( İlk resimdekiler benim puanlarım ve başarı sıralamalarım, diğer 2 resimdekiler ise sırasıyla tercih listeme yazdığım üniversitelerin Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü 2022 taban puanları ve başarı sıralamaları )
Yani burslu gelme ihtimali var çünkü yığılmalar vs filan oldu hani belki sıralamalarda değişiklik olabilir lakin şöylede anlatayim %50 gelicek gibi eğer %50 gelirse sana tavsiyem sürekli çalış %50 bursludan tam bursluya geçiş yapabilirsin bölüm içi yeterki notlarını yüksek tut
yani geçen seneye kıyasla yerleşmiş olmalıydın bu sene sıralamalar iyi olmalıydı ama Allah kahretsin yığılmalar oldu ama şöyle sana tam burslu gelme olasılığı tercih edilme imkanı ve şöyle bir şey var kimse kolay kolay şehir dışına çıkamaz üniler acaip pahalı oldu çünkü %45 gelecek gibi ama %55 de %50 burslu gelme ihtimali var ama gelirsede çalışırsın notlarını yükseltir tam burslu olursun
Tercih sıran dikkate alınır ve kavram gelicek sana çünkü 301 puanın var eğer diğerleri gelmesi için örnek sıralaması 800 bin olan son kişi kavrama girdi seni bir sonraki tercih sırana bakıp kontrol edecek eğer orada da daha iyi bir aday varsa yine elendin bir sonraki sıraya ama sana kavram garanti :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelir ancak vakıf altından kalkabilecek misin?
Ücretlere baktım, ama altından kalkabileceğimizi düşünüyorum.
Peki hangisi gelir?
Yani burslu gelme ihtimali var çünkü yığılmalar vs filan oldu hani belki sıralamalarda değişiklik olabilir lakin şöylede anlatayim %50 gelicek gibi eğer %50 gelirse sana tavsiyem sürekli çalış %50 bursludan tam bursluya geçiş yapabilirsin bölüm içi yeterki notlarını yüksek tut
Yani gerçekten burslu gelme ihtimali de var mı?
Tam burslu gelmezse bile %50 garanti gelir mi?
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu için soruyorum.
yani geçen seneye kıyasla yerleşmiş olmalıydın bu sene sıralamalar iyi olmalıydı ama Allah kahretsin yığılmalar oldu ama şöyle sana tam burslu gelme olasılığı tercih edilme imkanı ve şöyle bir şey var kimse kolay kolay şehir dışına çıkamaz üniler acaip pahalı oldu çünkü %45 gelecek gibi ama %55 de %50 burslu gelme ihtimali var ama gelirsede çalışırsın notlarını yükseltir tam burslu olursun
Yani tam burslu veya %50 burslu olması fark etmeksizin Kavram Meslek Yüksekokulu garanti gelir mi?
Evet orayla ilgili bir şüphen olmasın orası garanti zaten
Peki diğer tercihlerimin gelme ihtimali yok mu?
Yani Kavram'ı atlayıp 3. ve 4. sıraya veya daha sonraki sıralara yazdığım tercihlerimin gelme ihtimali yok mu?
Tercih sıran dikkate alınır ve kavram gelicek sana çünkü 301 puanın var eğer diğerleri gelmesi için örnek sıralaması 800 bin olan son kişi kavrama girdi seni bir sonraki tercih sırana bakıp kontrol edecek eğer orada da daha iyi bir aday varsa yine elendin bir sonraki sıraya ama sana kavram garanti :D
Yani özetle öyle veya böyle garanti olarak Kavram'a yerleşirim, değil mi? 😁
evet
Peki, çok teşekkür ederim.
Inşallah dediğin gibi olur. 🙏
Bölüm?
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
İlk gelir
Ciddi misin?
ya da ikinci gelir
Inşallah öyle olur, çünkü ilk 2 tercihimin gelmesini çok istiyorum.
Bende ilk defa tercih yaptım bu sene duyduklarıma göre eğer sıralaman yetiyorsa
İlk yaptığına yetiyorsa ilki tutarmis
Evet, öyleymiş. Ama bir de her bölümün belli bir kontenjanı var. Belki o kontenjana giremem diye düşündüm.
Sana birsey sorucam
Tabii
Üninin Web sitesinden bakıyorum taban puanı ve başarı sıralamasında - işareti var bu ne demek
Sanırım dolmamış veya belirlenmemiş anlamına geliyor.