Diğer Ooff hiç uykum yok napıyonuz kocalarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ooof kocalarım bugün foto atamadım kusuruma bakmayın çok hastaydım 💋😘 Ooff hiç uykum yok napıyonuz kocalarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. sigara içiyorumm 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Uykun yok diye ksde uyanık kalmışları haremine almana kim izin verdi hanım hanım 0 0 Yorumla
Mert_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Bilmem kaç yedi kocalı Hürmüz gibisin? O ne yaaa.😁 0 0 Yorumla
Burakali0 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Boş boş oturuyorum nişanlımla büyükmkavga ettik muhtemelen ayrılıkmolacak 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Gel beni al kocaamm😘 Yorumla Burakali0 1 yıl İstemiyorum hiçbirinizi yordunuz beni cidden Yorumla Soran 1 yıl Ben kimseye benzemem bak valla Yorumla Burakali0 1 yıl Herkes öyle diyorda Yorumla Burakali0 1 yıl Noldu Yorumla Burakali0 1 yıl Seninle aldatsam olur mu Yorumla Soran 1 yıl Benimle aldat aşkımm Yorumla Soran 1 yıl Kime diyorsun kız Yorumla Burakali0 1 yıl Umrunda değil Yorumla
ZaFeRr41 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Herşeye açığım var mı bir fikrin heyecanlı birşeyler 0 0 Yorumla
Yamaç_2626 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kocan yesin seni 0 3 Yorumla Yamaç_2626 1 yıl Kimseye benzemezmis farkin ne Yorumla Yamaç_2626 1 yıl Sende kuru sıkısin işine bak hadi Yorumla Soran 1 yıl Yiaaa kocam Yorumla
35g0kay Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. Film izliyorum bacım sen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Oynuyorum aşkımm Yorumla 35g0kay 1 yıl Bacım hadi yol al Yorumla Soran 1 yıl Neden aşkım Yorumla Soran 1 yıl Sensin o abazaların bayrak tutanıcımm dkdkd Yorumla 35g0kay 1 yıl Utanman gerek bence neyse hayırlı geceler Yorumla Soran 1 yıl Ahahahaha asla utanmam gurur duyarım kendimle dmkxkx Yorumla 35g0kay 1 yıl Ya bacım hadi uzatma yol al ondan gizlisin demi utancından Yorumla Soran 1 yıl Reelde de yaparım sorun olmaz benim için canım benim hadi madem rahatsız oluyorsun ne diye yorum yapıyosun sjsjjs Yorumla 35g0kay 1 yıl Kusura bakma kral eyşanlar ölmez Yorumla 35g0kay 1 yıl İyi geceler ben kaçar Yorumla
persuszero Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayırdır ne bu samimiyet aq 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye kocam değil misiin sen benm Yorumla persuszero 1 yıl Yio değilim Yorumla Soran 1 yıl Yoo öylesin Yorumla persuszero 1 yıl Anlıyorum. Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Gece gece noluyor sitedekilere kdkdmdmdmd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Abo abaza toplama sorusu 2 4 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Azmıs ndjekskw Yorumla Günesinkadini 1 yıl Kanka hiç s*kimde değilsin hadi çaw bu arada yorumumu şikayet etmişsin silinmiş yazık çok mu zoruna gitti Yorumla Soran 1 yıl Yorumumu kaldırmışsın noldu ağlattım mı teyzem oy kıyamam jsjsjsj Yorumla Günesinkadini 1 yıl Valla yemin ederim şikayet etmedim bir kaç yorumum kaldırıldı sanırım site kaldırıyor Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. Neyin var geçmiş olsun 🤔 0 0 Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ha direkt koca da olduk yani☺️ 0 0 Yorumla
Herongood Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kocalık yapıyoruz sana 0 1 Yorumla Herongood 1 yıl Foto gönder Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. Seni bekliyor kocaların 😂 0 1 Yorumla Talloşşgg 1 yıl @sertanz gerçekten mi Yorumla
