Aile & Toplum Hafta sonu geç mi uyursunuz? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Nasılsa yarın tatil diyerekten gecelere akıyor musunuz?😀😀Ben de ne yapayım işte koca bir tabak makarna gömer uyurum.😀😀😀 Hafta sonu geç mi uyursunuz? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Evet tatlım.. iş yok ve film izliyorum ama bayacak gibi..Sırf sevdiğim şarkı geçiyor diye izliyorum 😀 1 4 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hangi şarkı?Hangi film?😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl canım özetini buraya atamam😀😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl S alaklığımın😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hmm anlaşıldı 😀😀 Yorumla
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl makarna gomer uyurum kısmı ınanılmaz samımıydı yalnız aahahahahah 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Evet şu an bitmek üzere 😀 Yorumla Karahan83 +1 yıl ahaha afıyet olsun yıyende ölüyor yemıyende bız dıkkat edıyoruzda ne oluyor bosverrr Yorumla u _Süveyda +1 yıl teşekkür ederim 😀 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyku düzenini pek bozmamaya çalışan bir adamim. Haftasonu da olsa bozmak istemem. Özel bir sebep yoksa gecelere falan da akmam. Cuma cumartesi aksamının şitandart aksamlardan pek farkı yok benim için. 0 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Off hemde nasıl gece 3'e kadar film oyun falan ondan sonra bir koyuyom kafayı öğlen olmuş oluyor kalktığımda. d 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geç uyurdum da inanılmaz bir ağırlık çöktü gece 2 de yatan ben herhalde 11 gibi uyudum sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ulan sen kim oluyosunda makarna gomuyosun ha 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ulan mi aaq çok ayıp sarımsak sürerim ağzına 😀 Yorumla
Ahhazizee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben hafta sonu hiç izin yapamadım çünkü hizmet sektörü bunu gerektiriyor sma öyle bir ihtimal olsa uyumazdım :( 0 0 Yorumla
yusufkrks Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Cumartesi genelde uykum olduğu için aynı saate uyuyorum ama Pazar geç oluyor biraz 0 0 Yorumla
mustisevgiliariyor Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Genelde geç uyanırım. Çünkü uyku için haftada bir pazarım var. 0 0 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hmm iyi afiyet olsunda gece gece makarnayı çok yeme bence😊 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her daim gecelerin adamıyım 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Masallah.. Duruma göre degisebilir. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet geç yatmayı severim 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Haftaiçi haftasonu farketmiyor bana, uyurum hep. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tatil vs yok bana 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır erken uyanırım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hep geç uyurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet tatlım.. iş yok ve film izliyorum ama bayacak gibi..
Sırf sevdiğim şarkı geçiyor diye izliyorum 😀
Hangi şarkı?
Hangi film?😀
canım özetini buraya atamam😀😀
S alaklığımın😀
Hmm anlaşıldı 😀😀
makarna gomer uyurum kısmı ınanılmaz samımıydı yalnız aahahahahah
Evet şu an bitmek üzere 😀
ahaha afıyet olsun yıyende ölüyor yemıyende bız dıkkat edıyoruzda ne oluyor bosverrr
teşekkür ederim 😀
Uyku düzenini pek bozmamaya çalışan bir adamim. Haftasonu da olsa bozmak istemem. Özel bir sebep yoksa gecelere falan da akmam. Cuma cumartesi aksamının şitandart aksamlardan pek farkı yok benim için.
Off hemde nasıl gece 3'e kadar film oyun falan ondan sonra bir koyuyom kafayı öğlen olmuş oluyor kalktığımda. d
Geç uyurdum da inanılmaz bir ağırlık çöktü gece 2 de yatan ben herhalde 11 gibi uyudum sanırım
Ulan sen kim oluyosunda makarna gomuyosun ha
Ulan mi aaq çok ayıp sarımsak sürerim ağzına 😀
Ben hafta sonu hiç izin yapamadım çünkü hizmet sektörü bunu gerektiriyor sma öyle bir ihtimal olsa uyumazdım :(
Cumartesi genelde uykum olduğu için aynı saate uyuyorum ama Pazar geç oluyor biraz
Genelde geç uyanırım. Çünkü uyku için haftada bir pazarım var.
Hmm iyi afiyet olsunda gece gece makarnayı çok yeme bence😊
Her daim gecelerin adamıyım
Genel olarak hep geç uyurum
Masallah..
Duruma göre degisebilir.
Evet geç yatmayı severim
İş var iş ne uykusu 🥺
Haftaiçi haftasonu farketmiyor bana, uyurum hep.
2 saat uyuyup spora gidicem
Full mesai uyku sıfır
Erkennuylunile aram yok
geç uyandım bugün 07 20 de..
evet geç uyurum
Genelde geç yatarım😄
Genelde geç uyurum.
Hep geç uyurum
ablamı sabah işe götürmem gerek nasıl uyuyumm
Tatil vs yok bana
Hayır erken uyanırım
Tatil oldugu için evet