AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Derin derken
Deep
Depo mi o burada konuşulur mu ki
Burada neler konuşuldu neler
Çok ayıp çok ayıp namahrem
Ölüm konuşabiliriz korkmazsan
Korku değil daha pozitif renkli şeyler olabilir mi
Vahşi şeyleri severim. Vahşi hayvanları konuşalım. Rengarenk çeşit çeşitler
Korku gerilim ve işkence senaryo yazalım beraber
Bendeniz hep izliyorum öyle videoları ama nasıl yazıcam bilmem
Ben izledim bı çin filmi çok acayip ti... Hem +18 hem korku hem şiddet hem işkence adamlar asmışlar.. hem saoilin rahipleri hem dövüş ustaları öyle film görmedim tekrar bulamadım öyle film
Severim
Hangi alanlar?
Freud
Psikiyatriye ben inanmam ki Freud konuşalım
Akıt gelsin
Hangi konular ilgi alanınız?
Sen başla beğenmezsem değiştir yazarım olur mu
En derinini bana tattırır mısın
Ben bi şey bilmiyorum
Burdan devam etmesek olur mu
Bide sen erkek misin mk 😂 anlamdım ki eğer kadınsan senin gibileri nadir
Karşılaştığım 2. Kişi olacaksın
Kadınım. Neyin 2. Siyim anlamadım
Şu muhabbetleri yapan
Erkekler aranızda çok mu yapıyorsunuz bu muhabbetleri
Yani genel olarak yapıyoruz
Aklımıza ne gelirse konuşuyoruz yani
Kadın erkek herhalde entelektüel sohbet çok yapmıyor
Yok ya mk kadınların çoğunun muhabbeti o ne yaptı bu ne yaptı
Ya sokayım onada bunada
Erkek öyle mi ya 😂 uzayda konuş dinde konuş siyasette konuş felsefede konuş hepsini konuş
Sen bunları bi kadınla yapmaya çalışsan 5. dk dan sonra yüzün3 bönbön bakar
Bu 2 üni okuyanda aynı hiç okumayanda aynı
Ama hangisi daha kötü dersen 2 üni okuyan kadınla dedi kodu yapmak daha kötü okumamış kadınla aynı muhabbeti yapıyolar mk
Ondan sonrada derlerki erkekler sabaha kadar oturup ne konuşuyorsunuz derler 😂
Evet erkekler cidden böyle. Bir de o an sadece tek bir konu konuşuyorlar daldan dala atlamaya karşılar.
Senin nerden aklına geldi bu muhabbetler
Derin sohbete açım. Kendimi keşfetmem lazım.
Ee gel bize çayda var 😂
Muhtemelen bir iki kere konuşuruz birdaha da seni görmem
Niye
Hep öyle oluyor. Tarih tekerrür eder
Kafadan kırıksın heralde biraz
😂😀😂
Nerden anladın? Delirdim zamanında çok zevkliydi.
İnsan ne zaman masumiyetini yitirir?
Çok fazla sebebi var hangisini söyleyim
Hepsini
Kötülük yaptığı her zaman masumiyetini kaybeder
Her insan özünde iyi midir?
Değildir
Yaşamak ile var olmak arasında bir fark var mı?
Var
Nedir?
Depresyondasındır sadece varsındır
Mutlusundur yaşarsın
Bilgi doğası gereği değerli midir, yoksa değerli olarak kabul edilmesi için pratikte kullanılması mı gerekir?
Bilgi değerlidir
Pratikde kullanmak şart değildir alternatifleri değerlendirilebilir
Gelsene
Kullanıcı adını okuduğunda kaldırırmısın
Kullanmıyorum
Ne kullanıyosun
Wp
Msjdan iletsenen
Gelmiceksen boşuna bekletme beni
Neyi ileteyim?
