Erkeğin cok kusursuz burnu iyi kaşi gözü iyi olması onu dişil yapiyor bence. Çağatay Ulusoy hariç o iyi 🤣🤣

Erkeğin cok kusursuz burnu iyi kaşi gözü iyi olması onu dişil yapiyor bence. Çağatay Ulusoy hariç o iyi 🤣🤣
Erkeğin suratına kaşına kılına kafayı takması onu dişilleştiriyor. Çirkin diyip dalga geçseler bile bir erkek suratına kafayı takmamalı bence. Özgüvenin güzellikle bir ilgisi yok zaten. Spor yapılır, entelektüel olarak kendini geliştirir, gerekiyorsa çevre değiştirip yalnız kalır ama ben çirkinim diye bir derdi olmamalı bir erkeğin. Çok yakışıklıyım da olmamalı. Erkeğin derdi suratı olmamalı. Çünkü elinde olan bir şey değil. Estetik yaptırmak bir erkek için sağlık sorunu vs yoksa ennnn son seçenek olmalı bence.
Cevap
5Cevap
evet öyledir
Haklılık payı var. Çok yakışıklıysa beynini pek kullanamıyorlar gibi.
ben ortalama erkekleri beğenir, ortalama erkeklere aşık olurum 🫠 mesela aşırı yakışıklı diye anılan ünlüler dikkatimi çekmiyor, kusursuzluk da kusur gibi geliyor sanki jdkd
Erkeğin öyle olması tanrının tercihi ise erkek ne yapabilir awq bu konuda
Bazıları estetik vs oluyor gereksiz yani burun yaptırmak messla
Görsellik için yapan var
Ya sen iyi misin jdksdjdj erkekler erkeklere neden güzel görünmeye çalışsın kadınları demiyorum erkekleri diyorum
Çok inandırıcı değil 😂
Ortalama tip en iyisi ne burnu havada olur nede göze çirkin görünür
Evet tecrübeyle sabit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?