Diğer Pazar tatilinde erkenden uyuyacak mısınız yoksa gecenize eşlik eden birisi var mı? Kupid Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor 3te arkadaşların yanından dönünce yalnız kalıcam 🥲Netflix and chilleseks Pazar tatilinde erkenden uyuyacak mısınız yoksa gecenize eşlik eden birisi var mı? Cevapla Tatil Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Geceme kocam kızlarım ve kedim eşlik eder ama uyurken yanıma kim denk gelirse zira üç gündür gözümü her açtığımda yanımda başkası var 🤣 1 11 Yorumla Kupid 1 yıl Tövbeler tövbesi Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Ne tövbesi ve helal kişiler ahagagagdg🤣 Yorumla Kupid 1 yıl Bilemiyorum altan xjdjsjs Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Estağfurullah kötü düşünmeyelim kötü insan olmayalım 😬 depremden sonra çocuklarda bir endişe hasıl oldu bir gün biri bir gün ikisi bir gün bi biri bi kocam 😬 her gece yatarken yanımda sabah kim olacak acaba diye düşünmeye başladım artık 😬 Yorumla Kupid 1 yıl Tamam inandım hadi dhdsj Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Valla istersen inanma delii yahuuu 🤣🤣 Yorumla Kupid 1 yıl İnanmadım. pek Şeymacım fhfhddhd Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Şeyma ne ya ahahah🤣 Yorumla Kupid 1 yıl İsmin değil miydi Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Yaaaa ne güzel uydurdun🤣🤣🤣 Yorumla Kupid 1 yıl Hadi ya shsshs Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eşimle birlikte flim dizi falan izleriz kimse gelmezse 1 15 Yorumla Kupid 1 yıl Evli misin sen 🤔 Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Ja Yorumla Kupid 1 yıl Oldu o zamaaan Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Bekar mı sandın 😃 Yorumla Kupid 1 yıl Evet djdjdi Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Hahaha duymayan kalmamış bir sen 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Kim ne yapar ilgilenmiyorum ki djdhdud Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl En iyisi Yorumla Kupid 1 yıl Çokta şiii etmemek lazım dhdhdhd Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Doğru sen şiii etme 😃 Yorumla Kupid 1 yıl Senin ismin neydi Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Hilal Yorumla Kupid 1 yıl Heh tamam insanlara mesaj atmayı sevmem ismini de merak etmiştim teşekkür efenim teşekkür Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Rica ederim ne demek efeemm🌸 Yorumla Kupid 1 yıl Rica ederim bendeee Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 657 cevap paylaştı. Bana her gün tatil 🤣 uyuyacam geceme eşlik eden rüyalarım var 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Kolay gelsi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Yarin arkadaslarima vakit ayircam arkadasimin dogum günü 1 13 Yorumla Kupid 1 yıl Ooo ne hediye aldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelmedi hediye jfkkfkrbf daha 2 gün önce siparis etmisdim haftaya gelcek jfkf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemen takipten cikmissin 🤦🏼♀️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cocuklastin Yorumla Kupid 1 yıl Cocuklasmak mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet aynen öyle Yorumla Kupid 1 yıl Beni sinirlendirme sebeplerini sesli mesajda anlattım zaten ne cocuklasmasi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl dinlemedim ve dinlemicem de takipten cikmadan önce düsüncektin Yorumla Kupid 1 yıl Kendin bilirsin 🤷 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yes ben bilirim Yorumla Kupid 1 yıl Yok ben Yorumla