Neyse boş ver
Bende gerçek bi şeyler soracaksın sandım
Çıkma teklifi etmicem herhalde ne sorayım entelektüel takılıyorum
Kardeşim benim ben buradan değil, daha sağlıklı iletişim kurabileceğimiz bi platforma geçmek istediğim için sana kullanıcıadımı verdim orayı kullanmayıp wp War dedin
Eee onu ilet msjdan dedim onuda anlamamazlıktan geldin
Bana şimdi kalkıp entelektüellikten bahsediyorsun
Gel ben sana bi iki sorayım gözün soru görsün 😂 diyecektim onuda anlamadın
Yoo ben normal konuşuyordum. Bir anda sinirlendin. Noldu merak ettim. Cidden sinirini aceleni anlamıyorum
Sor hep ben sordum. Hadi şimdi de sen sor bakalım
Ya sinirlenmedim ama sinirlenmek üzereyim 😂 akıllı sanıyorsun kendini ona yanıyorum
Benim sorularım bu kadar basit değil
Neyse ben adam akıllı yerden konuşmak istiyorum buradan değil sohbeti devam ettirmek istersen buradan değil başka bi yere geçmek istiyorum lütfen buradan uzatmayalım
Akıllı sanmıyorum kendim gibi olmaya gayret ediyorum. Kendim oluyorum yani. Yanlış analiz.
Eğer o kadar derinsen bir soruna bakayım derinliğine göre veririm
Gerçekten belki de bana çok şey katarsın. Bilemiyorum tanımıyorum seni
Ben felsefeden anlamam kardeşim her önüme gelenlede wp wer demem hatta telegram. adresimi felanda vermem sadece sohbetini sevdğim için daha iyi bir yere geçmek istedim geçmek istemezsen sen bilirsin saygı duyarım
Ama sende benim buradan gelen bildirimlerle sohbeti devam ettirmek istememi anla
Bende seni cevher felan zannettim öyle bir sorular sorucaksın sandıydım. Siz erkekler hep aynı noktada sinirlenmeye başlıyorsunuz
Benim sorularım senin gibi 1 cümlede cevap verebileceğin sorular değil
Hayır napcam senin kişisel bilgilerini Allah'ını seversen ya konuşmak istemezsen engeller geçersin bu mu yani dert
Bendeniz zaten uzun cevapları severim. Uzun uzun cevaplarım sen sor
Sormuyorum kardeşim sen git benim gibi birisini bul onunla sohbetini devam ettir öpüyorum seni hadi Allah'a emanet 😘👋🏼
Yapay zekaya yazıyorum o yeter bana
Hah işte sen ordan devam bide soru patlatsın sana onla yetin
Beklediğimden daha iyi bu yapay zeka. Kim geliştirdiyse eline sağlık
Peki sana beyin fırtınası yaptıracak felsefe sorusu sorsun o zaman sende buraya yaz bakalım
"Eğer evrenin nihai doğasını tam anlamıyla kavrayabilseydik, özgür iradeye sahip olmamız mümkün olur muydu, yoksa her şey tamamen kaçınılmaz bir determinizm içinde mi var olurdu?"**
Bu soru, hem fizik yasalarına hem de bilinç üzerine yapılan en derin tartışmalardan birini içeriyor. Eğer evren bütünüyle matematiksel ve nedensel bağlamda açıklanabiliyorsa, bireysel bilinç ve seçimlerimiz gerçekten özgür olabilir mi? Yoksa tüm kararlarımız, atomların ve fizik yasalarının kaçınılmaz hareketiyle önceden belirlenmiş midir?
Bu noktada, kuantum fiziğinin belirsizliği ve olasılıklı doğası devreye giriyor—evrenin bazı noktalarında kesinlik yerine rastgelelik olabilir mi? Eğer öyleyse, rastgelelik özgür irade anlamına gelir mi, yoksa sadece kontrol edemediğimiz kaotik bir süreç mi olurdu?
