Diğer Hepinize günaydın bugün yataktan kalkmak zorunda kalanlar burada mı? xzywomen Takip Et Yoda Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Zorunlu haller Güncellemeler1 yıl Ya ben ne güzel mışıl mışıl uyuyordum ya😂 Hepinize günaydın bugün yataktan kalkmak zorunda kalanlar burada mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Donjuanlardan1donsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İşden ötürü erken kalkmıştım zorunlu olsn benımkisi de 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Zorunda değildim 10 da kslktım temizlik çamaşır şimdi duş alıp masaja gidiciim 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maalesef.. Biraz dqhq uyusam fena olmaz di :)) 1 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Zorbalıkla uyandırıldım ama halen yatağımda uzanmaya devam ediyorum 😄 1 1 Yorumla Asi3d 1 yıl Nedenki zorbalıkla derken Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Sana da tünaydın. 🙂 Uyanmak başta biraz zor geldi ama şimdi iyiyim. 😃 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. her ne olursa olsun güne erken başlamak güzeldirgünaydın 1 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Snde bl var gibi erkenden mi uyandın 1 2 Yorumla xzywomen 1 yıl 😂😂😂napiyim mecbur Yorumla Projectmachinee 1 yıl İşe mi gittin Yorumla
Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 2dir kusuyorum günaydın 1 2 Yorumla xzywomen 1 yıl Geçmiş olsun 🙏🏻 Yorumla Ksbağımlısıbomerang 1 yıl Eyv Yorumla
erkan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 yıl Evet ise gidicem ben böyle şansın ta a. mk 😂 uyumak vardı şimdi ya 1 0 Yorumla
Mahiruzunn07 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Bu herkes için geçerli zengin olsan da fakır olsan da 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 739 cevap paylaştı. Hee gün yataktan kalkıyoruz 1 0 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gözümü açamıyorum tam anlamıyla şuanda 1 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 825 cevap paylaştı. İzinliyim evde yatıyorum 1 0 Yorumla
BirşeySorabilirmiyim Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 65% 1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Günaydın Yatmamak zorundayım 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet burada bebiş günaydın 1 1 Yorumla proofstriker39 1 yıl Bende sandım işe gidiyorsun 😄 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Günaydın, evet isteksiz kalkıyorum. 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Maalesef. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burdayım evet 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaz beni de 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sınava girmem gerek. 1 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 704 cevap paylaştı. Kalkamıyorum ama 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. gunaydınnn 1 0 Yorumla
Burakali0 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Nöbet var hastalar bekler 1 1 Yorumla Burakali0 1 yıl Gelsene biraz konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
İşden ötürü erken kalkmıştım zorunlu olsn benımkisi de
Zorunda değildim 10 da kslktım temizlik çamaşır şimdi duş alıp masaja gidiciim
Maalesef.. Biraz dqhq uyusam fena olmaz di :))
Zorbalıkla uyandırıldım ama halen yatağımda uzanmaya devam ediyorum 😄
Nedenki zorbalıkla derken
Sana da tünaydın. 🙂 Uyanmak başta biraz zor geldi ama şimdi iyiyim. 😃
her ne olursa olsun güne erken başlamak güzeldir
günaydın
Snde bl var gibi erkenden mi uyandın
😂😂😂napiyim mecbur
İşe mi gittin
2dir kusuyorum günaydın
Geçmiş olsun 🙏🏻
Eyv
Evet ise gidicem ben böyle şansın ta a. mk 😂 uyumak vardı şimdi ya