Kararsız kaldım. Seçeneklerden birini seçebilirsiniz jfjfj
Tekila
Votka
Cin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mâide Suresi - 90. Ayet
90. Ayet: Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Votka net
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim 💕
Votka iyidir 😂
Öneride yap madem. Markada söyle jfjd senin damak zevkine iyidir.😅
O kadar fark etmez ya ama yanına bir şey al karıştır iç 😇
Tamamdır öyle yapacağım. Saol 😊
@La_llorona portakal suyu karıştır iç pişman olmazsın
Tamamdır deneyeceğim😄saol canım😊
Rica ederim 🩷
@Handenizzzqw başka bir şey tarif et desen etmez 😂😂
hahahah ayıpsın ne zaman et dedin de etmedim
@Handenizzzqw her zaman yanımdasın biliyorum 😇🙏
🙃☺
Cevap
22Cevap
bence sevdiğini seçebilirsin ben olsam viski tercih ederdim tabi ki de
Viskiyi denedim güzel evet. Bunlar denemediklerim Barış. O yüzden seçeneklerden birini seçeyim dedim. Saol öneri için 😊
o zaman vodka tercih edebilirsin aralarında en güzeli o bence :) rica ederim ne demek
Keyifler yerinde maşallah gadası
Evet jfj saol😊
Sen sağol
Merhaba,
İçki tüm kötülüklerin anasıdır! 😅
Ben de babası! 😅
En güzel sarhoşluk aşk ile olur aşk, aşık ol! 😅
Merhaba ,
Evet kanka anasıdır jfjfj
Ama senden kötü adam olmaz be. Şeker gibi çocuksun 😂 İyiliklerin babası olur ama 😅
Merak duygusu işte.. yoksa bende sürekli içmiyorum. Ayyaş sarhoş değiliz jfjf Denemediklerimi deneyim diyorum.😄
Aşk aşk güzel şey evet. Bir süre aşk için moladayım, kapalı değilim bu fikre. Aşık olmayı isterim ama doğru zamanda , doğru kişiyle 😅Nasip kısmet olsada olur, olmasada olur yani. Çok aramıyorum. Aşk falan boşvermişim.🙃 Kariyer önemli kariyer. O daha değerli 🙂
Teşekkür ederim kanka senin güzelliğin 😅 Benden her türlü baba olur Şam babası bile 😅
İç iç şifa olsun 😅
Gönlünce olsun kanka 😅
Açık olmak lazım 😅
Zaten aramayana gelir arayan da şey bulur sndjd
Rica ederim kankim 😅
Evet senden iyi baba olur kanka😅 şam'ı bağdatı boş ver kfjf
Saol saol😅
Bugün kadar günü ya. pazartesi ya da salı içeceğim. Jfjf
Saol. Seninde gönlünce olsun kanka😅
Kesinlikle evet açık olmak lazım 😅
Bana geliyorlar evet. İstemedikçe geliyorlar. Hem gerçek hayatta, hem sanalda. Ama kafama uyması gerekiyor be kanka. Jfjfj Kimisi gerçekten ilgileniyor hoşlanıyor , kimisi sadece cinsellik için ilgilenmiş gibi yapıyor.. Bunu anlıyorum , ayırt ediyorum zaten.😅
Önemli olan benim ilgilenmem. Karşı tarafında ilgisi çok önemli ama benimde ona karşılık vermem önemli.. Ben daha çok hislere önem veriyorum. bir şey hissetmediğim biriyle hiçbir anlamda yakın olmak istemem. En azından hoşlanmış olmam gerekir. Çokta umrumda değil ya. Olursa olur olmazsa olmaz. Çokta fifi yani. Dediğim gibi çokta takmıyorum. Aşkı seviyorum evet. Ama birini sevmek benim için çok çok zor aşk zor be.😅 biri hayatımı doldursun ya da yalnız kalmayım diye istemiyorum... Eğer isteseydim, yalnız kesinlikle kalmazdım. Biri olurdu mutlaka. 😄Ama artık öyle ilişki istemiyorum ya. Boşluk doldurma gibi değilde gerçek hisler her an dolu dolu olmalı...