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ben yine sabahlarım sanırım. 2 5 Yorumla Kupid 1 yıl Nerdeeee sabahlıyorsunn Yorumla cherrystella 1 yıl Aşağıda bizimkilerin yanında smdmdmdm. Yorumla Kupid 1 yıl Çokta sabahlanacak bir ortam gibi durmuyor nfhfhfd Yorumla cherrystella 1 yıl Bizim ortam sarıyor aslında.-. Yorumla Kupid 1 yıl Görmeden bilemem içine girmek lazım dhdhdid Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Geceme eşlik edecek iki tane yeşil hatun var 1 16 Yorumla Kupid 1 yıl Cin mi dndjdjd Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yastık hanımlar Yorumla Kupid 1 yıl Uuuuuu yeeeeeeee albion gel a* et Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hiç oynamadım Albion bilmem Yorumla Kupid 1 yıl Öğretiriz relax bugün beginner sınıfı açtım daha yeni Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Dur bi yeni oyuna daha bağımlı yapma beni işler aksar Yorumla Kupid 1 yıl Bir şey olmuyo gel Yorumla Kupid 1 yıl 23:00 - 00:00 arası haritayı savunmak için toplanıyoruz bı o önemli Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ben o saatte uyuyorum reis bende sabah oluyor Yorumla Kupid 1 yıl Uyuyamican işte seri ayarlicaz seni de çok sevcen Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yok reis ben uyumadan yapamam 12 olunca uyurum gözlerim kapanıyor Yorumla Kupid 1 yıl Uyumucan oğuz UYAN Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Olmaz ben DBD oynuyorum ya iki üç el atıyorum çıkıyorum Yorumla Kupid 1 yıl Oynamican onu bunu oynucan yok Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Olmaz ısrara gelemem aniden soyunurum Yorumla Kupid 1 yıl Lan noluyo fjdhdhdudjd Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gece 4 gibi eve girer bayılırım 😂 1 5 Yorumla Kupid 1 yıl Bizim ortama geliyorsan tükürürüm jdhdhdhd Yorumla Besiktas7834 1 yıl Almıyorsan mı yoksa Yorumla Kupid 1 yıl Alcaz gel Yorumla Besiktas7834 1 yıl Wpden konum at kanka , çok sürmüyorsa gelirim shshsh Yorumla Kupid 1 yıl 8 saatcik Yorumla
Altay_41 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Dün 6'dan beri uyumadım gözlerim pert uyumam lazım 1 0 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Keşke olsa 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Seninde vardır herhalde ya Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Film izlerim 1 11 Yorumla Kupid 1 yıl Ne izleyeceksinn Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Belki matrix Yorumla Kupid 1 yıl Klasikcisin yani Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Birinciyi izledim sadece Yorumla Kupid 1 yıl Heeeee kırmızı pil mi mavi pil mii Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Mavi olsun Yorumla Kupid 1 yıl Bende kırmızı derdim neyse sağlık gelsin Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl İkinciyi izliyordum bi sahne vardı erotik sinilendim kapattım ya. John wickin gutü görünüyordu hayal kırıklığı yaşadım Yorumla Kupid 1 yıl Niye durdurup daha dikkatli baktığına eminim dhdhdgdhd Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Durdurup bakmadım ama göytğne baktım Yorumla Kupid 1 yıl Biliyordum... Yorumla
EymenYagızCekmez Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Sevgilim yok gerçekte sağol hatırlattın :) 1 0 Yorumla
