Arkadaşlar arkadaşımın eşi oto klimacı çok mu para kazanıyorlar kızı ne zaman görsem dışarda her gün çıkıyor çok mu zenginler yoksa borç içinde olup ben zenginim param mı var diye rol mü yapıyorlar 😃 1 aydır aynı kıyafetleri giyiyorlar ama 🤣🤣🤣
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
genelde evet öyle olur
Karışma elin işine boş ver , altından başka şey çıkar sonra, eşeleme
Doğru söylüyorsunuz ama her gün story atıyor bakmasam kıskandı sanacak baksam 10-15 tane hikaye silsem yine kıskandı sanar
Aman boş ver , düşünme bile, ne yaparsa yapsin
Teşekkür ederim yorumlarınız için
O ne diyecek diye bir şey yapma, içinden geldiği gibi davran
Nerde ne kadar işi olduğuna bağlı sanayiden adam çıkar önce
Kendi dükkanı var karabağlarda
Bana yakinmiş benimkide kuşadasinda enişteye selam
Sende mi oto klimacısın
Yok servisim var Mercedes Audi felan işte
Sanayicilerin durumu iyi ama belki batagin içinde olup belli etmeyenlerdendir
Ya dükkanı kapanırsa ne olacak ilerde?
Bilmiyorum orasını da onlar düşünsün bacım biz niye düşünüyoruz gezerken yerken içerken senle yiyip icmiyorlar sen niye onların derdine düşüyorsun
Doğru söylüyorsunuz ama her gün story atıyor bakmasam kıskandı sanacak baksam 10-15 tane hikaye silsem yine kıskandı sanar, gelip bir de bana anlatıyor. Benim herşeyim var en önemlisi cocuğum yok peşinden koşmuyorum çalışıyorum eşim düzgün ilgileniyor
Sen evli misin ki sana nispet yapıyor sanki
Gerçekten seni seven bir arkadasin olsa böyle yapmaz davranmaz demekki seni kıskandırmaya çalışıyor nispet yapıyor kendini ilerde görüyor öyle arkadaş mı olur hiç benim arkadaşım böyle olsa konuşmam bidaha ki hiç arkadaşlarım da böyle şeyler yapmaz
Evet 6 senedir evliyim ama eşim memur bende ajansda müdürüm. Arabam var evimiz var şükür. Asla aşağılamıyorum eşi de kendisi de çok kilolu bana geliyor şunu bunu alıyorum diye belki sorunları vardır eşini sürekli silip ekliyor çünkü orası beni ilgilendirmiyor ama silsem kızı kıskandım sanacak buradakiler bile yanlış anladılar 😊
Ay kendi mesleği yok mu onun
Lise mezunu ev hanımı
Sizin ilişkiniz eşinizle iyiyse belki kıskanıyor olabilir kendi eşiyle arası iyi değildir belkide ondan öyle yapar ve senin işin var güzel bir kariyerin var sonuçta araban var eviniz var kıskanıyordur belkide kendini senin yanında küçümsememek için sürekli böyle nispet yapar
şu an kendimi düzgün ifade edemedim tam ama inşallah anlamışsındır böyle insanlar çok var
Çok iyi anladım sizi benim eşim çok iyi niyetli birisi beyefendi tek bana karşı değil çevresindeki herşeye karşı öyle o yönden de çok sanslıyım her zaman sevgi saygı çerçevesinde anlaşırız. Ama ben kendimi yanlış ifade ettim buradakilerin hepsi beni yanlış anladı üzüldüm açıkçası sanal ortam ama yine üzüldüm
Ben sizi çok iyi anladım yani ne karar arkadaş olsanizda bu bazen insanların içindeki kıskançlık duygusunu bastiramiyor belki onlarda olmayan şeyler dolayısıyla olabilir maddi veya manevi açıdan buda size karşı böyle tepkiler hareketler göstermesine sebep oluyordur
Ben çok arkadaşlarımı sildim yanlış anlamayın kızların çoğu öyleler belki sizin de cok böyle arkadaşlarınız olmuştur sizi kıskanan. beni takip edenler 1.200 kişi beni takip ettiğim 120 kişi filan onlarda çocuğu yakın çevreler iş yaptığım insanlar
Aynen öyle var öyle insanlar kız erkek diye ayrım yapmaya gerek yok ama bence önemli olan gerçekten arkadaşım kardesim diyebileceğiniz kişiyi doğru seçmeniz öyle değilse ve bu tür kişiler sizi üzüyor ve neden böyle yapıyor diye düşündürüyorsa silin gitsin
Bir şeyleri kanıtlamaya calışıyor yoksa neden ilkokul arkadaşını ekler ki o beni eklemişti 4-5 sene önce silmedi hala ben kimseyi silmiyorum onlar silerse silsin uğraşamam diyorum. En güzeli okul arkadaşların uzak durmak yeni insanlar tanıştığım var onlar daha samimi içtenler
Gerçekten öyle benimde okuldan kalma 3 4 tane samimi arkadaşım var gerisi fos çıktı
Sosyal medya ile kafayı yemişler herkes yarış halindeler en güzeli kullanmamak
Kullan ama kendi kendine huzurlu bir profil oluştur seni çekemeyen kıskanç kişilerden ırakta
bi insan ne kadar çok dışarıya gösteriş yapıyorsa durumu o kadar kötüdür ve dışarıya yansıtmamaya çalışıyordur bu dediğimi hiç unutma
Çok haklısınız ben bunları söyledim diye kıskanç oldum herşeyim var şükür kendimi beğenmiyorum tipim de düzgün ama her gün hikayelerine bakmak sıkıcı aile geliyor bakmasam kıskandım sanar silsem yine kıskandı sanacak
