Şahsen ben sevmiyorum dinle milleti kandırıyolar sorsanız hiç kitap okumamış milletin bir fikri var osmanlı diyip duruyolar ama bilmiyolarki nasıldı osmanlı son dönemlerde ATATÜRKÜ suçluyolar dinsiz diyolar bilmiyolarki ilk ezanın onun kurduğu camiden geldiğini suçluyolar ajan diye bilmiyolarki kaçtane suikastten kurtulduğunu ATATÜRKÜN ne arsası ne parası ne pulu vardı hepsini devlete bağışladı orman çiftlikleri kurdu o osmanlı padişahı otururken sarayında oydü anadolunun topraklarında topuk çürüten oydu düşmana halkıyla birlikte mermi atan oydu bu ülkeyi kurtaran+
Cevabın nedir?
mümkün olduğunca kibar ifade etmeye çalışacağım.
17 aralık 2013 rüşvet ve yolsuzluk operasyonu başlayalı tam 39 gün olmuş. *
•
daha ilk gününden bu işin bilal'e uzanacağını başbakan bilmiyor olabilir diyen gerizekalılar yazının buradan sonraki kısmını okumayabilirler.
•
- ilk gün hükümet tarafından hiç bir açıklama yapılmadan İstanbul emniyet müdürlüğündeki tüm şube müdürleri makama çağrıldı. (bkz: 17 aralık rüşvet operasyonunu bitirme operasyonu)
hasır altı edelim dediler ama olmadı.
- aynı gün savcılar görevden alınmak istendi. bundan 10 yıl öncesi olsa görevden alınmışlardı da. sosyal medyadan haber yayılınca gelen tepkiler üzerine geri adım atıldı. (bkz: 17 aralık 2013 savcılarının görevden alınması)
olmadı.
- ertesi sabah soruşturmayı yürüten emniyet müdürleri görevden alındı. (bkz: 5 emniyet müdürünün görevden alınması)
devamının geleceği tahmin ediliyordu. ama 4567 polisin görevden alınması akp için bile tahmin edilemezdi.
- aynı işlem savcılar için yapılmak istendi. (bkz: 18 aralık 2013 rüşvet operasyonuna savcı atanması) mevcut yasalar buna izin vermeyince toplantılar yapıldı. toplantıdan 1 savcı yanına 2 savcı verip onay için 2/3 istemek gibi mükemmel bir çözüm çıktı.
- bu işlemler yapıldıktan sonra başbakan çıktı açıklama yaptı. (bkz: 18 aralık 2013 tayyip erdoğan basın açıklaması)
"gezi olaylarıyla başlayan bir süreç oldu" dedi. azıcık kafasını kullanan seçmen vay anam vay neler dönmüş serhat ya derken bir kısmı "hee geziymiş ya la" dedi.
- başbakanın açıklamasına cevap gecikmedi. (bkz: muammer güler'in şok telefon kaydı) ortaya çıktı. oğlu barış güler ile yaptığı telefon görüşmesinde reza zerrab hakkında şikayetçi olan polis müdürü için defterini düreceğim o pezevengin dediği tapeler ortaya çıktı.
- bir önceki gün "işte bunlar hep gezi" diyenler gezi'de destan yazan (bkz: hüseyin çapkın'ın görevden alınması) na şahit oldular.
- baktılar işin boku çıkıyor. yatak odalarındaki paralar, para sayma makineleri ve ayakkabı kutuları her yerde10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılCahil insanlar ile Atatürk'ü tartışmıyorum artık. Atatürk burada tartışılmayacak kadar ADAM. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif82 Yorumla- +1 yıl
sinirlendim aga az önce gelmiş yobaz oglu yobaz bana artislik taslıyo dinsiz diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tutturmuşsunuz çalıyo da çalıyo. her teşkilatın içinde ihanet eden olur. yanlışa düşen olur. gözünüzle mi gördünüz bize uyuyosunuz diyosunuz da siz de kanal d den başka kanal mı izliyosunuz radikal sözcü okuyup aydınlandığınızı mı sanıyosunuz. ben baş örtümle üniversiteme gidiyorum nereye gitsem mescit buluyorum. konusuyorum anlatıyorum. ama sizin atam dediğiniz adam bana zorla başımı açtırmadı mı annemin eteğini kısaltmadı mı dedemin sarığını çıkartmadı mı aleviyi yakmadı mı alimi hapise atmadı mı atatürk özgürlük getirdi diyosunuz özgürlük bunun neresinde. içki içmesi elbette kötü ama buna karışamam ama atatürk özgürlük getirdi hak getirdi demeyin. isviçrenin yasası bana neyin özgürlüğünü verebilir dinim bir değil kültürüm bir değil fransız beni ne kadar anlar ingilize ben neyimi anlatabilirim. ben kendi milletime dinime kültürüme uygun yasa isterim. şimdi hangi giyim tarzı yasak hangi müziğe hangi dine engel var. milyonlarca ateist var türkiyede kim ne söylüyor. rte dini kullanıyor diyosunuz kullanmıyo olması için din dememesi mi gerekiyo adam dinini yaşıyosa bunu yansıtır dini kullanmıyo deyin diye dinsizim mi desin. şükretmeyi neden öğretmiyolar size bir ailenize dönüp sorun. neden bu kadar şükürsüzlük. nimeti görmemek. sonra kendinize sorun daha ne istiyosunuz teknoloji mi? sanki elinizdekini faydalı bir iş için kullandınız da 5g si lazım oldu? para mı? kaç çift ayakkabınız var söyleyin. elinizdekiin beşte birini bulan şükrediyo. hala fasa fiso. atatürke saygısızlık boyutunda değil ama kızdığım oluyor. neden bu kadar avrupaya düşkünlük. bir s. etseydin avrupayı benim halkım ne istiyo deseydin. üzmeseydin diyorum. gavurla bir olmasaydın diyorum. ama olan olmuşsa şimdi önümüze bakıcaksak bana rte den daha mantıklı makul bir aday gelmiyo akp den daha uygun bir hükümet göremiyorum. elbette körü körüne bağlanmıycam. ama şu an ne chp ne mhp derim. ikisi de boş muhalefet peşinde sadece iktidar olmayı kafalarına takmış durumdalar. saygılarımla sevgili ks halkı.
34 Yorumla- +1 yıl
Atatürk o dediğin gavur kanunlarını çıkartmasaydı sen şuanda burada bunu yazamıyodun bu 1
2. Siyasette din olmaz cahil hanımefendi siyasete din karıştımı ortaçağ avrupasına döner olay din ve mezhep için iç karışıklıklar çıkar.
