Algı yaratıyor işte. Doktor olunca ne oluyor hiç kullanmamış mı oluyor veya savcı olunca ne oluyor araç değer mi kazanıyor. Aracın özelliklerini eksilerini artılarını yaz müşterinle görüş anlaş ver gitsin. Uzatmanın veya detaylarda boğulmanın ne anlamı var ki
Kadınları kandırmak için öne sürülmüş ayrıştırma durumudur. Bayandan satılık yazısından herkesin kaçtığını bir o bayandan satılık yazısını kullananlar bilmiyor o ayrı🤣🤣
Araçların bazılarında değişen, temizlik boyaları oluşabiliyor. Bayandan arabalar, kendim için kısmen (tamamı değil) uzak durulması gereken araba. Evlenince eşime araba alacaksam, öncelikli tercihim olurdu.
Birkaç büyük pazarlama balonundan biridir, bayandan, öğretmenden, askeri personelden ve emekliden diye. Arabayı hor kullanan her türlü kullanıyor meslek veya cinsiyet farketmiyor.
acaba Osmanlı döneminde de at, at arabası, eşek, kağnı filan satanlar... "paşadan... akıncıdan... paşa kızından... kadıdan... subaşıdan satılık" diyorlar mıydı?
Bayanlar araç kullanırken motoru çok boğarak kullanıyor ayağını debriyajda yarı basılı tutuyor ve balatası aşınmış oluyor o aracı alırsanız ilerde balatasını değiştirmek zorunda kalabilirsin
Eskiden bilinçsiz insanlar üstünde ise yarayan pazarlama yöntemlerinden bir kaçı bunlar 🙂günümüzde sadece komik ve temiz olmamakla birlikte piyasada en kötü araba onlar net.
Ben cinsiyet ayirmiyorum sadece çevremden gördüğüm kadarıyla erkekler daha pis kullanabiliyor o yüzden kadından satılık olması benim açımdan daha önde olurdu