Güncellemeler
1 yıl
Şunu yazmayi unuttum. O petekten sızan suyu ben cok gec fark ettim. Su basincinin dusup durmasini kombinin bi hatasi bozulan bi parcasi ile iliskilendirip kombici cagirdim. Hatta dun sizan yeri ustada gordu ve ilk is bunu degistir kombi yine arizalanir demedi bile. Ilk isim pzt tesisatci çağırmak inşallah zaten. Sadece petek kapali iken dahi su sızdırmasi bana tuhaf geldi. O yuzden sormak istedim bu soruyu belki bilen vardir diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana kimsenin vermeyeceği seninde bu beyinle akıl edemeyeceğim bişey söleyeyim mi? Lütfen bi tesisatçı çağırır mısın eve?
Sagol da yani durum şu; Ben kombi ustasi cagirdim cunku su sizdirdigini daha dun fark ettim maalesef. Sizintiyi onceden fark etmedigim icin ariza kombi kaynakli saniyordum su basinci dusup durdugu icin.
Pzt ilk isim tesisatci cagirmak tabii. Yinede kombi ustasi once bu sizinti sorununu çöz bile demedi dun geldiğinde. Bende ne bileyim allak bullak oldum.
İşte herkes işini adam gibi yapmıyo maalesef o yüzden her eve aklı başında bir erkek lazım
Doğru valla 😁
Boruda delinme vardır usta çağır yoksa basınç azaldıkça kombi de çalışmaz
Evet zaten surekli basinc düşüyor:(
Tesisatçı çağırman lazım toksa sürekli ateşlemeye çalışan kombi daha çabuk bozulur
Evet ben maalesef ki oradan su sizdigini hic fark etmedim. Hatta bazen ya bir yerden su damlıyor sesi geliyor diye bakıyordum tavandan mı geliyor falan hiç gözüme çarpmıyordu Ondan sonra tabi sürekli ben kombiye su basınca anladım bir şeylerin yolunda gitmediğini ve kombi ustasi cagirdim. Usta geldi kombideki genleşme tankını değiştirdi Sonra dedi ki 3 yollu Vana da değişmesi gerekiyor ama dedi ama o biraz dayanir deyince ben de tamam dedim Fakat o arada da üç yollu vanada bozuluyor Yani aslında ben petekten su aktigini fark etsem direkt tesisatçı çağıracaktım ve kombin bozulmayacaktı ve şu anki yapmış olduğum 6.000 TL'lik masrafı yapmamış olacaktım sanirim. O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam, resmen kabus gibi bir şey oldu kaç kez gidip gidip kombiye bakıyorum yine bu su basınca düştü diye ve daha bugün düşüne düşüne internette araştırıp aslında bundan kaynaklandığını düşündüm sadece tuhafıma giden Petek çalışmıyorken dahi Su neden akıyor. Bilginiz var mı neden olur bu
Kombi petek çalışmıyor dahi olsa sonuçta sistemin içerisinde su var olan su da sızıyor delik olan petek veya borulardaki delikten , nerede yaşıyorsunuz?
Orasi oyle tabii ama bi yerde o suyun bitmesi lazim. Fakat hala siziyor. Yarin bi usta gelecek bakalim.. yapay zeka mil, kartus hatasi yazmis. Tlf da ustada o tarz bi sey dedi. Bu arada sehir ne alaka?
Merak ettim belki güvenilir servis vardır birilerinin yönlendirir
Buradan adresimi ifsa edecek degilim herhalde
Buradan birine anlaminda
Tabiki açık adres demedim zaten il olarak demiştim
Değiştirelim o peteği
Evt yani niye fark etmedim bilmiyorum cunku su sizintisini. Yoksa ilk isim o olurdu
:(
Halledersin artık