3. Millet bölünür adam ateistse ateist bundan sanane bende atesitim veya deistim veya müslümanım bundan sanane.
4. Türkiyenin büyükbir kısmının cahil olduğu biliniyor ve din nederse onu yapacaklarıda biliyor oda din din diye diye 30 tl ceplerine koyuyor oy alıyor sayın cahil hanım.
Cevap sahibi+1 yılsen benim yazdıklarımı okuduğundan emin misin? hakaret etmeyi bir marifet sanan laikcan :) seviyen yetmez benimle tartışmaya oyumu Ak partiye veriyorsam senin gibiler yüzünden çok biliyorsan sen kur bir parti güzel işler yap da sana vereyim. adabını takın benimle konuşurken güzellik.
- +1 yıl
bence susman lazım yakına yakına akp ye verip ülkenin durumunu göremyen bir körsün
- +1 yıl
Sizin beyninizi nerede yıkadılar merak ediyorum. GÖZÜNLE GÖRDÜNMÜ serbest bıraktıda noldu başörtüsünü yarıdan çoğu buram buram şehvet fışkırıyor boyalı dudak. göz daracık etek füze gibi memeler. sanki erkeği tahrik eden saç. geride kalan bğtün uzuvlar erkeği cezbediyo. fazla uzatmaya gerrk yok madem müslümansın islamı kuranı sünbeti bilirsin. akp yi islam şablonuna koy. ilk başta taptığınız tayyibi.. eğer bu şablona uyuyorsa rahat ol peygamberimizi referans alarak bir tek haslet göster amenna. ama ben sana tayyibin yüz tane talanını bin tane iftirasını gösteririm.. le kün din i küm veliyedin..
Atatürkü istiyorum adam sarhoşken bile ülkeyi yönetiyordu simdi ayıkkken bile yönetemiyorlar ;)
101 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAtatürk'ün dinsiz olması suç değildir ama eleştirilebilecek çok ama çokşeyi vardır... bir kere Atatürk'ün çok ama çok büyük miktarda parası da vardı, malı mülkü de vardı bira fabrikasndan tutun da liman işletmesine kadar o zaman için büyük bir holding büyüklüğünde idi serveti. kaynağı da savaş sırasında hint müslümanlarından gelen yardım paraları savaş bittiği için ortada kalmış ve bu paralar Atatürk'ün şahsi parası olmuştur. sizosmanlı son dönemde nasıldı biliyor musunuz peki? Osmanlının son döneminde bu ülkede çok partili sistem vardı, seçimler yapılırdı, özgür basın vardı, örgütlenme hürriyeti vardı... bunların çoğu cumhuriyetin ilk yıllarında ortadan kalkmıştır..
bugün bir mağazaya girip pantolon sorsan tezgahtar da buyrun seçin diye sana tek bir pantolon olan reyonu gösterse "benile dalga mı geçiyorsun" dersin... ama mesela kadınlarımız Atatürk zamanında seçme ve seçilme hakkına kavuştuklarını zanneder, halbuki o zaman ne seçme hakkı vardı ne seçilme hakkı; ne erkeklerin böyle bir hakkı vardı ne kadınların... Atatürk bu kişi olacak derdi karşısına zaten kimsenin aday olmaya filan ne hakkı var ne de cesareti. Sonuçta can tatlı66 Yorumla- +1 yıl
seni tebrik ediyorum kardeşim günler sonra okudum... ellerin dert görmesin.
- +1 yıl
Osmanlı'da seçim vardı demişsin de, meclisin ne yetkisi vardı bana söyler misin? Ayrıca bu seçimler tüm Osmanlı topraklarını kapsamıyordu sadece İstanbul'da okuma yazma bilen kısmı yani elit kısmı kapsıyordu. Bunlar Osmanlı nüfusunun % kaçını oluşturuyordu peki?
Atatürk'ün ülkeyi demokrasi sistemine geçirilmesi zaten tartışıla bir konudur ama unutulmamalı ki, halkın hala Atatürk'ü padişah gördüğü ve şeriattan yeni çıkmış bir ülkede her mollanın vs. gelip parti kurulmasına izin verilmesi beklenemezdi. Serbest Cumhuriyet Fırkası bile kurulduktan sonra bu parti yine bu tür gerici insanlarla dolmuştu. İzmir gezisi sırasında da Atatürk'e suikast girişiminde bulunmayı dahi denemiştir.
Atatürk karşısında aday olamamaların sebebi can falan değil. Padişahın devletin son yıllarında savaşlarla canına okuduğu ülkede, Atatürk ülkenin yabancı işgalinden kurtuluşunda kilit bir rol oynarak halkın beğenisi ve onayını kazanmıştır. Vefat etmeden de kimse Atatürk'ten vazgeçecek değildi. - +1 yıl
Bu Amerika'da Büyük Buhran (Great Depression) zamanında halkın sürekli Roosevelt'i seçmesi gibi birşeydi. Hoover sebep olduğu bu büyük buhranın yaralarını sarmaya çalışan kişi Roosevelt'ti ve halkta onu sevdi, gerek cumhuriyetçisi gerekse de demokratı.
Atatük'te aynı şekilde ülkeyi kaostan kurtardığı için halk tarafından sevildi, ama tabi prestijlerini kaybeden din adamları ise her türlü suçlama kampanyasını kendilerine göre uygun gördüler. Böylelikle de aşırı dincilerle, Atatürk severler arasında böyle çatışmanın çıkmasına izin verdiler.
Sizin bu olaya nereden baktığınız size kalmış.
Cevap sahibi+1 yılGrimmjow256 ... seçmek ve sevmek arasında fark var... Roosvelt sevildi ve bu sevgi sayesinde seçildi Atatürk ise halkın kendisini seçme ve seçmeme hakkını elinden aldı... bazıları demokrasi için o zamanlar uygun değildi gibi şeyler söylerler ama bu insanın kendi dedesine hakaret etmesinden başka bir şey değildir... yani Atatürk öncesinde bu ülkede şu ana kadar belki hiç olmayan özgür bir basın vardı, yani insanaların haber alma özgürlüğü vardı kaldırıldı, seçme şansları vardı kaldırıldı, ne giyeceğine karar verme hakkı vardı ellerinden alındı... o zamanın koşullaı demek dedelerimizin bu hakları olmamalıydı demektir
12 yıl boyunca inkılap tarihi derslerinde size öğretilenler sizin hiçbir şeyi sorgulamamanız için kurgulanmış şeyler... sorgulamaktan o kadar uzaksınız ki şunu bile diyemiyorsunuz... bir insan yahut bir kuruluş hayatında hep mi doğru yapar herşeyin mi en iyisini düşünür? böyle bir şey mümkünmü? değil elbette ama bu ders kitapları neden hiç eleştirmiyor...
