Herkesin bu tür durumları vardır bide iş yerinde sorun yaşıyorsun yazsın ki yaşamayan yok zaten g tnden uydur uydur söyle sen anlattıkça o yorum yapar aaaa falda çıktı dersin bu tür saçmalıklara inanma
Sahtekar oldugunu anlamayan olmaz herhalde o kadarda degil arada yas kac demesinden belli hicbi bkta tutturamadi mq iliskiye girmissin sen diyor benim bundan haberim yok
Arada böyle denk gelir, fazla ısrarcı ve gereksiz ciddiye alınan kişiler çıkabilir hayatında. Şunu unutma: Ne dediğin önemli, sınırlarını koyman daha da önemli. Kimseye kendini açıklamak zorunda değilsin, istemiyorsan istemiyorsundur! Bir “hayır” bazen evrenden daha büyük bir cevaptır. Rahat ol ve takılı kalma! 🌀
İyi bakmak değil o iyi sallamak. İnsanın geleceğini bir fincanın dibinden görecek kadar hünerli olan adam zaten falcılıkla uğraşmaz. Direkt kanatlanıp Mehdiliğini ilan eder 👍
Başka fal türleride var sadece fincan değil ve gerçekten tutturan falcılar var enerjiyle ilgilenen insanlar filan gerçekten çok dikkat çekici insanın bir bakışta herseyini bilirler resmen tanıdıklarımda var şakasız
Ben fal ile ilgileniyorum. Açıkçası geleceği de öğrenmek istemem. Eğer doğru veya yanlış geleceğinle ilgili bir şey öğrenirsen sen artık kendi hayatını değil, duyduğun ve inandığın o şeyin etrafında mahkum bir hayat yaşamaya başlarsın. Bu bile fala ihtiyaç duymamak için ilgilenmemek için yeterli bir sebep.
Alma verme dengesini bilmiyor zaten sana aşk falı bakacam diyor alma verme dengesi olmadan nasıl bakacan enerjini kötü etkiler dedim 10 yıldır ücretsiz bakıyorum diyor ben bile daha bilgeliyim ve yok vermedim ya adında hayır yok şunun
Etkilemez aöa tarot ta kart açılımı olduğu için fal türüne girer ama şöyle bişey var çok fazla tutuyor herşeyi, hani bilmeyen birii kitaptan okusun açılan kartları o anı söylüyor resmen ona da biraz merakım var da
Ama ben anlam yapamıyorum işte kendime aşk için bakıyorum anlamıyorum anlam yüklemiyorum bazı tarotçular ne yaptığına göre kartlara bakarak söylüyor bende işte altta yazan kartlarda pişmanmış filan filan hahshss