Diğer Tatile çıkarken masanın üstünde kutunun içinde ekler unuttum 10 gün yokum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sizce döndüğümde nasıl bir manzara olacak? Bir sürü karınca ve böcek dolacak mı 😭 Güncellemeler1 yıl Çok şükür böcekten karıncadan korkmuyorum ama onları nasıl temizlicem 😅 Tatile çıkarken masanın üstünde kutunun içinde ekler unuttum 10 gün yokum? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. kötü olur 0 0 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ohhhh karıncalara ziyafet çıktı şimdi başında halay çekerler sıra gecesi felan yaparlar 🤣🤣 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha zaten doğuda çalışıyorum kesin sıra gecesi yaparlar 😅 Yorumla Shizoo007 1 yıl Haydeeee bunlar mermi de atar şimdi havaya 😅 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Karınca garanti de böcek gelmez karınca böceği de yer 🙂🙂🙂 1 3 Yorumla Kralbop 1 yıl Sirke dök gelen bölgelere gördüğün yerlere rahatlıkla yok ederdin Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla Kralbop 1 yıl Rica ediyorum nedemek 🫶 Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Geri döndüğün zaman bizi burada unuttun yyiiiibbbbbinnne derler sana bakterleriyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bayram ederler 😅 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl böcek olmaz ama küf vs olur kokar 0 2 Yorumla Trachovski 1 yıl Karbonat sirke Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eviniz bahçeliyse olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bahçeli değil 3. kat Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sen gelmeye kurtlanir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Off deme ya Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Tabi birde sıcak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl umarım böcek fobiniz yoktur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok yok sadece örümcek görünce huylanıyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam o zaman birkac bin tane kurtcuk ve opsinyonel olarak birkac adet bocek bulabilirsiniz size tavsiyem eve girmeden bocek ilaci falan alin yoksa direkt cope attiginiz bi senaryoda copten eve dagilmalari gibi bi sorun yasanabilir Yorumla Soran 1 yıl Evi geçen ay detaylı ilaçlamıştım böcek ilacı da var umarım üstesinden gelicem 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam guzel o zaman ama karincalari soylemeyi unuttum istila ederlerse isiniz biraz zor butun dogal yontemleri denemis biri olarak soyluyorum bunu… Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. Kuflenir en fazla 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ona razıyım 😅 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Küflenecek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kötü olur
Ohhhh karıncalara ziyafet çıktı şimdi başında halay çekerler sıra gecesi felan yaparlar 🤣🤣
Ahaha zaten doğuda çalışıyorum kesin sıra gecesi yaparlar 😅
Haydeeee bunlar mermi de atar şimdi havaya 😅
Karınca garanti de böcek gelmez karınca böceği de yer 🙂🙂🙂
Sirke dök gelen bölgelere gördüğün yerlere rahatlıkla yok ederdin
Teşekkür ederim 🌸
Rica ediyorum nedemek 🫶
Geri döndüğün zaman bizi burada unuttun yyiiiibbbbbinnne derler sana bakterleriyle
Bayram ederler 😅
böcek olmaz ama küf vs olur kokar
Karbonat sirke
Teşekkür ederim 🌸
Eviniz bahçeliyse olur
Bahçeli değil 3. kat
Sen gelmeye kurtlanir
Off deme ya
Tabi birde sıcak
Konum atta gidek yiyek
umarım böcek fobiniz yoktur
Yok yok sadece örümcek görünce huylanıyorum 😅
tamam o zaman birkac bin tane kurtcuk ve opsinyonel olarak birkac adet bocek bulabilirsiniz size tavsiyem eve girmeden bocek ilaci falan alin yoksa direkt cope attiginiz bi senaryoda copten eve dagilmalari gibi bi sorun yasanabilir
Evi geçen ay detaylı ilaçlamıştım böcek ilacı da var umarım üstesinden gelicem 😅
tamam guzel o zaman ama karincalari soylemeyi unuttum istila ederlerse isiniz biraz zor butun dogal yontemleri denemis biri olarak soyluyorum bunu…
Kurtlanir karincalar böcekler ile
Kuflenir en fazla 😂
Ona razıyım 😅
Bişe olmaz
Küflenecek.
Bırakta onlarda tatil yapsın