Cevap sahibi+1 yılyukarıdan devam... neden hiçbir konuda nötr bile olmayıp sadece övüyor? demek ki doğruların hepsini anlatmıyor olabilir... böyle bir şüphe bile duyamıyorsunuz; dolayısıyla düşünmüyor araştırmıyorsunuz... yahu size inkılap tarihi derslerinde bu konularda objektif düşünebileceğiniz şeyleri öğretmeye niyetleri olsa sana o derse girmeden önce er sabah atatürkçülük yemini ettirir mi o sistem? ne yani çocuğa atatürkün peşinden gideceğine yemin ettirdikten sonra derste ali şükrü olayını, deli halit paşanın katilinin istiklal mahkemesi başkanı yapılısını veya ne bileyim filistin bozgunu sırasında komutada kimin olduğunu anlatacak değiller heralde değil mi? uçan cici kuş sen git sende o inkılap tariihi derslerinin bıraktığı beyinle o kitapları okumaya devam et...
Ya bakn arkadaslar akpli arkadaslar sizin gozunur mu kor kulaginizmi sagir dilsizmisiniz ya daha gecen 4 bakani aym ye gondermediker niye caldilsr bizim caldiklsrimizda ortaya cikar diye caliyolar cirpilar sonra dinime kufreden musluman olsa dinden bahsediyolar yahu bukadarmi duser bir siyasi paryi bukadarmi olur ovundunuz ovundumuz altini ciziyorum tek sey ekonomik boyyut baska bir grlismesi yok baska iyi bir sey yok ekonomimiz cik sukur rahst gibi ama bukadar oldu diyede bazi seylerden odun verilemez cizum sureci gibi bu ne * bu serec nedir yani tamamen ulkeyi bolmek icin kurulan bir oyun ama bolemezler bizim gibi vatan asigi muhavazakar kesimler var oldukca daha si var atama ayyas sehidime kelle diyen bir parti bu nasil olurya az elinizi vicdaninuza koyun bugun diyarbakirda okk sehitligi doye bir mezarlik var bole bursey olabilirmi bundan 15 sene once boke bise olucakti millet * ortaligin anladinizmi milletin kanina giren siz milleti bozan siz iteki oartilere saygi duymayan gene siz ya k. b benim annem babam da akp li laf aanlatamiyorum ama nasil bir sevgiyse bu bide diyolarki avutiyilar kendilerini basa gelen herkez calar diye bole bir savunma sekllimi varya bole bise olmaz kendinizi kandirmayin az etrafiniza bakin su at gozluklerini cikarin
00 Yorumlahiç kusura bakmayın, medem konu açılmış vereyim veriştireyim. sen nasıl hür iradenle akp ve erdoğanı sevmiyorum diyip bende sana saygıda kusur etmiyorsam şimdi sen susup beni dinleyeceksin.
1 atatürk denen şahıs ilk önce bizim elimizden kimyadan tutun astronomi ye kadar Sosyoloji
Tarih ve Arkeoloji, Psikoloji, Antropoloji, Ekonomi, Coğrafya (Aynı zamanda doğa bilimidir), Dil Bilimi, Siyaset Bilimi, mikrobiyoloji, tıbbi biyoloji ye kadar olan bütün zengin kitap ve döküman kaynaklarımızı elimizden alıp batıya transferini sağlamıştır ve aynı zamanda bu kaynakların yazılmış olduğu dilimizi elimizden alıp batıya peşkeş çekmiştir.
2 en kutsal saydığımız dini gelenek ve yaşam tarzımız olan islama olan düşmanlığı dini vecibeleri dahi yasaklaması ve bu hassasiyeti taşıyan ulemalarımızı idam sehpalarında sallandırırken hiç ayırt etmedi bu sallandırdığım adamın çanakkalede şehit düşmüş biri 16 yaşında ve biri 19 yaşında olan gencecik iki şehit babası olduğunu ve buna benzer yüzlerce alimi.
3 bunlar kafirdir deyip yüzlerce alevi müslüman kardeşimizin kanını dökerken munzurda, kullanmış olduğu din kimin dini ve kullanmış olduğu askerin hangi dine mensup ulduğunu tarih kitapları bangır bangır haykırmakta ve sizin için , içine morfin konmuş devlet basımlı leş kokarcası kitapları nasıl yudumlaya yudumlaya içtiğinizin kanıtı şu an yazdığınız (yalan yazan tarih utansın) kimmiş bakalım en büyük din istismarcısı. kaynak (nehilerin dili)
4. bir gece içinde her evde bir bilge varken ertesi sabah ise bir vilayette 1 bilge bulmak bile zorlaştı harf inkılabında ve sadece bir gecede insanları cahil etti bu adam. tarih bunun ıspatı.
5 savaştan yeni çıkmış bir ülke olarak birliğe ve beraberliğe en elzem olan bir vakitte bu adam ne yaptı milleti şucu ve bucu diye ayırmadımı bölmedimi ve bu bölünmeler ile uğraşırken savaşın mağlubu olan ülkeler şuanda uzayda jirit atıyor peki senin ülken bunun neresinde.
neyse yazacak çok şey var ama galiba harf kalmadı23 Yorumla- +1 yıl
yabancilar bile ataturku senden iyi taniyor. Biraz arastir.
- +1 yıl
provakotif sozlerle milleti kandirmaya calisiyorsun. Zaten ya kürtçü, ya da dincisin belli
- +1 yıl
ben dinciyim yasen nesin muhtemelen dinsizsin, ya dinli olur insan ya da dinsiz. ayrıca iyi okuduysan kaynak verdim araştırma gayretin yoksa sus kendini rezil etme. yabancılar onu çok iyi tanır çünkü o onlardan onlarda ondandı bide onun rezil yaşam tarzının nesini öğreneyim. einsteininsaçı
+1 yılAtaturke dinsiz dedigini duymadim adamlar saygili her zaman onun bunun soyledikleriyle burada yorum yapmayin..
Ayrica akp karsiti izmire gel bak bakalim neden gelismiyor bir turlu? Yerel yonetimlerin parasini chp yiyor bunu herkes bilir ama işlerine gelen insanlar vatan haini insanlar diyelim bu kisilere susuyor ve halki kiskirtiyor..
Recep t. e. kadar mantikli duzgun konusan yoktur.. Meclis 7/24 calisiyr calismak zorunda ve onlarin aldiklari kararlarin oybirligi ilkesi gecerli unutmayalim bir sey oldugunda Tayyip yapti etti denilmesin..153 Yorumla- +1 yıl
l*n ürün oğlu ürün akp zaten üstün mecliste reco evet diyin diyo hepsi evet diyo
- +1 yıl
İzmir gelişimiyor mu.. Ankara başkent olduğu halde İzmir'in yanında acınacak halde.
