Otobüs durağında bekliyordum hava da biraz soğuktu. Kızın biri uzaktan gelip bana carpicak şekilde durağın altında durdu. Pardon bile demedi.
Bir mağazaya gittim. orada da mağaza çalışanı tuhaf tuhaf bana baktı sanırsın sahibi. Sahibi bile bu kdr havalarda değil.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sorabilirsin bence kibarca bazen insanlar görgüsüz olabiliyorlar
Ne muhattap olcam ya. Bn oraya on dkligina gitmişim. Mağaza çalışanına gidip ne bakıyosun diye muhattap olmak bana saçma geliyor. Asıl onun benle hiçbir şekilde polemiğe girmemesi gerek. Daha önemli işledim var.
İşlerim *
Türkiye boş bi ülke harbiden. Keşke Amerika'da kalsaydim.
Türkçüyüm ama Türkleri sevmiyorm. Sadece ırkıma saygım var, insanına degil.
Çok cringe olmuş gibisin sakin ol biraz bence kibir yapma bu kadar kendini yere göğe sigdiramiyor gibisin. Amerika diyorsun orada insanlar daha dürüst ve saygılı olduğuna eminim böyle bir tutumu aynı şekilde orada yapsan onlarda seni dışlar ki bu davranışın aynı Türklere benziyor özünden kopma farklı toplum görmek seni çok başarılı ya da çok hümanist yapmıyor
Ben üstünüm demedim?
Polemiğe giremem, muhattap olamam ve benim daha önemli işlerim var demek? Yani bunlar onu önemsiz gösterip kendinin daha üstün tuttuğunu gösteriyor. Ben sana kendine öncelik vermeyeceksin demiyorum sadece insanları aşağı görüyor gibisin mağazada değil misin zaten muhattap olsan ne olacak olmasan ne olacak bir şey kaybetmezsin yani eleştiri yapıyorsun
Denk gelmiş ya hdhshsh sahibi bile bu kadae bakmiyor cümlesi cok komik
Nesi komik
Sinirle yazdığın belli ve sitemin tatlı geldi napiyom
Çnkü babamın birkaç müşterisi oldu milyoner. Ve is dolayısıyla ben de misafir gibi onların işyerine gittim. Ve benle gayet insan gibi konuştular. Ouzden diyorum. Milyoner adam bile triplere girmiyor. Bu yer paspası ne ayak
Ha ben sahibi derken eşin falan sandım feodal kafam dhhdhs tamam pardon şimdi anladım
Insanları çok gözlemlediğin için yaptıkları saçmalıklar sana çok gözüne geliyor Bunları ben de yaşıyorum ama takma boş ver
Anladimm
O zaman daha normal gelir
Sahibi baksa okey yani
Siz hangi kafayı yaşıyosunuz tabi ki de değil. Şapka samanı karıştırmayın
Sapla samanı*
Zaten sahibi sana niye baksın dimi
Daha fazla yorum yapma
Üzülme ya ben sana pardon derim. Pardon.
Bela seni arıyor
Büyüme çağında da o yüzden
Mağaza çalışanı benden bile büyük. Teyze resmen
O kız da gayet yirmilerinde bişey
Önemli olan yaş değil baştır davranışlardır
Valla bilemicem. Hayat tecrübesiyle insan mallasiyosa
Bende sevmiyorum insanları