İlk kez akıllı ampul alacağım kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşlar selamlar herkese, daha önce bu tarz bir ürün kullanmadığım için kararsız kaldım. Normalde Xiaomi alacaktım fakat ilk kez kullanacağım için ve evimdeki elektriklerde genel olarak bir sorun olduğu ve lambaların sık sık patlayıp değiştirildiği için ilk kez kullanacağım ürüne fazla para vermek istemedim. Hemen hemen aynı fiyatlara sahip olan 200-300 tl bandında 3 ürün arasında kaldım. Bu fiyat bandında başka ürün önerilerinize de açığım. Ürünlerden biri Bilicra Mood modeli. şu an a101’de 300 tl. 11W, ve 2700/6500K parlaklık aralığına sahip. Ve sanırım 1050 lümen. Bunun diğer ürünlerden farkı bir de müziğe ve sese göre ritim özelliğinin bulunması. Diğer model ise TP Link Tapo L530E modeli. 8.7W, Wifi destekli, 806 Lümen, ritim desteği yok. şu an Amazon’da 375 tl, kuponumla bu ürün de 300 TL’ye denk geliyor. Diğer ürün ise Bluetooth’lu Şımart modeli. Bu ürün de 200 tl bandında. Kullanacağım yer kendi odam. Kullandığım telefon modeli ise iPhone olduğu için sesli komut konusunda sanırım Google Asistan indirmem gerekecek veya Siri’ye komut ekleyeceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Linkleri ve görselleri ekliyorum.

Akıllı RGB LED Ampul Bluetooth 16M Renk, Ayarlanabilir Parlaklık
www.hepsiburada.com/akilli-rgb-led-ampul-bluetooth-16m-renk-ayarlanabilir-parlaklik-p-HBCV00003AYXSE

https://amzn.eu/d/eJkjtck

Bilicra Mood Akıllı Ampul
www.a101.com.tr/.../bilicra-mood-akilli-ampul_p-25005981
İlk kez akıllı ampul alacağım kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bilicra Mood
TP-LİNK TAPO L530E
ŞIMART
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: