Mesela iç çamasırı giyince onun tahrik olacagı şeyler giyerim , normal kıyafeti de düşük bel tarzı giyip iplerin görünmesini sağlıyorum ya da ince giyip belli olmasını saglıyorum hosuna gidiyor diye düşünüyordum ama bana Baska modeller de almaya basladı aceba benim aldıklarımın rengini falan mı sevmedi hosuna gitmiyormuydu benim seçtiklerim. Sorunca yakısıyor dese de kendisinin alması garibime gitti
Genelde siyah bordo dantelli ipli şeyler seçerdim.
Genelde siyah bordo dantelli ipli şeyler seçerdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O şekilde dışarı falan çıktığında birinde ip falan gözüktüğünde veya sütyenin ipi gözüktüğünde kıskanmıyor mu seni
Dısarı o şekilde çıkmıyorum , eşim harici kişilerin görmesini istemem zaten. Evde o şekilde yalnızlen oyleyim
Ha siz evlisiniz Ben sevgilin zannettim Victoria secret'tan falan çok güzel modeller var hayatım Hani Eğer beyaz tenliysen biraz pahalı şöyle İki buçuk üç bin liradan falan başlıyor Ama kesinlikle çok güzel modelleri var yani tavsiye ederim
Maddi olarak sorun yok , Açık Kaplı Playsuit almıştım genelde o tarz seviyorum. Eşim renk olarak başka seciyor işte hep 🥲
Playsuit ne ki
Beyaz tende renklerin coğu iyi duruyor zaten
Senin hakkında ne düşünüyor olabilir sevgilin demi bu
Hayır eşim
O zaman sorun yok doğru yapıyorsun evliliği canlı tutmak güzel
Bi yerde görmüştür senin üstünde görmek istemis. O kadar çok merak ettim ki seni off yaa
Acik kirmizi ve siyah harika olur beyaz tene
Ustunde nasıl durdugu önemli nasım fıkır verelım
Ten rengine göre fikir istedim zaten
Ten rengı degil bu konuda önemli olan fizik
Ben ten rengine göre istiyorum fiziğim begeniliyor zaten. Renk kontrast ıyla adam yok. Model degil renk istiyorum. Model isteseydim fizigin önemi olurdu
Farkılılık olsun istemiştir
siyah kırmızı
Koyu renkler