bırak öyle sansın zaten sana öyle bi ithamda bulunuyorsa kıskanıyor beni vs diye en büyük kıskanç o zaten seni kıskandığı için senin altında kalmak istemiyor yazık ablası boş ver 😂
O kadar çok haklısın ki cidden kendini geliştirmişsin benden büyük kişiler bile olgun davranmıyorlar bu devir de seni tebrik ettim. Nerde nasıl davranacağını bilmiyorlar
ay çok samimi değilsen çıkar gitsin bi açıklama yapmak zorunda değilsin ama eğer sorarsa şey dersin ( yaptığın paylaşımlar gösterişler bana uygun değil biraz görgüsüzce bana çok ters o yüzden rahatsız oldum) diyebilirsin
Durumları gayet iyidir
Dükkanları var ya kapanırsa? Yanlış anlamayın ben herşeye sahibim evim arabam var işim var cocuğum yok zaten eşim bana çok ilgi davranıyor. Her gün story atıyor ve bayıyor silsem yanlış anlar diye silemiyorum. Benim herşeyim var yanlış anlamayın
GörmeZden gelin boşverin
Teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim
saniyede para var heleki oto alakalı
Ya dükkanı kapanırsa ne olacak ilerde? Sanayi de değil yeri İzmir de karabağlarda
Niye kapansın ölmüycek meslekler arasında buda
Olur insanlık hali herkesin işi batıyor. Beni yanlış anlamayın benim herseyim var şükür. Sadece hikayelerini çok atıyor her gün cafe gidiyor mesela 10-15 tane fotoğraf bakmasam kıskandım sanar silsem yine sanacak. Ben işim dolasıyla bakamıyorum zaten akşamları görüyorum. O bütün gün cocuklarıyla ilgileniyor çalışmıyor eşini sürekli siliyor ekliyor o beni ilgilendirmiyor ama silsem yanlış anlar mı onu soruyorum
Bilmiyorum ki onu en iyi tanıyan sensin
Paranın ve imanın kimde olduğu belli olmaz.
Ya dükkanı kapanırsa ne olacak ilerde? Sanayi de değil yeri İzmir de karabağlarda
Sen neden bu kadar dert ettin onu anlamadım kapansın ya da kapanmasın cebine giren çıkan sen değilsin ki :)
Bana dert olan bir şey yok her gün 15 tane hikaye atıyor silemiyorum da silsem yanlış anlayacak sadece tavsiye
boş ver görmezden gel. Demekki sonradan görme bir arkadaş.
Doğru söylüyorsunuz aslında ben zaten cok geç bakıyorum hikayelerine akşam filan. İnsanlar sanki ölmeyecek gibi çabalıyorlar ya ne diyim
Fazla takma işte hele ki yediğini içtiğini paylaşıyorsa uzak dur.
Ben çok zengin arkadaşlarım var yurtdışındalar onlar bile paylaşmıyorlar
Olmadı Instagrama girmem zaten akşamları bakıyorum paylaşımlara ben cafelere gitmiyorum yazlık yerlere gidiyorum gezmeye paylaşım bazen yapıyorum
Fazla takma kafana
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 😀
Rica ederim ne demek :)
Allah bilir
Sende çatla. cok paraları var
Evet çatladık sorma 2 evim arabam var müdürüm ergen gibi çatla diyor ya 😀
Yavrum çatlamasan neden sorasin
Her gün story atması bayıyor insanı silsem kıskandım sanacak bende tavsiye istiyorum silmek için ben çalışıyorum üstelik müdürüm özel ofiste eşimde çalışıyor cocuğum yok onun 2 tane var hem de şişman değilim tipim düzgün bakımlıyım herşeyim var neden kıskanayım anlamadım
Tamam da o zaman ne sallıyon ki müdürüm. boş ver paylaşsın. Herkesin kendi bileceği. Çok sallama.. Sen keyfine bak
Ben niye sallayım sallasam holding sahibiyim derim. Ajansda müdürüm götümden mi uydurcam sabır ya sen bahsettiğim kişi misin yoksa kendini savunuyorsun 😄😄
Müdürüm sakjn :). O kadını sallama. dikkate alma dedim yani :). Tamam anladık gotun güzel müdürsun en müdür sensin. :)
Yok ben sakinim beni yalancı yaptın kalbimi kırdın 🥲🥲 ne gerek var üzdün bana bağırdın
Ama sen yanlış anladın müdürüm müdürüm :) kahve ısmarlayın barışalım.. yalancı demedim. ya :(
☕️😃🫶
Oo barıştık herhalde. Nerede o ezik kadın saçını başını yolarım onun aramızı bozdu 😀😀
Şiddete karşıyım 😱😱 sadece sileyim mi diye sormuştum halbuki
Sil gitsin onu. :) ben sildim onu hayatımdan. :)
Bütün sanayi işi yapanlar zengin😁
Neden kapansın😁
Herkesin durumu kötü olabilir dünya hali. Her gün story atıyor ve bayıyor silsem yanlış anlar diye silemiyorum. Benim herşeyim var yanlış anlamayın
Sen kıskanıyorsun sanırım 😁😁
Pardon neyini kıskancam kızın cocuğu var kocası baya kilolu çalışmıyor. Evim var yazlığım var ailemden kalma tarlam bile var evim var eşim çalışıyor benimle ilgileniyor şükür Allah 🫶🫶
Üstelik ben müdürüm ajansda
Çok iyi ozsman sevindim senin adına😁😁
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😁
Normal
Yarın bir gün işyeri kapanırsa ne olacak?
Yeni bir yer acar