kentdarkbluee Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben senin kocan değilim. Soru cevaplıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kocalarım maşallah çirkin seni ya 😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Aşkımmmmm aşkııımmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazamadım sinirden ya Yorumla Soran 1 yıl Senin de hoşuna gidiyor ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Aşkım gel beni yatır beraber uyuyalım bu gece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kardeşim dedim ayıp ediyorsun bak cidden Yorumla Soran 1 yıl Ooff kim napsın seni git Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 3 dakikada 29 yorum 🤣🤣 1 0 Yorumla
enesdiebirii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl 7 kocalı karabüklü aids hürmüz geldi 🤮 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Puahahhahaha Yorumla Günesinkadini 1 yıl Bana teyze dedi djdkkdks Yorumla Soran 1 yıl Tipe gel msmzmsj Yorumla Soran 1 yıl Yok ikiside değilim canım nxjsjs Yorumla Günesinkadini 1 yıl Hahahah komik kız Yorumla Günesinkadini 1 yıl Askım etrafı kokutma çekemeyiz kfkfkdk Yorumla Soran 1 yıl Pp ne yaptım zjsjjsja Yorumla Günesinkadini 1 yıl Hahaha olsun yap yap sorun yok Yorumla Günesinkadini 1 yıl Son bir tane daha koyup uyuyacam Yorumla enesdiebirii 1 yıl Yeter uygulama bozuldu benim yorumumdan gidin mesajlasın ya ! Yorumla Soran 1 yıl Gtğnü de çekip koysan yine olmaz o tipi bi kere gördüm nzjsjs Yorumla Günesinkadini 1 yıl Onunla mesajlaşmak mı o seviyeye inemem Yorumla Soran 1 yıl Puahhahaha recebimme bak sen Yorumla Günesinkadini 1 yıl Askım hiç alınmam biliyor musun çünkü güzelliğimin farkındayım Yorumla enesdiebirii 1 yıl Günesss. Yazma artık lütfen. Sen niye onun seviyesine düşüyorsun burada? Yorumla Günesinkadini 1 yıl Haklısın enes kaçtım ben iyi geceler sana Yorumla Soran 1 yıl Puahahah tamam teyzem iran prensesisin sen ksjdjdk Yorumla
Gezegen_Neptün Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Takılıyorum öyle yapacak bişey yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Oooff o sırtını varyaa Yorumla
Usersena Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Çok cilginsin 1 3 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Sende Yorumla Usersena 1 yıl @Dyb_Mavs21 saol Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Rica Ederim yazamadım bakim ne kadar çılgın sın diye.. 😁 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Selam bebek 0 0 Yorumla
neolldiicigerimm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ohaa mk noluyo 😅 0 3 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Ne olmuş 😂 Yorumla neolldiicigerimm 1 yıl Sal beni Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl maalesef 🙂↔️ Yorumla
Cengizbaba5656 Takip Et Xper 1 Yaş: 47 1 yıl Benim askom uykum yok gel tanislaim ne en. Bebwhim 0 2 Yorumla Cengizbaba5656 1 yıl Gel benim yanimaa Yorumla Cengizbaba5656 1 yıl Gel yanıma yavrumm Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Uzandım seni bekliyorum 0 1 Yorumla Masal63636633 1 yıl Öpsem geçer ıyilesirsin Yorumla
Umut273273 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Troll değilsen bir şey bilmiyorum akjaajja 0 1 Yorumla Umut273273 1 yıl Bakalım görelim ajjaajjaj Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 983 cevap paylaştı. Yataktayım 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 582 cevap paylaştı. Gel koynuma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne kadar ucuzsun la sen 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ahahhaha biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kadar ucuz olma kızım şeref onurun icin yaşa Yorumla Soran 1 yıl Tmam babacım kızma sjsjsks Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oynuyorum sen nabıyosun karıcım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bende oynuyorum Cevap sahibi 1 yıl Ben seni rahatlatıyım istersen Cevap sahibi 1 yıl Pamuk gibi olursun sonra mışıl mışıl uyursun güzelim Soran 1 yıl Oluur aşkım çok iyi olur Cevap sahibi 1 yıl Hadi hayatım
