Diğer Bu saatte perde açık termal tayt ile Spor yapılır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eşim şu an Spor yapıyor bu şekilde 🤦 Güncellemeler1 yıl Bana niye kızıyorsunuz ki kapatmıyor izin vermiyor evde bunaltı geliyor diyor Bu saatte perde açık termal tayt ile Spor yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Termal tayt terletir kanka uygun değil bence. Hava alması lazım pamuklu kumaş 1 0 Yorumla
iremwnr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 20 yıllık yaşamımda böyle genişlik görmedim 4 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Eşini öyle görünce otura biliyor musn 1 1 Yorumla Kayıpgezginn 1 yıl Senin pek Ilgın yok gibi Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Hım görmeden bir şey diyemem içeri cokmu sıcak 1 1 Yorumla sembernar_27 1 yıl Enteresan neden acaba o senin gibi gzli değilmiş Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sende kalk kapat perdeyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Termal tayt terletir kanka uygun değil bence. Hava alması lazım pamuklu kumaş
20 yıllık yaşamımda böyle genişlik görmedim
Bence perseyi kapat yoksa komşular bayrm eder
Eşini öyle görünce otura biliyor musn
Senin pek Ilgın yok gibi
Hım görmeden bir şey diyemem içeri cokmu sıcak
Enteresan neden acaba o senin gibi gzli değilmiş
Sen de eşlik et birlikte yapın
perdeyi kapatin