- +1 yıl
Cahillik yapma lutfen meclisi al çope at o zaman.. Sacmaladin iyice cahil insanlar cok oldukca daha cok geri kafali kalirsiniz
+1 yılAtatürk'e saygi duymak , sevmek ayri Osmanlipadisahlarina laf atmak ayri. Evet bu ülkeyi Atatürk kurdu ama pa. disahlar vatan haini degildi! Eger vatan haini olsa idiler Vahdettin'in tabutuna haciz gelmez rezillik icinde degil zengin ölürdü.
Eger vatan haini olsa idi ülkeyi kurtarma görevini Atatürk'e vermezdiEger azicik tarih kitabi okusa idin bilirdin ki Bandirma vapuru batmak zere olan bir gemi degil Vahdettin tarafindan tesis edilmis bir savas gemisidir. Tabi siz once millete koyun der ardindan oy beklersiniz. Carsafa rozet takar sonra o carsafi yirtarsiniz de mi? Gozunuzu acin biraz tarafsiz bir sekilde tarih okuyun. Ha ben Osmanli'yi severim ama destekledigim yonetim sekli Cumhuriyettir orasi ayri. Dogrularin siyaseti olmaz. yorumumun altina gelip kimse yorum yapmasin. nokta.91 Yorumla- +1 yıl
Iste görmek istedigim nesil bu! Cok yasa sen
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. 1. ABD de hiç ben Amerikalı değilim diyen bir senatör veya temsilci gördünüz mü?
2. Peki ben Türküm diyen bir AKP li gördünüz mü?
3. Dünyanın hiç bir edeni ülkesin de Din adamları ile milletini kandıran yönetici gördünüz mü?
4. Din ile ilgili olmayan Bir AKP li gördünüz mü?
5. Herhangi bir takıntısı çıkınca makamında kalan medeni bir ülke yöneticisi gördünüz mü?
6. Yaptıkları ayyuka çıktığı halde utanan bir AKP li biliyormusunuz?
7. Ülkesini kuran kişiyi kötülüyen yerden yere vuran bir medeni ülke biliyormusunuz?
8. Bu ülkede demeokrasiyi getirip deyyuslara konuşma hakkı sağlayan Atatürke saldırmayan bir AKP li biliyormusunuz?
O halde nelerini ve ya neyini sevceksiniz.. Ha seveceksizniz hamudu ile yutmanıza ön ayak oluyorlar ise..40 Yorumla
+1 yılKesinlikle sevmiyorum kızanlar olacak ama sevenede saygım yok vatanı satana apo ya sayın diyen şehide kelle diyene Atama ayyaş diyene saygım da sevgim de yok bu kadar
105 Yorumla- +1 yıl
Adamın dibisin halkın evladı
- +1 yıl
Sağolun kardeşim
- +1 yıl
Senin derdini anladım :)
- +1 yıl
Neymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insanin kusuru vardir elbet kusursuz insan yoktur gelin gosterin bana piyasa Recep Tayyip Erdogan'dan iyi yoneticiyi daha az kusurlusunu destekliyim. Basimizdan eksik olmasin. Ataturkle ilgili olanlarlada ilgili ölmus bir insanin hakkinda kotu konusmayi dogru bulmuyorum ki, bu kisiye hakret hâla suc hâla yasalarla korunuyor. Sevmek zorundamiyim? Hayir, sevmiyorumda. Kendim icin gecerli sebeplerimde var. Diger yazdigin seylerle ilgilide umuyorum ki en âlâ cevabi alicaksin takipte kalicam. Halim olsa doserdim buraya simdi
22 Yorumla- +1 yıl
kes bir ya piyasadan bahsediyor ben parti tutmuyorum kardeş onu söyliyim ama Atatürkü sevmiyosan sevme amma ve lakin onun yaptıklarını kullanıyosun onun ve milletin kurtardığı vatanda yaşıyosun ve şimdi bu vatanın başı geliyo kolunda 300 binlik saat gençlerimizi geleceğimizi vuruyor öldürüyor BEYİN göçü 100 de 78 arttı adamlar mars roket attılar biz kızlı erkekli konuşuyoruz kesde 2 siyasi bilim oku abisi hadi
Cevap sahibi+1 yılVericek cevabim var âlasiyla basima dert almak istemiyorum. Kendi fikrin kendi yolun.
+1 yılHa Rte-Ha Atatürk al birini vur ötekisine Atatürkte zamanında dini kullanmış halkı arkasına almış sonra istediği devrimi yapınca halkın inancınada halkada s--ktiri çekmiş tayyipte güzelce dini kullanıyor ve oyları kaldırıyor hepsi aynı b**kun çekirdği 2sinide sevmem bu ülke ne çekiyorsa tayyipistler ve kemalistler yüzünden çekiyor bu 2 kısımda fanatikçe bu adamlara bağlanıyorlar biri diyor tayyip olmasa şöyle olurdu diğeri çıkıyor atatürk olmasa böyle olurdu artık sadece gülüyorum bunlara halada 2 tarafda adamını güzel savunur yarın bir gün rte ölüncede onuda atatürk gibi bir kullanma aracı yapıcaklar tıpkı menderesi yaptıkları gibi :D ya da özalımı desem neyse beyler siz tayyip ve atatürk sayesinde böylesiniz tamam ben kendim bağımsızım ve bir partiye oy atarım nede onu desteklerim ben ekmeğime bakarım kimin yanlışı varsada çıkarım adam gibi söylerim körü körüne birilerine bağlanmam.
00 Yorumla
+1 yılevet ülkemizde yaptııüı bir çok şey var ama yapmadıkları bizden aldıklarıda bir sürü şey var senin fazla mesaine göz koyan akp'li bir vekil, senin tazminat hakkını elinden alacak olan akp hükümeti, senin aldığın maaş'a zam oranını belirleyen son sözü söyleyen akp hükümeti, asgarine zam yapar ardından herşeye zam gelir senin ücret eskisinden bir farkı kalmaz gene eksidesin gene eksi.. gurbetçiyim diyen hanım efendi bugün kendisi türkiyede istediği şekilde rahatça gezip alışverişini yapabilir yurt dışında kendisine bir çok imkan sağlanıyor. insana insan gibi muamele var. biz kendi vatanımızda gurbetçilik yaşıyoruz...
