Evet sarimsakli da o otel bazan kaçıyorum kafa dinlemeye.. ordan cunda yapıyorum ermenilerin ruhların bulunduğu bölgeye. Şeytan tepesine vs gidiyorum ama şu an oradaki 3 bufede tost bile yenmez fiyatlar uçmuş tu
Erdek te yazın kalabalik oluyor kamp yapan karavanlar hala geliyor mu? ben bir kaç defa baktım felaketti ama denizi kumsalı harika şezlong lar ateş pahasi ya 1000 di bu yıl kesin 2 bin😂
Evet vallahi fena doluyor ya adim atamıyorsun ve pisletiyorlar her yeri.. haklısın yeminle ya wc bile paralı 😂yok anam ben korkuyorum günü birlik mantıklı gelmiyor sizin gibi yerlisi olmak lazım. abarti her şey yani tamam yersin içersin o konuda sarımsaklı daha uygun 😂
Haklısın evet en mantıklısı da bu.. yok ben enez de kalırım okadar uğraştık annemler geliyor ya bazan kalabalik oluyor akraba vs dolunca kaçıyorum yoksa yerimiz iyi
Vallahi haklısın zor bir durum paranla rezil olmak. diyorum ki beton donmadan islakken mermerleri dokun kurusun sonra silici motorla sileriz. diyorki once bu donsun sonra yine beton onun üstüne mermer parçaları atariz taslariz.. mantığa aklim ermiyor gercekten atmissin betonu dok mermerleri duzle donsun 2 is yapiyoruz şu an ve zaman kaybi
Inan ki dinlemedi daraldım artık peki dedim ne dim. daha dışı kaplanip boyanacak içerisi var gerçekten hepsi ile uğraşmak sıkıntı.. peyzaj yapilacak yani bir şey demiyorum anlamışsın dır sıkıntılı durumumu
Ahah yarıldım yaaa😂o ustalar her yaz ayni sezon ustaları bu ilk değil ama hatali iş yapıyorlar. Yüzleri mi var sanki alemsin ya. anlasam zaten yapardim neden malayi elime alim ki? para kazanmasi lazim. bizde çalışıyoruz dunya insan izliyor sen bile ne dim şimdi 😂
En İyi Cevaplar