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. İyiyiz hayatım 0 0 Yorumla
neyazacambulamadım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. Kaç tane kocan var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sınırsız Yorumla neyazacambulamadım 1 yıl Ha bende senin kocanım yani Yorumla Soran 1 yıl Hıhıı hemde en sevdiğim fav kocamsın Yorumla neyazacambulamadım 1 yıl Niye en sevdiğinim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
sigara içiyorumm
Uykun yok diye ksde uyanık kalmışları haremine almana kim izin verdi hanım hanım
Bilmem kaç yedi kocalı Hürmüz gibisin? O ne yaaa.😁
Boş boş oturuyorum nişanlımla büyükmkavga ettik muhtemelen ayrılıkmolacak
Gel beni al kocaamm😘
İstemiyorum hiçbirinizi yordunuz beni cidden
Ben kimseye benzemem bak valla
Herkes öyle diyorda
Noldu
Seninle aldatsam olur mu
Benimle aldat aşkımm
Kime diyorsun kız
Umrunda değil
Herşeye açığım var mı bir fikrin heyecanlı birşeyler
Kocan yesin seni
Kimseye benzemezmis farkin ne
Sende kuru sıkısin işine bak hadi
Yiaaa kocam
Film izliyorum bacım sen
Oynuyorum aşkımm
Bacım hadi yol al
Neden aşkım
Sensin o abazaların bayrak tutanıcımm dkdkd
Utanman gerek bence neyse hayırlı geceler
Ahahahaha asla utanmam gurur duyarım kendimle dmkxkx
Ya bacım hadi uzatma yol al ondan gizlisin demi utancından
Reelde de yaparım sorun olmaz benim için canım benim hadi madem rahatsız oluyorsun ne diye yorum yapıyosun sjsjjs
Kusura bakma kral eyşanlar ölmez
İyi geceler ben kaçar
Hayırdır ne bu samimiyet aq
Niye kocam değil misiin sen benm
Yio değilim
Yoo öylesin
Anlıyorum.
Gece gece noluyor sitedekilere kdkdmdmdmd
Abo abaza toplama sorusu
Azmıs ndjekskw
Kanka hiç s*kimde değilsin hadi çaw bu arada yorumumu şikayet etmişsin silinmiş yazık çok mu zoruna gitti
Yorumumu kaldırmışsın noldu ağlattım mı teyzem oy kıyamam jsjsjsj
Valla yemin ederim şikayet etmedim bir kaç yorumum kaldırıldı sanırım site kaldırıyor
Neyin var geçmiş olsun 🤔
Ha direkt koca da olduk yani☺️
kocalık yapıyoruz sana
Foto gönder
Seni dinliyoruz
Seni bekliyor kocaların 😂
@sertanz gerçekten mi
Benimde yok canım sıkıldı
Ben senin kocan değilim. Soru cevaplıyorum.
Seni bekliyorum kadınım
Kocalarım maşallah çirkin seni ya 😂
Aşkımmmmm aşkııımmm
Yazamadım sinirden ya
Senin de hoşuna gidiyor ama
İyi geceler kardeşim
Aşkım gel beni yatır beraber uyuyalım bu gece
Kardeşim dedim ayıp ediyorsun bak cidden
Ooff kim napsın seni git
😂😂😂😂😂😂
3 dakikada 29 yorum 🤣🤣
Konuşalım karım ol 😘
Hadi
7 kocalı karabüklü aids hürmüz geldi 🤮
Puahahhahaha
Bana teyze dedi djdkkdks
Tipe gel msmzmsj
Yok ikiside değilim canım nxjsjs
Hahahah komik kız
Askım etrafı kokutma çekemeyiz kfkfkdk
Pp ne yaptım zjsjjsja
Hahaha olsun yap yap sorun yok
Son bir tane daha koyup uyuyacam
Yeter uygulama bozuldu benim yorumumdan gidin mesajlasın ya !
Gtğnü de çekip koysan yine olmaz o tipi bi kere gördüm nzjsjs
Onunla mesajlaşmak mı o seviyeye inemem
Puahhahaha recebimme bak sen
Askım hiç alınmam biliyor musun çünkü güzelliğimin farkındayım
Günesss. Yazma artık lütfen. Sen niye onun seviyesine düşüyorsun burada?
Haklısın enes kaçtım ben iyi geceler sana
Puahahah tamam teyzem iran prensesisin sen ksjdjdk
Takılıyorum öyle yapacak bişey yok
Oooff o sırtını varyaa
Çok cilginsin
Sende
@Dyb_Mavs21 saol
Rica Ederim yazamadım bakim ne kadar çılgın sın diye.. 😁
Selam bebek
Ohaa mk noluyo 😅
Ne olmuş 😂
Sal beni