00 Yorumla
+1 yılBak kardeşim hepimiz bu ülkenin insanıyız hepimiz bu vatana hizmetkarız önce dinimiz sonra vatanımız gelir
Şimdi gelelim ak parti neden bu kadar oy alıyor ona bu kadar oy almasının iki sebebi var birincisi yaptığı icraatler ikincisi siz muhalefet tarafından bu yapılanları asla görmeyip yapılmayanları görmeniz bir diğer etken yine siz muhalefetin bir çivi çakmayan siyasilerin peşinden giderken belkide kendi caninizdan bile olsa ak parti secmenini cahillikle vatan hainligiyle aptallıkla yobazlikla suclamaniz hani hep diyoruz ya artik tank tüfek savası bitti ekonomik savaş var birçok şeyde dışa bagimli olan ülkemizin buna rağmen bence ekonomisi iyi insanların altında son model araba ev desen o biçim öğrencisi en pahalı cafelrden çıkmaz mevzu bu ben seviyorum hakiki bir lider en azından konuşmayı biliyor ve karizmatik bur duruşu var.20 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürkün parasi pulu yok muydu? İnanır misin benimde hic gulecegim yoktu.
belgelerlegercektarih.com/.../27 Yorumla- +1 yıl
ölürken hepsini bağışladı sövdürdceksin bana şimdi l*n RECEP İN SAATİ 300 BİN 300
- +1 yıl
O da ölünce bagislar :DD
- +1 yıl
oğlunamı _
- +1 yıl
Atatürk saraylarini size bagisladi da haberimiz mi yok?
Atatürkün öldükten sonra mallarini bagislamasinin bir anlami yok. Savaştan cikmis, acliktan kirilan bir millet varken bu kadar kurksuz gezmemesi, mezarinin da anitkabir gibi bir israf yiginindan yapilmasi, ve daha niceleri RTE nin saatini de yatini da villasini da meşru kilar. - +1 yıl
Ya hakaret etmeyim dedikçe inatla zorluyorsun adam koca ülkeyi kurmuş iki tane kürkü mü battı gözüne
- +1 yıl
İki kürkü mü? Linki aç da oku @rizelipaçi
+1 yıladamlar milletle dalga geciyor dünya alem zeki türk halkinin inandigi yalanlara gülüyor.
kendimi stand up seyircisi gibi hissediyorum panpa.
adam yillardir omuz omuza yol aldigi adam hakkinda "ay kandirildik ayol" dedi ya la jgufhcgufjcgijfv.62 Yorumla- +1 yıl
Ya onlara inan tayfa =( Ilerde kandirildik derlerse inanalim mi?
- +1 yıl
ay ben gülerim ):
ALLAH belalarını versin diyorum tayipi görsem tek kurşunda gebertirim osmanlıyı tekrar kurucak şimdiki kadınlarda gerizekalı erkekleri biraz anlarımda nasıl oluyorda akp oy veriyolar ya dinin ardına saklanıyor şerefszz bizim milletimiz aptal dinin arkasında her boku yiyen oo ATATÜRKE kurban olsunlar.
52 Yorumla
+1 yılöncelikle şunu söylemeliyim dinsiz adamdan devlet adamı olmaz ( BU LAFIM KESİNLİKLE ATATÜRKE DEĞİL) bu lafım şu andaki chp li arkadaşlara son dönemde osmanlı hasta adamdı biliyorum ama bunun deyindiğin konuyla alakası yok ve Türkiye kurulduğunda da farklı olmadı evet ezan konusuna da gelirsek Atatürk e büyük saygısı olan bir akp li olarak Atatürkün torunları bir kaç sene sonra ezan sesimizi türkçeye çevimeye kakıştılar kaç sene bu toprağın insanları ezan sesine aç bırakıldı Atatürkün parasını pulunu bilmem bana kalırsa Recep beyin yaptığı saray biraz müsrüf gözükebilir ama sizlerin özendiği o İngilterelerin buckingham Sarayı öpücüklerle yapılmıyor belli bir miktar sizlere fazla gelmiş olabilir ama öyle bir proje bu günün türkiyesi için para sıkıntısı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışıyor ama çalıyor diyen gerizekalılara sesleniyorum :D
çalsalardı bunca şey nasıl olurdu?
Her ile ünüversite yapıldı
22 Tane hava limanı yapıldı
18 BİN KM Duble yol yapıldı
15 Katirilyon NEMALAR ödendi
224 Paleti Abulaslar hizmete sokuldu
İMF tüm borcu ödendi
Marmaray Yapıldı
Uzaya uydu gönderildi
her yıl öğrencilere kitapları bedava verildi
yatalak ve ozurulere maas baglandı
yerli helikopter yapıldı
yerli tank uretild
yerli savaş gemisi üretildi
insansız hava aracı üretildi
Dünyanın en uzun asma koprusu kofeze yapılıyor bıttı sayılır
Kasamızdakı dovız 136 Milyar dolar oldu
hadi bunlar caldı? peki 80 yıldır ülke yönettik diyenler ne yaptı? bir tane dikili taş sayında görelim02 Yorumla- +1 yıl
Ee ınsanlar oldu?
Insanalrın * koydunuz?
Ic savaş cıkardınız?
Ne oldu * cocugu? he soylesene ne oldu:? - +1 yıl
hırsız pıc
+1 yılsevmiyorum. dini alet ederek insanlari kandiriyorlar. bizim millette de koyun ve koyun surusu bol olunca isleri daha da kolaylasiyor.
30 YorumlaSevmiyorum ülkeye Arap doldurdu sevmiyorum din adı altında milleti dolandırdı sevmiyorum vaatlerini gerçekleştirmiyor sevmiyorum özgürlüğü kısıtlıyor sevmiyorum herşeyi dine bağlıyor sevmiyorum Kürtler özerklik ilan ederken sesini çıkarmadı.. Ve daha bir sürü şey sevmiyorum işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGurbetciyim ben.. neredeyse her yil gelirim. AKP sayesinde su son 10 yilda felaket iyi gelisti Türkiye. Biz görüyoruz bunu siz orda yasayip farkina varmiyorsunuzdur belki ama.. calisiyor adamlar k. bakmayin
811 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorlar ama çalıyorlarda
- +1 yıl
Bacım bunlar görmezler bunlar bu dediklerini istemezler ki sevsinler
Cevap sahibi+1 yılOrasini bilemem ama yigidi öldür hakkini yeme. Gerici zihniyet chp mi basa gecsin? Kusura bakmayin ama ben vatanima geldigimde bile bazi sehirlerde kendmi ybaanci hissediyorum. Batinin kötü yanlarini alip abartmissiniz.. yazik oluyor ya gercekten.
