Firsatiniz olsa, bir yerlerde zoraki kalmak zorunda olmasaniz ( is sebepli, aile sebepli, ekonomik sebepli vs) ulkemizin hangi şehrinde yasamak isterdiniz?
Ben antalya ve mugla isterdim. Sivastayim. Ailem burali ve burada. Ve memur sehri de sayılır. Cogu memur burayi tercih ediyor. Hani atama yerlerine bakinca fazla doguya falan gitmektense sivas erzincan vs tercih edilebiliyor. Yasamak ve calismak icinde mugla, antalya isterdim. Tabi para da olacak bu sehirler icin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
antalya ya da bursa
Bursayi bana onermiyorlar ya. Orasi da kafamda vardi. Sanayi sehri, havasi kotu, insanları iyi degil vs diyorlar
Hatta üni zamani uludag üni vardi kafamda sonlara yazdigimdan gelmedi
bende sivasda yaşıyorum sivas ucuz yaşanabilir şehir ama kışı soğukları çok kötü akrabalarımdan durumu iyi olanlar kışın antalyada evleri var oraya gidiyorlar yazın sivasa geliyorlar :)
En iyisi bu. Evet sivas suanki pahaliliktq yasanabilir bir sehir. Ama iste gidecek yer yoksa, tatil kültürü, deniz kum gunes kültürü yoksa surekli sivasta olmakta kotu oluyor. Ailemin oyle bir huyu yok. Babam ögretmen yaz tatilinde 2 ayi bile sivasta geciriyoruz. Karsi komsumuz ogretmen bir cift. Onlar cekip cekip bir akdeniz yapip geliyorlar. Bizde dag bayir, tas izlemeye devam ediyoruz. Bence ekonomi haricinde yasanabilecek bir sehir bile degil. Yani yazlari burada gecirip, kislari ege akdenizde gecireceksin. Yoksa oralarinda sicagi cok bogucu. Arkadaslarla adanaya gitmistim, bir arkadas adanaliydi bir sivasli olarak havasi bana inanilmaz agir gelmisti. Antalya falan da boyleyse yazin cekilmez. Ama ekim kasim ya da Mart Nisan mayis aylarinda da oralar guzel olur diye tahmin ediyorum
İstanbul rakipsiz >>>>> ondan sonra deniz sevdiğim için Antalya derim ama mecburiyetten
Düşünmen hata Sivaslı değil isen Tokat'dır
Sivasliyim. Ailem sivasli dedim ya. Baska yerde dogdum ama ailem sivasli
Özür ya. Ben detay okumamışım. Sen uzun uzun yazmışım. Ben direk soruya göre cevapladım.
Ordu
Ordu da ilk beşimde vardir. Karadenizin wn guzel illerinden olsa gerek
Eskişehir kesinlikle
İzmir