zengin derken şarkıcı oyuncu vs bahsetmiyorum. altında bir sürü işçi çalıştırıp onların emeğini sömürerek zenginleşenlerden bahsediyorum.

zengin derken şarkıcı oyuncu vs bahsetmiyorum. altında bir sürü işçi çalıştırıp onların emeğini sömürerek zenginleşenlerden bahsediyorum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sen gibiler ormanda yaşar o zaman. zenginlerin kurduğu sistemin içindesin.
zenginler ne zamandan beri elini taşın altına koymuş.. o taşı taşıyanlar bizleriz.. onlara saray yapanlar bizim gibi işçiler.. ben ormanda yaşamaya da razıyım. apartman dairesinde nefes alamadan yaşamaktansa zenginler gibi ormanlık alanda yaşamak daha iyi.
e taşıma? neden taşıyorsun? neden zenginlere çalışıyorsun? Kendi sistemini kurup bu sistemin dışında niye yaşamıyorsun?
sistem sadece zengini daha zengin edecek şekilde işliyor. Arada sadece üç beş tane başarılı olabilecek kişilerin hikayesini gösterip finalde zenginleri övüyor herkes.
orası öyle de nasıl çalışacak başka? yani köyden fırlama eğitimsiz yönetilmeye müsait akılsızlar beynini yorup bir halt olan büyük sermayedarlarla eşit mı olacak? orada doğru bir soru sordum? niye gitmiyorsun? niye çıkmyorsun sistemin dışına? bu sorunun cevabını iyi düşünsen her şeyi çözersin.
sistemin dışına çıkmaya imkanım yok. sistem boğazıma kadar beni içine batırdı. buna uyanana kadar erken uyanabilen çıkmak için bi yol çiziyor kendince.. çıkabildiğini zannettiği kadar.
hayır çıkabilirsin. sistemin dışında ne var? kendi gücünle doğaya karsı ayakta kalmak.. İşte siz ve herkes bu sistemin daha güvenli olduğunu biliyor ve burada kalıyor. tek derdiniz su sistemi kuran ve yönetenlerle eşit olamamak. bu da adalet değil. eşit olunamaz çünkü hak değil.
doğada tek başına hayatta kalabilirim. ama barınmama müsade etmeyen sistem var.