Ben hep sana diyorum arama diye jfjfj aramasan sende şimdi bulmuştun çoktan 🤣 aramadıkça buluyor evet. Ben hep istemedikçe bir şey oluyor oluyor 😅Bir anda kendimi ilişki içinde bulabiliyorum. Ama şimdi eskiye oranla daha uzağım ilişkilere. Bir süre böyle. Bu fikre kapalı değilim ama gerçekten hislerimin olduğu, beni sevdiğini hissettiğim, güvendiğim biriyle olurum tekrar. Şu an için sağlıklı değil. Kendime ve kariyerime odaklıyım. Önce istediğim işi bulmalıyım. Sonra beni gerçekten hak eden bir adamla olmalıyım 🙃ben değerliyim ve değerimin farkındayım.🙂
Ricalar ve teşekkürler 😅
Gerçek hayatta 18 20 likler var 😅biri vardı çok açık giyiniyordu, istemedim 😅
Olsun olsun mutlu ol kanka 😅
Ben zaten aramıyorum bulunmak istiyorum 😅aşk istiyorum yuva kurmak istiyorum 😅 dürüst olmayı tercih ederim yalandan diyememe sjdjd
Ricalar 😅
Her erkeğin hayali kapalı, namaz kılan adriana limalar, rihannalar 🤣 maksat hep erkeklerin analarının gönlü olsun hemde erkeğin gönlü olsun jfjfj
Senin seçimin kanka 😅 nasıl istersen. Gönlünce olsun 😄
İnşallah kanka. ben mutluyum zaten 😄İnşallah sende mutlu ol 😅😊
Önüm arkam sağım solum sobe diyip bulunmayı bekliyorsun herhalde nfjfn
Kadınlar eril enerji sever... Pasif erkek değil jfjfj Şimdi ki erkeklerde herşeyi biz yapalım istiyor.😂 oldu canım başka 😅 malum şeyide biz yapalım tam olsun jfjf erkek dediğin ne istediğini bilmeli net olmalı, olgun düşünmeli... İstediği, sevdiği kadın için sonuna kadar mücadele etmeli 😅 yoksa annesiyle kısır gününe gitsin jfjf
Sen direkt yuva kurmak istiyorsun evet kanka. Ne diyim umarım öyle birini bulursun inşallah 😅 vardır öyle insanlar mutlaka. Acele etme bulursun.
Dürüst olmak iyidir tabii kanka. İyi yapıyorsun. 😄
şu an konuştuğum kız mini filan giyiyorum dedi bana ters dedim nasıl istersen öyle giyerim dedi açık kapalı önemi yokta çok açık olana karşıyım
Ailemin gönlü zerre kadar önemi yok
Benim gönlüm, benim gönlüm de sevdiğimin gönlünden geçer 🥰
Ben eril değilim 😅 umrumda da değil 😅
Tersim pistir ama insanlık için hak için adalet için
Amin inşaAllah 😅 6 ayda olsun 😅acele etmek değildir bu kanka
Kız kabul ettiyse tamam kanka😅
Herkesin kendi kararı. Giyim konusunda bir şey diyemem. Kimi açık giyinmeyi sever , kimi kapalı.
Bu aslında büyüme, yetiştirilme şeklinede bağlı kesinlikle. 🙂
Peki peki öyle diyorsan nfjfj
Aynen orası öyle tabii kankim 😊
Peki peki jdjdj nasıl istersen, gönlün nasıl isterse. Önemli olan sevdiğinin ne düşündüğü zaten.😄
Adalet iyidir evet 😅
İnşallah 😂 bu sefer olacak inşallah kanka. Sana inanıyorum. Kaçırma bu kızı 😅😊
Kabul etti kanka zaten kabul etmese ben kabul etmem. 😅
Çok açık olmasın önemli olan o 😅
Valla kanka ben kaçırmıyorum ki kimseyi elimden geleni üstüme düşeni yapıyorum 😅 sıkıntı onlarda sjsjd
Evet seni bilirim , kabul etmese etmezdin kesinlikle kanka😅
Aynen haklısın. doğru. Dikkat eder ya 😄
O da doğru. Aynen öyle tabii ki. sıkıntı sende değil bu bir gerçek 😅Sen elinden geleni yapıyorsun... üstüne fazlasınıda yapıyorsun. Hadi inşallah bu sefer olacak kanka😊
Valla kanka olursa olsun olmazsa olmasın önemi yok 😅Olursa da varım olmazsa da varım 😅sonuç olarak daha 6 gündür tanışıyoruz anasını satiym 😂
Aynen öyle tabii kanka. Olursa olur olmazsa olmaz. Çokta kafaya takma.😅Ama inşallah bu sefer olur. 😊 aynen daha 6 gün. Tanıyın kaynaşın😅
Hiç takmıyorum valla bak 😅önceki konuştuğumu takmadım sjsjs
İyi yaptın kanka 😅 takma tabii. Yani takılacak değil. Olursa olur olmazsa olmaz. Yapacak birsey yok 😅
Aynen öyle kanki 😅🌸😅
votka icersen kesin bir erkekle sevisirsin. Cin de daha beter birden fazla erkekte olabilir. tekilayi ancak yarim duble icersin. tekilayi sec
Bu imkansız jfjf o kadar kontrolsüz değilim. Dışarıda içmeyecektim herhalde. Evimde içicem evimde 😂 Ben içersem tüm dikerim kafaya ya jfjf benim ayarım yok. Sadece ilk önce hangisini alsam kararsızım. eve erkek atmam. Birini atmak istiyor muyum sanmıyorum. birden fazlasıda istemiyorum hahah Onu yapanlara söyle bana değil 🙃
ben sana daha farkli bir sey onerecegim
saf uzum suyu ile sade soda. muhtesem.