Cevap sahibi+1 yılInsan görmek istedigini görüyor iste kardes napcan @aslankral51
- +1 yıl
Doğru doğunun şeriatini al evine tıka kadınlarını özgürlüğünü kaybet
- +1 yıl
Gözleri var görmezler kulakları var işitmezler biz muhteşem demiyoruz ama peşinden gittikleri adamlardan çok. daha iyi olduğu gerçeğini kabul edemiyorlar
- +1 yıl
Katılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen Türkiye ye geldigimde eve tikanan hicbir kadin göremedim. Acikcasi neredeyse ciplak gezecekleri yerde eve tikmak daha mantikli. Edep denen birsey var
Cevap sahibi+1 yılTabii ki orasi öyle kusursuz degiller. Ama Türkiyede AKPden daha iyi veya iyi cslisan bir parti yok
+1 yılAtatürk düşmanı değilim ama devlete bağışladığı bir dünya mülk nereden geldi? Bu değirmenin suyu nereden geliyor. Devlete bağışlamış veya bağışlamamış umurumda değil. He bu arada insanların verdiği oya göre koyun diye değerlendirmen acayip komik. Akp'ye oy vermedim vermemde ama koyun demedim oy verenlere. Bu arada çok merak ediyorum hangi partiye oy verdin?
00 YorumlaHiç birini sevmiyorum tayyip hırsız zeki ama Allah var bu arada Atatürk hakkında bana bir din hocası atatürkü toprak bile kabul etmemiş demişti bende dedimki ALLAH'la iribata falanmı geçtiniz? cevap verememişti hadi eyv
10 Yorumla
+1 yılkimse atatürkü kötüleyemez ama ben Akpartiliyim ve seviyorum çünki şu an elimizdekilerin en iysi o en azından bir şeyler yapıyor diğer partilerde tık yok
02 Yorumla- +1 yıl
ne yapıyor genç vuruyor para çalıyor ne yapıyor dünyaya rezil ülkemiz sefil
- +1 yıl
cahillik etme kardeşim araştır öğren chp zamanında camilerde yazan yazılara bak şimdi hadis ayet yazarken o zamanlar yaşasın chp yaşasın cumhuriyet yazıyordu son 15 yılda türkiye tüm cumhuriyet dönemindeki gelişmeye yakın bir gelişme kaydetti bundan 30 yıl önce bakkallarda tereyağ hastanelerde muayne kuyrukları oluyordu son15 yılda ne kadar okul açılmış ne kadar hastane açılmış silaha ne kadar para yatırılmış hangi silahlar türk yapımı olarak üretilmiş bunları öğren ne kadar öğretmen polis atanmış türkiiyenin borçlarını kim kapatmış bak bunlara bak. Türban serbest oldu okullar cumhuriyet döneminde kapıdan içeri almıyorlardı öğren biraz
+1 yılakp ile chp arasında fark yok biri islamı kullanıyor biri atatürkü ikisinin de yoksul umrunda değil paralel osmanlı diyip işi götürüyor akp
30 Yorumla
+1 yılZaten Selcukludan sonra Osmanli doneminde saf turk yoktu pek. Cogu yabanci karisimiydi. Ve benim de oldygum Turkmenlere yaptigi zulum ve katliamlari unutmadik. Turklugu hice saydiklarini hic unutmadik! Tayyipe gelince, zaten tayyip psikolojik acidan hasta bir adam. Kendini padisah zannetmis ve saray yaptirmis. Ustelik bu saray, Kacak Saray.
00 Yorumla
+1 yılAtatürk"ü sevmeyen biri Türk değildir ki. Atatürkü sevmeyen ya fransız ya italyan ya da yunandır. Ben Türk partisini oy veriyorum :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sarayi var sultan degil
Gemisi var kaptan degil
Para calar hirsiz degil
Kara calar arsiz degil
Parasi var zengin degil
Ucagi var gezgin degil.
Bil bakalim bu kim?31 Yorumla- +1 yıl
Aaa dayyibus kelloşakus mu yoksa?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyorum çünkü Tayyip'in hadisler de ümmetin uyarıldığı Deccal olduğunu düşünüyorum.
40 YorumlaAtatürk'ü ingiliz ajanı diye suçluyorlar a. q Vahdettin ingiltereye kaçtı bu nasıl bir çelişki?;) aynen ama artık dilimde tüy bitti onlar yalana inanmaya muhtaçlar. gerçekler işlerine gelmediği için canları yanıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Kaçmadı atatürk attı ulan biraz da gerçek tarihe bir göz atın be :)
Sevmek demeyelim AKP destekçisiyim diyelim..
Nedeni gün gibi ortada esasında ama kimileri görmemeyi tercih ediyor..
Saygı duymak lazım.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardes bu muhabbetlere girme ya simdi eline klavye alan burada Ataturku kotuleyecek ben sinir krizi geciricem :/
23 Yorumla- +1 yıl
:D gelsinler ezmeye gücümüz yermeye dilimiz var
Cevap sahibi+1 yılCahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur demis ATALARİMİZ :D
- +1 yıl
Direneceksin kardeşim direnecez
Ne kemalistlerden hayır gelir ne de akpden. Biri puta tapar gibi toz kondurmaz kamal'a, biri de dini kullanır başa gelmek için. Din (hilafet) kullanılmaz uygulanır. Şeriatı getireceğine inananlar da bunlara destek verir.
00 Yorumla
+1 yılTayyibin karizmaya hastayim bir kere cok seviyorum ama sevilcek bir adam degil aslinda :D
20 Yorumla
+1 yılAKP'den nefret ediyorum beter olsunlar inşallah ATATÜRKün kurduğ cumhuriyet sayesinfe ahkam kesiyolar hemde ATATÜRKE laf yapıyor bu soysuzlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevenler AKP Müslüman diye seviyor, sevmeyenler de AKP Müslüman diye sevmiyor.
43 Yorumla- +1 yıl
akpyi sevmiyorum gençleri öldürüyor akp yi sevmiyorum bizden para alıp cebine koyuyor en has müslümanım ama akp yi sevmiyorum
- +1 yıl
Bende müslümanım çok şükürr ama çalmıyorum siz hangi dinin dindarısını
Cevap sahibi+1 yılAKP'nin yaptığı söylenen şeylerin aynısını dinle alakası olmayan bir iktidar yapsaydı kimse bu kadar tepki göstermezdi, yalan mı?
