Annem özelimi anlatıyor ne yapmalıyım?

Telefonu açık bırakmışım telefonumdaki konusmalari okumuş baya bakmış bide bunu kardeşime de anlatıyor kargo alsam merak ediuyo ikisi iş birliği ne alsam bakmaya çalışıyo utanmıyor çekinmiyor mesajlarımı okuyor hani ozelimj falan bende bişey dedi kısık sesle olunca tam anlayamıyorum başta beklemiyorum çünkü işte senin konuşmalarına şahit oldum baktım dedi ama o an anlatamıyorum yani neye şahit olmuş diyorum içimden tam dediğini de anlamıyorum kardeşim sordu öyle mi falan dedi onun ne sorduğunu da anlamadım ama özelimi konusuyo annem hazmedemiyprum öncede böyle yaptığı şeyler var ben kendime bakmak için kendi videomu çekmiştim çıplak bu annem benim telefon açıkken bakmış kardeşime anlatmış göstermiş wpdan da atmış sanirm bende duştan sonra odaya girince kardeşim geldi beni çıplak gördü falan kendimi saklayamadım ama sonradan kızdım gibi bişey oldu bende görmediğim yerim kalmadı dedim sorsan yok der biraz mi az mı ne gorudm mu ne dedi anneme tam hatırlamıyorum ama görmüştür bence annemde bırak ya diyor erkeklere gosterirken iyi mi diyor biz gördük bişey olmaz mı ne Dior onu benim kulağıma anlatsın diyor falan mahremim kalmadı resmen bende de dikkatsizlik var küçükken de mahrem konuslarda dikkatsizlik taciz mantıklı hareket edememek vs var hazmedemiyprum yani yaşadığım şeyleri takıntılı da biriyim psikolojim bozuk normalde insan hayatını yaşar yemek yer dışarı çıkar vs vs ben anca evdeyim odada bazanin üstünde düşünüyorum yaşadığım şeyler kötü gerçekten hani dikkat edeyim diyorum yine aynı şeyler başıma geliyor hep aynı algılama sorunum. Da var gibi akılsız gibiyim sanki ne kendime göre tarzım var ne bişey sanki çok bilgisizim gibi dikkatsizim başıma gelen olaylar da kolayca yutulur değil en azından bana göre bana yalan söyleseler de kendilerinin konuşmalarını az da olsa duyuyorum başıma gelcegini düşünmediğinm şeyler yasadigum iciin belki de o an denilince anlamıyorum algilayamiyorum kimseye kizamiyorum tepki de veremiyorm belkide çok bastirildigim için belkide
Annem özelimi anlatıyor ne yapmalıyım?