Arabada erkek arkadaşımla oturuyorduk ve arabada pre vardı ilişki yaşadık polis geldi tc kimliklerimizi aldı ceza yazacağını söyledi reşitiz ve prelerin fotoğrafini cekti sizce yazmış mıdır eve kağıt gelir mi yazması için karakola çağırması gerekmiyor mu ceza yazılmış mıdır yazıldı ise e devlete kaç günde düşer?
Güncellemeler
1 yıl
,,,,,,,,,,,,,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yazsa orada yazardı belkide yazmıstır fotolarını felan çektiyse posta yoluyla tebligat gelir isterseniz itiraz dilekçesi yazabilirsiniz gunu belli olmaz ilinizdeki yogunluga baglı bazı sehirlerde posta çabuk bazısında geç gelir
ceza geldikten sonra 15 gün itiraz hakkınız var bu arada
E tebligat hesabim var postayla değil de mail yoluyla gelir mi acaba
Orada yazmadı bir şey hala polis arabasına binerken yazacağım 10 guje kağıt gelir diyordu bizi korkutmak için mi yaptı bilmiyorum küfür edip erkek arkadaşıma vurdu
yok cezalar postayla geliyor gerçekten yazdıysa bazen korkutuyorlar sonradan yazmaktan vaz geçiyorlar bazende yazarlar kabahatlar konununa göre para cezası gelir fotosunu cektigine göre ceza yazmıstır tahminimce
Fotoğraf gelir mi postayla birlikte Peki
Ve e devlette posta gelmeden çıkar mı ben yazıp yazmadığını nasıl görebilirim ne yazarak e devlete
kagıda yazmıyorlar genelde tabletten felan yazıyorlar o eskidendi bilgisayardan otamatik cıkartılıp postalanıp adresinize gider çakı bıcak gibi şeyleri yakalamadada öyle hatta trafik cezasındada öyle o kagıt gelince 15 gun itiraz sureniz oluyor isterseniz takipp edinn benii fikir bakımından yardımcı olurum size oradan yazması daha kolay hızlı olur
Ettim mesajlardan soru sorsam olur mu yazsanız ben yazamıyorum
fotograf geliyor trafik cezalarında oldugu gibi delil ama adam korkutmusta olabilir e devlette cıkarda hangi bölumden cıkıyor bilmiyorum googleden araman ugrasman lazım olay ne zaman oldu
Bugün
Ceza tutarını neye göre belirleyeceklermiş
Bilmiyorum ceza mı hukuki süreç mi ama ceza yazacağım evinize kağıt gelsin dedi
Yazmıştır 3 5 güne gelir
Gelmez korkma yazmamış e devlete duserdi
Ya saçmalama
Pre dediğin ne yani
Kondom
Boş yapma