Nedir?
Hahah saf üzüm suyu mu jfjf yok ya saol
slovakyada cok meshur vinea diye geciyor. hayatim boyunca istigim en iyisi. alkolde bu hazzi bulamazsin ama ille alkol diyorsan jack daniels, kristal bardak ve puro havana.
https://www.youtube.com/watch?v=zTXZh1QQowg
Doğrudur. Vinea'yı duymadım. Ama iyidir herhalde 😄 denerim. saol öneri için.
Jack Daniels iyi evet. Viski denemiştim. Fena çarpıyor, yakıyor 😅
Puro denemiştim ünideyken jfjfj sevmedim. Rus sigaraları vardı renkli onlarıda denedim. Sonra vanilyalı, üzümlü, çikolatalı vs vs bir sürü sigaralar vardı eskiden onlarıda denemiştim.
Şarkı içinde teşekkür ettim 😅
Mis gibi tekila varken diğerleri seçenek bile değil
Hepsini deneyeceğim ya. Yani farklı günlerde. O yüzden ankete koydum. Sırasıyla hangisini deneyim diye yani 😄
Tamamdır saol tavsiye için
Alayını karıştır kanka işte yeni nesil hatun size
Bende öyle dedim içimden ama hepsini karıştırırsam olmaz kanka jfjfj hepsini ayrı gün deneyeceğim. Sırayla 😂
Tekila hatta mezcal al kurtta at içine hayvan çeksin saf alkolü iç sonra sahos diiigilim öpjem dersin.
Kurt kuzu falan atamam 🤣zaten hep karıştırmadan saf haliyle içiyorum , öyle daha zevkli 😂kimi öpjemm ya niye öpjemm jdjd ne alaka? her içen birini mi öpüyor arkadaş?😂
Hiç birini de denemedim kullanmıyorum 😅 karar sana kalmış
Bunlardan içeçeksen votka iç
Ötekiler sıkıntı
Neden sıkıntı olsun ki?
Agrı yapar
Viskide öyle olmuştu evet 😂1 şişeyi dikince bayağı sarhoş olup, kusmuştum. Çok fena yakıyor ya mideyi 😄 Merak ediyorum ya diğerlerinide deneyeceğim. Ama aynı anda hepsini deneyemeyeceğim için sıraya koyacağım. Cin mi daha ağır yoksa tekila mı 😅
Çin çarpar
Çok iyi. tamamdır saol jfj
Rica
Tekila ya dayanamazsın sen : ))
Viskiye dayanan tekilaya dayanamaz mı?😅
2 bira ile sarhoş olmayan kadına henüz denk gelmedim : ))
Sana bir haberim var. 4 bira+shot ile sarhoş olmamıştım :)) ilk defa içmeme rağmen 😄18 yaşımda denemiştim ama sarhoş olmadım.
Vayyy beee 😂😂
Merak işte.😂 Normalde içici ve sürekli içen biri değilim. Dışarıda içmem zaten. öğrenciyken öğrenci yurdunda içmiştim. ilk bira, shot denemiştim. Sonra rakı denedim.
Bu sene şampanya denedim. Şampanya aşırı hafif.😄Viski 2 hafta falan önce içtim sanırım. Viski fena çarptı ama bak. O gün yamuldum diyebilirim jfjf
Kendi evimde içtiğim için güvende ve içim rahattı tabii😅 1 şişeyi bitirdim. Ama bayağı kustum. Sarhoş oldum jfjf
Yani sanırım kolay kolay yamulan biri değilim ya. 😂Bira ne ki viski yanında jfj şimdi sırayla bu anketteki listeyi deneyeceğim bakalım. 🙃
İnsanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor : ))
Evet doğru, haklılık payın var :))
3 benzemez içki bunlar :)
Evet çok doğru. 3 ünüde içmedim jfjf o yüzden seçenekten birini seçin dedim. Viski, bira, rakı, şampanya, shot denedim. Ama bu 3 seçeneği denemedim. Sırayla denemek istiyorum. Şu an hangisini seçeyim kararsız kaldım o yüzden sordum.
