Güncellemeler
1 yıl
Ben şimdi nötr hissettiğim için böyle bir soru sordum gece gece.. ama kıymetli bir soru kendimi tebrik ediyorum.. dert yakınmadığınız derttaşlarınız çok olsun desem beddua mı olur? Bilemedim neyse vazgeçtim en iyisi dert yakınmayın boşverin derttaşlarım :)) aynı şey oldu yine dertliler dert çekemez ama hisseder bu duygumu da tekrar kazanmak dileğimle iyi geceler efendim.. iyi mi geceler? Felsefenin sırası değil melisa uyu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla biz agalarla bazen hiç bir şey demeden oturuyoruz jxhdhdjd
Bu böyle bir şey aynı frekansta kalmak istiyorsunuzdur o an iyi hissettiriyor mu bilmiyorum yani emin değilim
İyi hissettirmiyor da herkes yorgun oluyor sndhdi
Şöyle bir örnekte verilebilir yas evinde uzun sessizlikler konuşur.. teselli de vermezsin sadece hissedersin herkesin ölüsü aklına gelir ( derdi ) baz alarak söylüyorum
Anladımmm
Saçmalıyorum ahaahahaha neyse ya saat olmuş 1 yarın erken uyancam
vallahi bende erken uyanıcam
O anlar. O sorar. Dert sormaz anlatmanı diler.
Genelde dinleyen tarafta ben olurum knk bilmiyorum sorulabilir
Elbette herkes birbirinin arkadaşı
Ne anlattin baci
Senin de bir derdin var ve şimdi benim sorumu gördün açıklamayı bile okumadın.. sen bir dert yakınmaz dert ortağısın..
Benim 1 degil bin derdim var baci
Bak şimdi mesela dert yakındın ve ben bir şey demek istemiyorum çünkü seni anlıyorum ve içimden bir şey demek gelmiyor
13. Dalaylamadan ders almış belli biraderim
Sorulur dul hanım
Dulluktan dert yakınmadım
Ama yakınmış olabilirim de altında yatan sebepler beni başkalaştırmışta olabilir onu da pek sanmıyorum her durumda derdin oluyor bu farklı bir perspektif canım
Anlıyorum canım :D
eminim dertler aşk :D gardaş