Ayakkabı Kutusu Partisi
Bahçeli reyizi saygıyla anıyoruz. :D20 Yorumla
+1 yılBurada sevmiyoruz ayağı yapıyorsunuz? Kim veriyor ulan bu kadar oyu o zaman. Mitinge gelsin , çıkarıp vurucam keli deli oluyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaikci olmadıklarından ve Ataturk un bu ülkede bir kesime yaptığı zulmü ortadan kaldırdığı için ak parti. Bu yorumum aşağıdaki gizli kullanıcıya gelsin böyle bir cevap verme gayekmyoktu
018 Yorumla- +1 yıl
Adini acamayacak kadar aciz birinin akp yi tutmasi cokta sasirtmadi beni millete laf atacagina adinla koru akepeni
- +1 yıl
Bu milletin yüz karasısınız sizler akpliler ülkemiz 200 yıl öncesi döndü hiçbir bilimsel faliyetimi yok
Cevap sahibi+1 yılAdını açınca delikanlı oldun değil mi. İsmini bildiklerinizi sirf şapka kanununa ya da sizin gibi olmadıkları icin uymadıkları için astiginiz gibi delikanli değil mi @bugunlukbiziz
Cevap sahibi+1 yılSen çok çalışıyorsun belli bu siteye takilman bilimsel değil mi. Önce çalış sonra konuş ve daha iyi olan adamın kim onu soyle
- +1 yıl
Atatürkün zulmü hee ali ismail abdullah cömerti kim öldürdü o eziyet değilde neydi
Cevap sahibi+1 yılArtistler tamam bunlar insan istiklal mahkemesinde yargisizca idam edilenler ne. Adalet ya da adaletsizlik sadece sizin için mi var tek partili dönem isteyen asıl gerici ve demokratlar.
- +1 yıl
Once osmanli alevilerin hesabini versin.. sonra istiklal mahkemesi dersin.
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum da sadece bunu bunu örnek gösteriyorsunuz yaptığınız yanlısı kabullendiginiz anlamına gelir. O zaman sizin dilden cevap veriyorum sizde osmanlidan ders aldıktan sonraki dersimin hesabini verin. Bu mudur tartışma helal olsun sizin tartışma adabiniza.
- +1 yıl
Bu asirici tayfadan alevilerin ne cektigi ortada kivirmayin..
seyulislamin fetvasi var ''kizlarina, mallarina tecavuz edilebilir, katli vaciptir ''diye. Ha ayni zamanda diyor ki , musluman olabilmesi icin once hristiyan, sonra musluman olabilir ancak.. kelime-i sahadet getiren insanlarin ne ara Allah'la arasina girer oldu din adamlari.. ortalik karistirma ve hukumet yalakaligindan baska bir sey degil
Birakin bu zihniyeti..
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi biliyorsun sen şimdi dersimi savunursun da
- +1 yıl
Onuda savunmam..
- +1 yıl
laikci olmamasi? ncxgbcgbb.
adam zaten her kesimden insana esit yaklasmadigi ayrimcilik yaptigi icin seviyorum diyip ardindan mustafa kemalin yaptigi ayrimciliktan dem vurmus. kafaya gel bcfjvxgvfh. - +1 yıl
Degisik geldi banada =)(!'))
Cevap sahibi+1 yılAkıllı insan o zaman ben atatürk zihniyetini seveyim o acıları tekrar yasayayim yok böyle bir şey ne sen tayyibi sevmek zorundasın ne de ben ataturku sevmek zorundayım ben laikliğe karşıyım sen değilsin tartisabiliriz bu konuyu ama beni neden laik değilim diye elestiremezsin. Osmanlı konusuna gelirsem ben yaptıkları bütün herşeyi savunuyorum körü körüne bağlıyım denedim çok büyük yanlışlar yaptılar bu şu anki hükümet için de geçerli ben yaptığı yanlislari savunmam. Ama sizde her ne hikmetse ataturk un hiç yanlis yapmadığı görüşü var o bir olay değildi ve yanlışlar yaptı kabul edin. Her ne kadar görüşlerimiz farklı olsa da bu kötü körüne bağlanma fikrinden vazgeçin. Şimdi soracan akp yanlis yaptığını bildiğin halde neden hala onu destekliyorsun eskisi kadar desteklemiyorum ama böyle saldirmaci yaklaşımlarda savunuyorum ayrıca su anda ne chp nede mhpnin ülkeyi yonetebilecek bir liderlerinin olduğuna inanmıyorum.
- +1 yıl
kemalist degilim mübarek, mustafa kemal'e ayrimcilik yapti diyip tayyosu laikci olmadigi icin destekliyorum dedigin zaman zaten adamin yaptigi ayrimciligi destekliyorum demis oluyorsun. laiklik kisiyi dinsizlestirmek degil her kesime esit davranmak demektir. laiklige karsiyim diyordan esitlige karsiyim demis oluyorsun.
laik bir ülkede yasayip laikligin ne oldugundan bir haber insanlarin olmasi da ayri bir komedi.
bu ülke yobaz kemalistler ile yobaz seriatcilardan cektigi kadar kimseden cekmemistir.
biri biz laik bir ülkede yasiyoruz ben kemalistim okula türbanla giremezsi diyip laikligi cigneyip geciyor, öteki biz müslümaniz bize uygun yasayacaksiniz diye azinliklari ezip geciyor.
geciceksiniz osmanliyi mustafa kemali günümüze gelin maziden cikip.
su an lider dediginiz sahis esit mi davraniyor her kesime? bir kere kendisine tepki verenleri milletten saymayip kendi takimina " bana milletim yeter" diyerek ayrimciligin kralini yapiyor. - +1 yıl
kaldi ki haberlesme teknolojisi bu kadar gelismis olmasaydi tayyos mustafa kemalden beter katliamlar yaptirirdi.
Cevap sahibi+1 yılAyrımcılık yapıyor bu konuda hak veriyorum size kaldiki ben soyledim okudunuz mu bilmiyorum eski desteği vermiyorum ona neyse. Şimdi laiklik konusunda size katılmıyorum herkesime esit olunsun herkes dinini istediği gibi yasasin ise laiklik bu türkiyede yok başka bir tanımı varsa bilmiyorum. Şöyle bir durum var eğer laiklik varsa herkes istediği gibi dinini yaşamalı kimsenin özgürlüğüne karışmamalı değil mi var mi böyle bir sey yok. Eğer laiklik sizin takımımıza göreyse herkes dinini evde bırakmalı oyle dışarı çıkmalı benim dinim kapanmayı emrediyor eğer laiklik özgürlükse bana karışma, yok karisiyorsun nerde laiklik hani laiktin. Sen bana cehennemde yanmama garantisi veriyorsan o zaman Kapanmayayim ama veremezsin o zaman kimsenin dinine dinsizligine karışma herkes yaşamak istediği gibi yasasin. Ayrımcılık bu partide tek mi var chp dindara mesafeli mhp türk dışındaki ırklara mesafeli dtp kürt dışındakilere mesafeli kim var mesafesiz ayrımcılık yapmayan. Yanlış anlaşılmasın savunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılEleştiriyorum herkese esit olunmalı ama karşı tarafında on yargısız olması lazım. Chp gibi herşeye muhalefet olmaz doğru varsa savun yoksa elestir bütün herşey de yanlis olmaz.