Bu dogru bir deneme degil sanki :)
Yani yiyecegin yemek
Yasayacagin gun gece
Oldugun ortam
Sevdigin tad :)
Vodka ve tekila tehlikeli ickilerdir içtikçe içebilirsiniz ama hareket ile kana karışır ve birden çarpar:)
Cin alkolik ickisidir hersey ile içilir kola tonik limon soda hatta pudra şekeri:) cok çabuk ulaşılır o yüzden tehlikelidir bende :)
Viski ki iyi viski o tadi almak için her daim gunde bir iki tek keyif verebilir :) bira zaten saymiyorum icmemde :) guzel olan tabiiiki raki :) ve o da yemekle meze ile ve sohbetle keyifli akşamlarda zevklidir
Güvende olacağım bu yüzden sorun yok 🙂kendi evimde sadece kendim olacağım. Birinide çağırmayacağım ve düşünmüyorum. Kimse umrumda değil. 🙂Kendi halimde takılacağım.
İçici biri değilim. Alkolik değilim... Hayatımda sadece birkaç kere içtim. O da denedim. Bira, rakı, viski, şampanya, shot denedim. Viskide sarhoş oldum evet. çünkü şişenin tamamını içtim 😅 Ama yine evimdeydim. Kimseye bu konuda güvenmem ve güvenemem zaten. İçkiliyken erkek arkadaşla falan buluşmadım mesela. Riskli evet. ya da içkiliyken normal arkadaşımla bile konuşmam. Evde sessizce içerim herkes uyuduğunda. Bizim evde kimse içkiyi bırak sigara bile içmez jfjfj ailem o tarz şeylere karşı. Tek içen benim. sigarada alkolde istediğim zaman alıyorum. Ailede tek benim yani. Kimse ağzına sürmez bile...
İçkiliyken konuşuyorsam o da mesajla arkadaşımla konuşmuşumdur. Onlar mesaj atarsa ayıp olmasın diye dönüş yaparım. Çok sarhoşsam yapamam. sonradan açıklarım durumu. Uzak dururum telefondan falan içkiliyken. Bana zarar verecek şeylerden uzağım. Kimseye o kozu fırsatı vermem🙃
Disko, bar tarzı yerlere gitmedim, gitmem.
Yemek konusu şöyle oluyor... içeceğim gün hafif şeyler yiyorum zaten. meyve ve sebze yemeği tarzı. sonra başlıyorum içmeye 😅
Sevdiğim tarzlar ağır içkiler. Bilmiyorum ama hoşuma gidiyor. Şampanya çok hafifti o pek hoşuma gitmedi. Viskiyi sevdim. Biraz daha ağırdı ama fena yakıyor, baş döndürüyor.
Ben biraz dozunu kaçıran biriyim. mutlaka içtikçe içmek isteyebilirim evet haklısınız.
Bilmiyorum ya garip bir şekilde içesim var. Bir derdim vs yok ama istiyorum içmeyi 🙂
Cin'e bir çok kişi tehlikeli diyor ama aşırı merak ediyorum.
En azından deneyeceksem güvenli bir yerde evimde deniyorum. O düşünceden rahatım.🙂
Viski güzeldi evet. Birada iyi ama çok iyi diyemem. Rakıda fena değil. Evet doğru 🙂
Afiyet olsun :)
Ama ben hiç erkek :) arkadas :) veya bir sevgili düşünmedim:)
Sonuc afiyet olsun keyifle ic :)
Teşekkür ederim 🙂
İyi yapmışsınız jfjf akıllıca 😅
Saolun 🙃
İçmedim için bilmiyorum..
Ben merak ettiğim için denemek istiyorum. İçmemek daha iyi ya.🙂
Vodka + yeşil elma suyu
Tekila ya da cin iyi olur
Bence hiçbiri diyorum...
Hiçbiri bence
Tekila iyidir değişiklik olsun
Karıştır
Hepsini karıştırayımda çarpılayım oldu jfjf sen öyle yap iç
Peki 😅
ben alkol kullanmam
Ne güzel. En iyisi
Redbull Votka :D
Önce tekila sonra da sevişmenin tadı 😀
Evet önce içip sonra oyuncak ayıcığımla sevişeceğim🤣
Gerçek ayı yok mu, oyuncak zevk vermez 😀
Gerçek ayılar var elbette. Ben istemiyorum 😂 İşin dalgasına söyledim zaten.
Her içen sevişmiyor. Sevişecek olsam ya da bir erkek istesem içmeden yaparım.
Sarhoşken daha bi zevkli oluyor 😀
Umursamıyorum valla. sarhoş ya da ayık kimseyi çekemem 😅 oyuncak ayımı öperim daha iyi jfjfj
Saçmalama 😀
Şu anda hangisi çarptı acaba 😀
Seni ilgilendirdiğini sanmıyorum.
Bence onu denemelisin
votka seç
votka
Votka
Votka fena yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?