Gerçekten derin bir paradoks! Sen nasıl düşünüyorsun, özgür irade ile determinizm arasında nerede duruyorsun? 💭
Lan ben sana bunu daha basit daha kolayını sorarım yani daha kısa bir soru ile daha net anlayabileceğin şekilde sorarım bu mu soru mk
Sorunun cevabı beyin fırtınası yaptırmıyor ki
Sorunun bizzat kendisi kafanı yoruyor mk
Tamam buda güzel bi soru sormuş demek en az yapay zeka kadar iyiyim hatta ondan iyiym mk 😂
Hep basit takılıyorum bu yapay zeka beni zorlasa gelişirim dimi
Evrime inanıyor musun
Hayır çok saçma
Neden
Ciddiye alınacak gibi değil komik geliyor bana. Böyle şeylere katıla katıla gülüyorum yerlere yatıyorum. Şu anda bile gülesim geldi
Sanki birisi uydurmuş gibi. Bilimsel gelmiyor kulağa
Peki
Allah bizi yarattı
Sonsuz ilmi sayesinde hangi kulunun cennete ya da cehennme gideceğini biliyor
Örneğin X birisi öldükten sonra cehenneme gidecek diyelim
Allah bu kulunun cehenneme gideceğini bildiği halde neden dünya hayatına gönderip onu sınıyor
Zaten o kulunun cehenneme ya da cennete gideceğini biliyor ne gerek var bu kadar meşakkate
Bunun cevabı nedir
Bunu kendin cevapla sağa sola bakma
Allah işini kanıtlarla yapıyor demek bu. Daha önce alimlerden dinlemiştim. Dinlemeden kafama göre cevaplamak uygun olmaz bilmediğim bir konuyu cevaplayamam ama bunu biliyorum.
Var mı böyle soruların
Yok
O zaman felsefe ile boş şeyler ile kafanı doldurma
Felsefe olmazsa fizik fizik olmazsa hukuk çalışırım o da olmadı belki tarihe kayarım. Daha çok ilgi alanım var.
Bir çok bilim adamı evrim teorisini savunuyor bilim bunu su götürmez bir gerçek olarak savunuyor (ben değil)
O zaman şu soru akıllara geliyor
Bu zamana kadar dünyada milyonlarca belki milyarlarca tür geldi geçti
Hatta dünya tarihine göre şu an dünyadaki bütün türler hepsi ama hepsi sadece geçmiştekilerin %1i kadar
Hatta balinaların evrim sürecinde ilk başta karaya çıkıp sonra tekrar denize giriyor denizdeki tek memeliler olarak biliniyor bunlar bu kadar evrim geçiriyor
Yani türler bu kadar değişiyor
Buna rağmen milyonlarca türün arasından neden sadece akıllı tür olarak insan var neden bir başka canlı türü bizim gibi akıllı değil bu sorunu cevabını istiyorum
Yazdıklarımın yarısı kaybolmuş işte bu yüzden buradan konuşmak istemedim o kadar yazdığım şey gitmiş soru anlamını yitirmiş
Bendeniz evrime inanmıyorum. Bilim dedikleri her şeye inanmıyorum bence bilimin vasfı kullanılarak yanlış bilgiler pazarlanıyor olabilir. Biraz daha sorgulayıcıyım.
Bilim deyince bu fakirde akan sular durmaz.
Uygulamayı neden terk etmiyorsun beğenmiyorsan?
Gidiyorum zaten güzel kardeşim
Keyifli sohbetin için teşekkürler 😘
Sana da sağol vakit ayırdığın için
Olabilir
Bu sitede fırsat oluyor mu?
Çıkmayı düşünüyorum
Neden kendini bana daha çok açmıyorsun?
Sen bendeki derinliği görmediğin sürece benim anlattıklarım hayali bir yaşamdan ve karakterden öteye geçmeyecek
Olabilir. Neyi bilmemeyi isterdiniz?
