Yeme & İçme YYemeği dolaba koymayı unutmusum bozulmusmudur? Benherra Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Taze fasulye yapmıstım doblaba koymayı unutmusum YYemeği dolaba koymayı unutmusum bozulmusmudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Kokusunda sıkıntı yoksa mesele yok. Tadına da bakabilirsin ekşime varsa bozulmuştur. Durduğu yer sıcak değilse bir şey olmaz gibi 0 2 Yorumla Benherra 1 yıl Normal taze fasulye kokuyor gibi hic bozulmus yemek koklamadım ki aklzmxzlzkzlzmz,, , x, Yorumla осамеонтт 1 yıl Tadına bak o zaman 😂 bozuksa anlarsınn Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hangi yemek olduğuna bağlı, kokusuna falan bak ekşime veya daha farklı bir koku sezdiysen bozulmuştur 0 4 Yorumla Benherra 1 yıl Taze fasulye Yorumla mine13 1 yıl Kokusunda bir gariplik var mı bir bak? ama bozulacağını sanmıyorum dünden bu yana Yorumla Benherra 1 yıl Normal taze fasulye gibi kokuyor da ben hic bozulmus yemek koklamadim ki anormalse nasıl kokar bilmiyorum yani Yorumla mine13 1 yıl Bozulmamıştır, bozulan yemek hafif ekşi kokar çünkü buradan anlarsın özellikle fasulyede bunu çok net anlarsın Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ye bakalım bozulmuş mu, ölürsen anlarsın ki bozulmuş yemek 0 2 Yorumla Benherra 1 yıl Basladı gene basladı bu benim kaderim benim bu Yorumla Alessapl 1 yıl Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Soğan sarımsak yok ise tavuk et değil ise ıspanak ve türevleri değil ise jdjs bozulmaz 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hava soğuksa bir şey olmaz 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl E bak kokusundan kıvamindan anlarsın zaten 0 3 Yorumla Benherra 1 yıl Nasıl olmalı ki kıvamı Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hangi yemek Yorumla Benherra 1 yıl Taze fasulye Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kokuyorsa bozulmuştur 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir günde bozulmaz ama gittiğinizde hemen koyun 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Denesen... yani direk atma 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Gùnes sicakligina maruz kalmamissa bozulmaz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Yemeğin cinsi ne etlimi zeytinyağlımı 0 2 Yorumla Benherra 1 yıl Zeytinyaglı Yorumla kanarya001907 1 yıl Zeytinyağlı dayanır ama tadına bak yinede mutfak sıcakmıydı Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yemek ne 0 2 Yorumla Benherra 1 yıl Taze fasulye (zeytinyaglı) Yorumla Sookratess 1 yıl Yok bozulmaz can zaten havalar soğudu. Kokla biraz ekşimsi tat geliyorsa yeme koku yoksa ye Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bozulmuştur 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. - mudur ayrı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kokusunda sıkıntı yoksa mesele yok. Tadına da bakabilirsin ekşime varsa bozulmuştur.
Durduğu yer sıcak değilse bir şey olmaz gibi
Normal taze fasulye kokuyor gibi hic bozulmus yemek koklamadım ki aklzmxzlzkzlzmz,, , x,
Tadına bak o zaman 😂 bozuksa anlarsınn
Hangi yemek olduğuna bağlı, kokusuna falan bak ekşime veya daha farklı bir koku sezdiysen bozulmuştur
Taze fasulye
Kokusunda bir gariplik var mı bir bak? ama bozulacağını sanmıyorum dünden bu yana
Normal taze fasulye gibi kokuyor da ben hic bozulmus yemek koklamadim ki anormalse nasıl kokar bilmiyorum yani
Bozulmamıştır, bozulan yemek hafif ekşi kokar çünkü buradan anlarsın özellikle fasulyede bunu çok net anlarsın
Ye bakalım bozulmuş mu, ölürsen anlarsın ki bozulmuş yemek
Basladı gene basladı bu benim kaderim benim bu
Soğan sarımsak yok ise tavuk et değil ise ıspanak ve türevleri değil ise jdjs bozulmaz
Hava soğuksa bir şey olmaz
E bak kokusundan kıvamindan anlarsın zaten
Nasıl olmalı ki kıvamı
Hangi yemek
Taze fasulye
Kokuyorsa bozulmuştur
Üzerinde görebilirsin
Hemen bozulmaz ama gene bir tadına bak
Bir günde bozulmaz ama gittiğinizde hemen koyun
Hemen bozulmaz
Denesen... yani direk atma
burada soru sormayı unutmazsin ama 🤣🤣
Gùnes sicakligina maruz kalmamissa bozulmaz
Yemeğin cinsi ne etlimi zeytinyağlımı
Zeytinyaglı
Zeytinyağlı dayanır ama tadına bak yinede mutfak sıcakmıydı
Yemek ne
Taze fasulye (zeytinyaglı)
Yok bozulmaz can zaten havalar soğudu. Kokla biraz ekşimsi tat geliyorsa yeme koku yoksa ye
bozulmuştur
Evet
Bi bak tadına
Bozulmuş olabilir
- mudur ayrı.