Diğer Evli patronum bana asiliyor, hem cok hosuma gidiyo, hem vicdanen rahatsizlik duyuyorum, napmaliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Guncel Güncellemeler1 yıl Napmaliyim? Evli patronum bana asiliyor, hem cok hosuma gidiyo, hem vicdanen rahatsizlik duyuyorum, napmaliyim? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 801 cevap paylaştı. Birkere yaklasaniz devamı gelir uzak durmaya çalış pişman olabilirsin sonradan 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl "hem hoşuma gidiyor hem vicdanım rahat değil"Hem ayranım dökülmesin hem... 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Ölücen Toprak olucak nasılsa ver adama sevaba girersin 0 1 Yorumla Pasaklıpisi 1 yıl Ya ver ya işi bırak aq m4lı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Rahatsız olsanda hoşuna gidiyosa bi yerden sonra vereceksin o belli 0 0 Yorumla
yabancıerkek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Patronlar genelde çalışanlar asılır mı 0 4 Yorumla yabancıerkek 1 yıl Gerçekten bütün patronlar kadınlara asılır mı çalışanlarına güzel bulduklarına yani Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla yabancıerkek 1 yıl Benim eşimde çalışıyor çünkü Yorumla yabancıerkek 1 yıl Bu konu kafamı çok karıştırıyor Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% 1 yıl Sen evlimisin peki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla okanyildiz41 1 yıl Zor bi durum benzer bişey yasadım. Sana kalmıs bişey bu detay veremiyorum burada acık acık Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ver kurtul. Hem sen hem de adam rahatlasın. 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Bekarim sen bekar misin? 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana neden geldigi belli ama 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 649 cevap paylaştı. boş ver takıl işte bi süre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zenginse durumu iyi. ise çıkar için kullan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Oyle biri degilim ben Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kaçın uyarini yap 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. Vicdanını dinle 0 0 Yorumla
hanarioo7 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl karısına söyle 0 7 Yorumla Dante0208 1 yıl Hoşuma gidiyor diyor ama Yorumla hanarioo7 1 yıl gidiyor diye soylemeuecek mi ae bu nasıl mantık Yorumla Dante0208 1 yıl Bence söylemeyecek Yorumla hanarioo7 1 yıl aptllk etmiş olur o zmn Yorumla Dante0208 1 yıl Sen soruyu okusan Yorumla hanarioo7 1 yıl okudum ztn Yorumla Dante0208 1 yıl Neyse boş ver gitsin adamdan hoşlanıyor adamla birlikte olacak biz de tartışıyoruz 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne zaman vereceksin? 0 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşılık veriyorsundur tabi Cevap sahibi 1 yıl Bence tahrik ediyor seni Soran 1 yıl Ediyo Soran 1 yıl Napmaliyim Cevap sahibi 1 yıl Önce biraz naz yap sonra avucuna al Soran 1 yıl Ama. ben iliski istemiyorum Soran 1 yıl Sonucta evli Soran 1 yıl burada misin Cevap sahibi 1 yıl Şimdi burdayım
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Yüz verme knk 0 0 Yorumla
capotans Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Neden hoşuna gitti 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Begeniyorum onu cok hoslaniyorum Yorumla
BerkOnline Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Uzak durmalısınız 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O yaklasio devamli ama Yorumla BerkOnline 1 yıl Yüz vermeyin Yorumla BerkOnline 1 yıl Size diyoruz zaten yapmanız gerekeni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Birkere yaklasaniz devamı gelir uzak durmaya çalış pişman olabilirsin sonradan
"hem hoşuma gidiyor hem vicdanım rahat değil"
Hem ayranım dökülmesin hem...
Ölücen Toprak olucak nasılsa ver adama sevaba girersin
Ya ver ya işi bırak aq m4lı
Rahatsız olsanda hoşuna gidiyosa bi yerden sonra vereceksin o belli
Patronlar genelde çalışanlar asılır mı
Gerçekten bütün patronlar kadınlara asılır mı çalışanlarına güzel bulduklarına yani
Bilmiyorum
Benim eşimde çalışıyor çünkü
Bu konu kafamı çok karıştırıyor
Sen evlimisin peki
Hayir
Zor bi durum benzer bişey yasadım. Sana kalmıs bişey bu detay veremiyorum burada acık acık
Ver kurtul. Hem sen hem de adam rahatlasın.
Bekarim sen bekar misin?
Sana neden geldigi belli ama
boş ver takıl işte bi süre
Zenginse durumu iyi. ise çıkar için kullan
Oyle biri degilim ben
Ver hitsin
Yasak oldupu için öyledir
Kaçın uyarini yap
Ver gitsin
Detaylı değerlendirmek lazım
Vicdanını dinle
karısına söyle
Hoşuma gidiyor diyor ama
gidiyor diye soylemeuecek mi ae bu nasıl mantık
Bence söylemeyecek
aptllk etmiş olur o zmn
Sen soruyu okusan
okudum ztn
Neyse boş ver gitsin adamdan hoşlanıyor adamla birlikte olacak biz de tartışıyoruz 😀
Ne zaman vereceksin?
Karşılık veriyorsundur tabi
Bence tahrik ediyor seni
Ediyo
Napmaliyim
Önce biraz naz yap sonra avucuna al
Ama. ben iliski istemiyorum
Sonucta evli
burada misin
Şimdi burdayım
Yüz verme knk
Neden hoşuna gitti