Nasılsınız arkadaşlar içimden geçenleri yazdım okursanız sevinirim gerçekten iyi olduğunuza emin misiniz tekrar okuyun soruyu?

Bazen içimiz çok kararıyor ve dibe çöktük sanıyoruz ve daha da derinlere yani geçmişe gidiyoruz bazen kendimizi yargılıyoruz bazen başkasını insanlardan medet umuyoruz belki bir ümit beni bu bataklıktan kurtarır diye ama ne gelen var ne giden sessiz çaresiz ve ümitsiz işte bu biziz çünkü destekcimiz yok sanıyoruz ama oysaki Allahu Teala var en büyük destekcimiz olarak sonra ki en büyük destekçileri kız uğraşlarımiz çünkü bir yandan onlarda bizi depresif ruh haline bürünmekten biraz da olsa kurtarıyor kendimiz için asla yaşamıyoruz bu hayatı belkide bundan dolayı bu kadar çok üzgünüz biri ya da birilerini memnun etmek ve mutlu olmalarını görmek için türlü türlü şeyler yapıyoruz yeter ki istesinler ya peki kendimiz kendimizi mutlu etmek için bir şey ya da bir şeyler yapmayı hiç denedik mi kendimizi bir saniye oturup dinledik mi yoksa kendimi dinleyeceğim diye sadece eleştiren o iç sesi mi dinledik

Nasılsınız arkadaşlar içimden geçenleri yazdım okursanız sevinirim gerçekten iyi olduğunuza emin misiniz tekrar okuyun soruyu?