+1 yılkutsal hayvan sevgim bile onları sevecek kadar güçlü değil
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParti tutmuyorum
Avanjatları
*Sadece sağlık yönünde iyiler oda bazen karışıklıklar oluyor
Dezavantajları
-Ağaç kesiyorlar
-Din ile devleti aynı tutuyorlar
-Ülkeyi bölmeye çalışıyor
daha fazla var10 Yorumla
+1 yılonu bunu bırakında kitap okuyun gençler :)
11 Yorumla- +1 yıl
Like
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni takip edicm. ataturku seweni bn cok cok swerm.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkp ye oyumu veriyorum var mi daha iyisi olduda biz mi oyumuzu vermedik. turkiye icin en iyisi o bu kadar. not ataturke saygim sonsuz;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkü sevmiyorum ama sevenelere saygı duyuyorum bir zahmet sende benim atalarıma yani osmanlı padişahlarına saygi duy. Ayriyetten Seni uyutmuşlar canım bu ülke en çok kötülüğü akp den değil chp den yani atatürkün kurduğu partiden gördü.
41 Yorumla- +1 yıl
senin atandır Atatürk padişahlara gelince kanuniye kadar saygım sonsuz.
Sana söyle bilgiler veriyim:1.4. murad içki masasında öldü
2. sarı selim alkolik olduğundan ülkeyi yönetemeyip geri plana düştü ve o döneme sadrazamın ismi sokullu dönemi dendi.
3. Yavuz halifeliği aldı ancak medreselerdeki pozitif bilimleri kaldırdı sonuç:Avrupa önümüze osmanlı geriyye düştü.
4. Ekber erşad sistemi ve kafes sistemi getirilerek yeteneksiz şehzadeler yetişdi
Atatürke Gelince:1. Dağılmış bir devleti topladı.
2. Azınlıklar + Avrupalı işgal güçlerine karşı yok denecek malzemeyle o dağılan osmanlıyı topladı
3. Dönemin Sadrazamı namı değer Küçük enişte ingilizlerle beraber mermileri gülleri boğaza döktü osırada padişah efendiler sarayında nargilesini tüttürüp Atatürkü öldürme planları yapılıyodu.
4. Atatürk yılmadı ve askerleriyle ilk doğuyu sonra batıyo kurtardı
5. pozitif bilimleri tekrar getirdi
6.360 yıllık 2. viyanaddan süregelen osmanlı gerileyişini Sakaryada durdurdu ve barışa zorladı.
7. VATAN BÖLÜNMEDİ.
dini kullanmalari nefret ediyorum..
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe atatürkü ne osmanlıyı ne recep tayyebi hiç kimseyi sevmiyorum vicdani ret yapacam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTÜRKİYENİN en iyi en dinamik partisi AKP dir. Diğer siyasi partilerin bugüne kadar yaptıklarını araştırırsanız rezil olurlar.
10 YorumlaDiğer konusunda 949 cevap paylaştı. siyasete girmeyelim bence ya
01 Yorumla- +1 yıl
siyaset değil
Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. Sevmiyorum cunku hırsızlik yapiyor
30 YorumlaDin ile siyaset karistirmayalimm
00 YorumlaNiye ben Akpartiliyim ve Atatürkü çok seviyorum?
04 Yorumla- +1 yıl
Atatürkçü insan akpartili olamaz onlarca gencimiz öldü kahraman polisdendi
- +1 yıl
Nereden çıktı chp nin askere üzülmediği tek taraflı bakmayın olaya
bence sen bılgılerını bır sorgulamalısın
00 Yorumlaak partiliyiz ak partili hülooooğğğ
10 YorumlaNe seviyorum ne de sevmiyorum..
00 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. sevmemek için neden göremiyoruz
00 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdogani seviyorum 💜
516 Yorumla- +1 yıl
nedenini sordum
- +1 yıl
Adam gibi adam kem kum etmiyor adam akilli konusuyor icraatleri var dinine bagli.
- +1 yıl
Kem kum etmiyor mu? Ahahah dunyadan haberu yok ya bunun :D adam ac insanlatin zar zor verdigi vergiyle ak saray yaptirdi bir guzel kuruldu din hunun neresinde
- +1 yıl
Ya cancan bu konulara girmeyelim bosuna o adamin tirnagi olamaz hic bir aday o yuzden saygi duy dunya o adami izliyor lider lider.
- +1 yıl
Sen gurbetci misin?
- +1 yıl
ABİSİ isviçre parlementosu gülerek erdoğanı yerdi dünya lideri dediğin adam seni oynatıyo koyuncağız seni :D
- +1 yıl
Gurbetciyim. Ben erdoganin adam gibi adam oldugundan eminim olmasa zaten o basta olmazdi bunu dusunen tek kisi ben degilim sonucta.
- +1 yıl
Valla kusura bakmada baska ulkelerde lider diye verdi naber cancan
- +1 yıl
Dünya onu izliyor çünkü yerli komedyenleri yetmedi yenilerini afıyorlar
- +1 yıl
sus ya türklerin yüzkaraları
- +1 yıl
He alemin akillisi sizsiniz tamam
- +1 yıl
Gurbetci oldugunu nerden anladim ben peki hic garibine gitmedi mi? Hangi kanallari izliyorsunuz? Trt e haliyle o adama hak vereceksin. Acta objektif yayinlar izle biraz bir bak bakalim ne yapmis. Siz bulundugunuz ulkede iyisiniz uzaktan davulun sesi hos gelir haliyle. Adamin derdini hiz cekiyoruz. Sunuda soyluyorum tayyipin cezasini cekmesi icin bir bas kesilecekse bile ben gonulluyum var sen dusun herifin ulkemize yaptiklarini
- +1 yıl
Hicbir ulkede sartlar laylaylom degil sende bunu bir arastir tarafsiz bak.
- +1 yıl
Ya he he tamam siz gelin yilda bir oyu basin gidin sonrada akp yi savunun 1 gram hakkim varsa oteki tarafta elbet karsilasiriz hadi bakalim
- +1 yıl
Gorusuruz otede canim
- +1 yıl
Bakmadan gurbetci oldugunu anladim. Bu kiz saf ve iyi birine benziyor. Sen gel halkin haline bakta sonra konusalim.
Çocuk katilleri.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOy kullanmıyorum kim gelse aynı
10 Yorumla- Diğer konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılÖLÜMÜNE CHEEE
10 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği