Diğer Çok acil kızlar beyler ben birine aşık oldum? narin6767 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kaldığımız otelde ki birine aşık oldum? Ne yapabilirim? Çok acil kızlar beyler ben birine aşık oldum? Cevapla Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Geçici bir heves unutursun gadası 0 2 Yorumla narin6767 1 yıl Geçmezse Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Kanser değil ya Yorumla
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kıytı köşede yapış oğlana sonra boş olan odaya çek devamı gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gizlice odaya at seviş yavrum ne bekliyorsun daha önce seviştin mi 0 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma özellikle panik 0 3 Yorumla merhabamillett 1 yıl Sizce doktor bir kızla memur bir erkek mi polis bir erkek mi daha çok yakışır? Yorumla narin6767 1 yıl Polis erkek Yorumla sarışın97 1 yıl @merhabamillett memur olabilir benim düşüncem polisten olmaz :) Yorumla
mrtbey38 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ordan hemen ayrilicaksan hiç bulaşma bence 0 32 Yorumla narin6767 1 yıl Neden? Yorumla mrtbey38 1 yıl Gerek yok kısa maceralara değmez yanii Yorumla narin6767 1 yıl Belki kısa olmaz Yorumla mrtbey38 1 yıl Orası sana kalmış tabii Yorumla narin6767 1 yıl İlk adımı atmak bana kalmiş yani Yorumla mrtbey38 1 yıl Ondan bı hareket yoksa sana kalır evet. Yorumla narin6767 1 yıl Taktikler flan önerir misin o zaman? Yorumla mrtbey38 1 yıl Ona otelle ilgili bişey sor mesela, sonra teşekkür et, ismini öğren gerisi gelir🙂 Yorumla narin6767 1 yıl İsmini biliyorum zaten önemli olanı bana aşık olması Yorumla mrtbey38 1 yıl Onu siz bayanlar daha iyi bilirsniz😉 Bakislarinla, fiziginle etkileyebilirsin bence. Yorumla narin6767 1 yıl Etkilerdim ama annesi tesettürlü bayan ve her gün otelde Yorumla mrtbey38 1 yıl Olsun, önemli olan çocuğun istekleri degilmi Yorumla narin6767 1 yıl Çocuk bana karşı ne hissediyor benden ne istediğini nerden bileyim ki Yorumla mrtbey38 1 yıl Karşısına geçip iki kelime konuşmadan bilemezsin bunu, hemen kendini belli eder zaten Yorumla narin6767 1 yıl Nasıl kendini belli eder söyle işte Yorumla mrtbey38 1 yıl Sana karşılık verir, gülümser, sohbeti kısa kesmezse anlarsın sende. Yorumla narin6767 1 yıl Neyi bahane ederim onunla konuşmak için Yorumla mrtbey38 1 yıl Onun yaptığı iş ne ise onun üzerinden yürü. Yorumla narin6767 1 yıl Resepsiyonda oturuyor kendisi nasıl bir bahane bulup onunla konuşurum Yorumla mrtbey38 1 yıl Odamın anahtarı bozuldu galiba, açmıyor diyebilirsin. Yorumla narin6767 1 yıl Otelde tadilat var kapılar yeni değiştirildi ve odada tek kalmıyorum annemle kalıyoruz Yorumla mrtbey38 1 yıl Daha iyi işte, anahtar acmiyo kapı yeni olduğu için, odana kadar gidip denerse zaten ilgilidir sana karşı, yeni anahtar verirse onu kullan sonra tekrar git teşekkür et. Yorumla narin6767 1 yıl Yedek anahtarda vermiş kapı yeni olduğu için Yorumla mrtbey38 1 yıl Sen tüm imkanları kuruttun valla 😃 Yorumla narin6767 1 yıl Başka imkan varsa söyle de bileyim Yorumla mrtbey38 1 yıl Herşeye bir