Hopidihippo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Geceme eşlik eden yok ne zaman uyurum bilmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geceme kocam kızlarım ve kedim eşlik eder ama uyurken yanıma kim denk gelirse zira üç gündür gözümü her açtığımda yanımda başkası var 🤣
Tövbeler tövbesi
Ne tövbesi ve helal kişiler ahagagagdg🤣
Bilemiyorum altan xjdjsjs
Estağfurullah kötü düşünmeyelim kötü insan olmayalım 😬 depremden sonra çocuklarda bir endişe hasıl oldu bir gün biri bir gün ikisi bir gün bi biri bi kocam 😬 her gece yatarken yanımda sabah kim olacak acaba diye düşünmeye başladım artık 😬
Tamam inandım hadi dhdsj
Valla istersen inanma delii yahuuu 🤣🤣
İnanmadım. pek Şeymacım fhfhddhd
Şeyma ne ya ahahah🤣
İsmin değil miydi
Yaaaa ne güzel uydurdun🤣🤣🤣
Hadi ya shsshs
Eşimle birlikte flim dizi falan izleriz kimse gelmezse
Evli misin sen 🤔
Ja
Oldu o zamaaan
Bekar mı sandın 😃
Evet djdjdi
Hahaha duymayan kalmamış bir sen 😂
Kim ne yapar ilgilenmiyorum ki djdhdud
En iyisi
Çokta şiii etmemek lazım dhdhdhd
Doğru sen şiii etme 😃
Senin ismin neydi
Hilal
Heh tamam insanlara mesaj atmayı sevmem ismini de merak etmiştim teşekkür efenim teşekkür
Rica ederim ne demek efeemm🌸
Rica ederim bendeee
Bana her gün tatil 🤣 uyuyacam geceme eşlik eden rüyalarım var
Kolay gelsi
Yarin arkadaslarima vakit ayircam arkadasimin dogum günü
Ooo ne hediye aldı
Gelmedi hediye jfkkfkrbf daha 2 gün önce siparis etmisdim haftaya gelcek jfkf
Saat
Hemen takipten cikmissin 🤦🏼♀️
Cocuklastin
Cocuklasmak mı
Evet aynen öyle
Beni sinirlendirme sebeplerini sesli mesajda anlattım zaten ne cocuklasmasi?
Iyi
dinlemedim ve dinlemicem de takipten cikmadan önce düsüncektin
Kendin bilirsin 🤷
Yes ben bilirim
Yok ben
Ben yine sabahlarım sanırım.
Nerdeeee sabahlıyorsunn
Aşağıda bizimkilerin yanında smdmdmdm.
Çokta sabahlanacak bir ortam gibi durmuyor nfhfhfd
Bizim ortam sarıyor aslında.-.
Görmeden bilemem içine girmek lazım dhdhdid
Geceme eşlik edecek iki tane yeşil hatun var
Cin mi dndjdjd
Yastık hanımlar
Uuuuuu yeeeeeeee albion gel a
* et
Hiç oynamadım Albion bilmem
Öğretiriz relax bugün beginner sınıfı açtım daha yeni
Dur bi yeni oyuna daha bağımlı yapma beni işler aksar
Bir şey olmuyo gel
23:00 - 00:00 arası haritayı savunmak için toplanıyoruz bı o önemli
Ben o saatte uyuyorum reis bende sabah oluyor
Uyuyamican işte seri ayarlicaz seni de çok sevcen
Yok reis ben uyumadan yapamam 12 olunca uyurum gözlerim kapanıyor
Uyumucan oğuz UYAN
Olmaz ben DBD oynuyorum ya iki üç el atıyorum çıkıyorum
Oynamican onu bunu oynucan yok
Olmaz ısrara gelemem aniden soyunurum
Lan noluyo fjdhdhdudjd
Gece 4 gibi eve girer bayılırım 😂
Bizim ortama geliyorsan tükürürüm jdhdhdhd
Almıyorsan mı yoksa
Alcaz gel
Wpden konum at kanka , çok sürmüyorsa gelirim shshsh
8 saatcik
Dün 6'dan beri uyumadım gözlerim pert uyumam lazım
Keşke olsa
Seninde vardır herhalde ya
Film izlerim
Ne izleyeceksinn
Belki matrix
Klasikcisin yani
Birinciyi izledim sadece
Heeeee kırmızı pil mi mavi pil mii
Mavi olsun
Bende kırmızı derdim neyse sağlık gelsin
İkinciyi izliyordum bi sahne vardı erotik sinilendim kapattım ya. John wickin gutü görünüyordu hayal kırıklığı yaşadım
Niye durdurup daha dikkatli baktığına eminim dhdhdgdhd
Durdurup bakmadım ama göytğne baktım
Biliyordum...
Sevgilim yok gerçekte sağol hatırlattın :)
Geceme eşlik eden yok ne zaman uyurum bilmiyorum