Diğer Hamile eşinizden boşansanız onu tamamen bırakır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ailesi olmamasina ragmen onunla tamamen ilgi alakayı kesip onu tek başına bırakır mısınız? Ve dogumda da tek bırakır mısınız? Hamile eşinizden boşansanız onu tamamen bırakır mısınız? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hamile esten boşanmak için çok haklı bir gerekçe lazım 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Osanqqec 1 yıl Neydi o gerekçe cocuk başkasından mı Yorumla Soran 1 yıl Hayir tabi ki dealdatıldığımı öğrendim Yorumla Osanqqec 1 yıl O seni aldatmış vay be çok şerefsiz imiş e boşanjncs ne yapcan baba evine mj Yorumla Soran 1 yıl Bosandim zatenAilem yok tek kalıyorum Yorumla Osanqqec 1 yıl Aaa ne iş yapıyorsun ki zor olmaz mı çocukla tek Yorumla Soran 1 yıl Çalışmıyorum şu an da Zor tabi Yorumla Osanqqec 1 yıl Ee geçim? Yorumla Soran 1 yıl Bi kaç altinim felan vardı onları bozdurdum şimdilik öyle idare ediyorum Yorumla Osanqqec 1 yıl Ama tek yaşayana acımazlar ya illa kurtlar dadanır Yorumla Soran 1 yıl Kendime sahip çıkarım sıkıntı olmaz Yorumla Osanqqec 1 yıl Bence olur ya sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Yapacak biseyim yok Dikkat ediyorum ben Yorumla Osanqqec 1 yıl Kaç aydır ayrisin Yorumla Soran 1 yıl 4,5 ay oluyor Yorumla Osanqqec 1 yıl Yani çocuk olsa bile aylarca onla uğraşırsın iş vs bulmak zor büyütene kadar Yorumla Soran 1 yıl Öyle tabi idare edicem bir şekilde Yorumla
mineewqsr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Böyle yapan erkek varsa adam değildir. Karnındaki kendi çocuğu ne demek tamamen bırakmak hemde ailesi yokken kadının 0 0 Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır bırakmam böyle bir sorun mu yaşıyorsun buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen dertleşmek istersen 0 0 Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bırakamaz öyle bir dünya yok çocuk sadece annenin çocuğu değil sorumluluğunu almak zorunda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O çocuk sadece senin çocuğun değil onun da çocuğu yani tamamen bırakamaz. Neden boşandınız? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aldatıldığımı öğrendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar iğrenç bir insanmış Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seni bu halde bırakan ve aldatan o adi herifin Tex vakitte kanserden ölmesini diliyorum inşallah 0 0 Yorumla
Özleyen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Neden boşandığıma bağlı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ama ne olursa olsun karninda ki seninde çocuğun Yorumla Özleyen34 1 yıl Niye boşandınz Yorumla Soran 1 yıl Aldatıldığımı öğrendim Yorumla Özleyen34 1 yıl Ben aldatmışsam tabiki sahip çıkarım ama kadın yapmışsa ölebilir Yorumla Soran 1 yıl Ölebilir derken? Cani misiniz Yorumla Özleyen34 1 yıl Yani ölse umrumda olmaz diyorum Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 536 cevap paylaştı. Bu en büyük vicdansızlik olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede.. Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Bırakmamak lazım yani 0 0 Yorumla
Ankarali8906 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Niye böyle soru sordun boşuyor mu 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Boşandık Yorumla Ankarali8906 1 yıl Doğum ne zaman Yorumla Soran 1 yıl 1 ay sonra Yorumla Ankarali8906 1 yıl Niye boşandınız özel değilse Yorumla Soran 1 yıl Aldatıldığımı öğrendim Yorumla Ankarali8906 1 yıl Ne zaman öğrendin ne zaman boşandın Yorumla Soran 1 yıl 3 aylık hamileydim öğrendiğimde 3,4 ay öncede boşandık Yorumla Soran 1 yıl Yok nasıl çalışayım bu halde Yorumla Ankarali8906 1 yıl Normalde diyorum Yorumla Soran 1 yıl Normalde calismiyordum Yorumla Ankarali8906 1 yıl Sıkıntı işin zor Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla Ankarali8906 1 yıl Hayırlısı yaş kaç nerede yaşıyorsun Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hamile esten boşanmak için çok haklı bir gerekçe lazım
Evet
Neydi o gerekçe cocuk başkasından mı
Hayir tabi ki de
aldatıldığımı öğrendim
O seni aldatmış vay be çok şerefsiz imiş e boşanjncs ne yapcan baba evine mj
Bosandim zaten
Ailem yok tek kalıyorum
Aaa ne iş yapıyorsun ki zor olmaz mı çocukla tek
Çalışmıyorum şu an da
Zor tabi
Ee geçim?
Bi kaç altinim felan vardı onları bozdurdum şimdilik öyle idare ediyorum
Ama tek yaşayana acımazlar ya illa kurtlar dadanır
Kendime sahip çıkarım sıkıntı olmaz
Bence olur ya sen bilirsin
Yapacak biseyim yok
Dikkat ediyorum ben
Kaç aydır ayrisin
4,5 ay oluyor
Yani çocuk olsa bile aylarca onla uğraşırsın iş vs bulmak zor büyütene kadar
Öyle tabi idare edicem bir şekilde
Böyle yapan erkek varsa adam değildir. Karnındaki kendi çocuğu ne demek tamamen bırakmak hemde ailesi yokken kadının
Hayır bırakmam böyle bir sorun mu yaşıyorsun buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen dertleşmek istersen
Bırakamaz öyle bir dünya yok çocuk sadece annenin çocuğu değil sorumluluğunu almak zorunda
O çocuk sadece senin çocuğun değil onun da çocuğu yani tamamen bırakamaz. Neden boşandınız?
Aldatıldığımı öğrendim
Ne kadar iğrenç bir insanmış
Seni bu halde bırakan ve aldatan o adi herifin Tex vakitte kanserden ölmesini diliyorum inşallah
Neden boşandığıma bağlı
Ama ne olursa olsun karninda ki seninde çocuğun
Niye boşandınz
Aldatıldığımı öğrendim
Ben aldatmışsam tabiki sahip çıkarım ama kadın yapmışsa ölebilir
Ölebilir derken? Cani misiniz
Yani ölse umrumda olmaz diyorum
Bu en büyük vicdansızlik olur
Bencede..
Bırakmamak lazım yani
Niye böyle soru sordun boşuyor mu
Boşandık