bahane buldun napim bişey kalmadı Yorumla narin6767 1 yıl İllaki var bir imkan söyle Yorumla mrtbey38 1 yıl O zaman numaranı yaz ver başka çare yok, ararsa senindir aramazsa senin olmamıştır zaten Yorumla narin6767 1 yıl Numaram resepsiyonda kayıtlı Yorumla mrtbey38 1 yıl Senin vermen ayrı bı olay Yorumla narin6767 1 yıl Denerim o zaman Yorumla mrtbey38 1 yıl Hadi inşallah kolay gelsin🙂 Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 480 cevap paylaştı. Bekarsa baştan cikar 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. seviyorsan git konuş bence 😅 0 0 Yorumla
SeviyorumAdosum Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Çalışanamı? 0 3 Yorumla narin6767 1 yıl Yok patronun oğluna Yorumla SeviyorumAdosum 1 yıl Açık açık konuş veya kaderine razı ol Yorumla narin6767 1 yıl Tamam aşkoo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçici bir heves unutursun gadası
Geçmezse
Kanser değil ya
Kıytı köşede yapış oğlana sonra boş olan odaya çek devamı gelir
Gizlice odaya at seviş yavrum ne bekliyorsun daha önce seviştin mi
Hiç bir şey yapma özellikle panik
Sizce doktor bir kızla memur bir erkek mi polis bir erkek mi daha çok yakışır?
Polis erkek
@merhabamillett memur olabilir benim düşüncem polisten olmaz :)
Ordan hemen ayrilicaksan hiç bulaşma bence
Neden?
Gerek yok kısa maceralara değmez yanii
Belki kısa olmaz
Orası sana kalmış tabii
İlk adımı atmak bana kalmiş yani
Ondan bı hareket yoksa sana kalır evet.
Taktikler flan önerir misin o zaman?
Ona otelle ilgili bişey sor mesela, sonra teşekkür et, ismini öğren gerisi gelir🙂
İsmini biliyorum zaten önemli olanı bana aşık olması
Onu siz bayanlar daha iyi bilirsniz😉 Bakislarinla, fiziginle etkileyebilirsin bence.
Etkilerdim ama annesi tesettürlü bayan ve her gün otelde
Olsun, önemli olan çocuğun istekleri degilmi
Çocuk bana karşı ne hissediyor benden ne istediğini nerden bileyim ki
Karşısına geçip iki kelime konuşmadan bilemezsin bunu, hemen kendini belli eder zaten
Nasıl kendini belli eder söyle işte
Sana karşılık verir, gülümser, sohbeti kısa kesmezse anlarsın sende.
Neyi bahane ederim onunla konuşmak için
Onun yaptığı iş ne ise onun üzerinden yürü.
Resepsiyonda oturuyor kendisi nasıl bir bahane bulup onunla konuşurum
Odamın anahtarı bozuldu galiba, açmıyor diyebilirsin.
Otelde tadilat var kapılar yeni değiştirildi ve odada tek kalmıyorum annemle kalıyoruz
Daha iyi işte, anahtar acmiyo kapı yeni olduğu için, odana kadar gidip denerse zaten ilgilidir sana karşı, yeni anahtar verirse onu kullan sonra tekrar git teşekkür et.
Yedek anahtarda vermiş kapı yeni olduğu için
Sen tüm imkanları kuruttun valla 😃
Başka imkan varsa söyle de bileyim
Herşeye bir bahane buldun napim bişey kalmadı
İllaki var bir imkan söyle
O zaman numaranı yaz ver başka çare yok, ararsa senindir aramazsa senin olmamıştır zaten
Numaram resepsiyonda kayıtlı
Senin vermen ayrı bı olay
Denerim o zaman
Hadi inşallah kolay gelsin🙂
Bekarsa baştan cikar
Hemen gidip konuş bence
seviyorsan git konuş bence 😅
Çalışanamı?
Yok patronun oğluna
Açık açık konuş veya kaderine razı ol
Tamam aşkoo
Olur