Herşeyi bilmenin lanet olduğunu düşünüyorum mesela bir yerden sonra kimseden elektrik alana biliyorsun aynı dili konuşsanizda anlaşmak Gibi.
Senin anlattıkların karşıdakinin anladığı kadarıyladir
İnsanlarda anlama sorunu yok bence dinleme sorunu var
Anlamadığı birşeyi dinlese ne olur?
O yüzden yabancılarla konuşmak daha güzel değil mi? Türkiyedeki iletişim sorunu bitmez daha
Onu bilemem ama aynı frekansı tercihi ederim ben
Hangisi daha önemli? Amaçlar mı yoksa araçlar mı?
Amacı olmali birinin araçlar amaca gitmek için sana yardimci olmalı
Bir insanın yaşamı boyunca vereceği en önemli karar sizce nedir?
Amaca giden her yolu mübah görmek radikal bir karar ama erdemli bir şekilde yapılırsa ne ala
Dünyalık ve dünyaya ait olduğunu hissettigi Zaman
Yaşamak ile var olmak arasında bir fark var mı?
Var mesela
masa vardir, agac yasiyordur.
beden vardir, ruh yasiyordur.
Bilgi doğası gereği değerli midir, yoksa değerli olarak kabul edilmesi için pratikte kullanılması mı gerekir?
Bilgi kullanılırsa değerlidir, bilgi dolu bir kitap var diyelim rafında olunmadığı sürece kağıt üzerinden değeri kadardır o Bilgi.
"Eğer evrenin nihai doğasını tam anlamıyla kavrayabilseydik, özgür iradeye sahip olmamız mümkün olur muydu, yoksa her şey tamamen kaçınılmaz bir determinizm içinde mi var olurdu?"**
Bu soru, hem fizik yasalarına hem de bilinç üzerine yapılan en derin tartışmalardan birini içeriyor. Eğer evren bütünüyle matematiksel ve nedensel bağlamda açıklanabiliyorsa, bireysel bilinç ve seçimlerimiz gerçekten özgür olabilir mi? Yoksa tüm kararlarımız, atomların ve fizik yasalarının kaçınılmaz hareketiyle önceden belirlenmiş midir?
Bu noktada, kuantum fiziğinin belirsizliği ve olasılıklı doğası devreye giriyor—evrenin bazı noktalarında kesinlik yerine rastgelelik olabilir mi? Eğer öyleyse, rastgelelik özgür irade anlamına gelir mi, yoksa sadece kontrol edemediğimiz kaotik bir süreç mi olurdu?
Gerçekten derin bir paradoks! Sen nasıl düşünüyorsun, özgür irade ile determinizm arasında nerede duruyorsun? 💭
Özgür irade nedir?
Özgür irade, bireyin kendi seçimlerini dışarıdan bir zorlamaya maruz kalmadan yapabilme yetisidir. Yani, düşüncelerimiz ve eylemlerimiz tamamen bizim kontrolümüzde mi, yoksa çevresel faktörler ve biyolojik süreçler tarafından mı yönlendiriliyor?
Müthiş zor bir soru demek zorunda kalacağım çünkü müthiş zor ve saatlerce yazsam tahmin öngörüden ibaret olacak. Pas geçiyorum gerçekten zorlar beni ve anlattıkça bocalarim
Sürekli genişleyen Evrenin büyüklüğünü kafam almıyor. Güneş 600 dünyadan büyüktür demek kolay, dünya ne kadar büyüktür açıkçası kafam almıyor. En basit örnekten yola çıkıyorum
Çok derin sevmem
Derinden kastın ne
Herkes ne anlıyorsa
Ne dediğine bağlı
Ne diyorsam
Ne diyorsun pekii
How deep is your love?
Türkçe konuş knkaa
Senin aşkın ne kadar derin?
Kadına bağlı
Daha önce hiç aşık oldun mu?
Sana olmadım
Uyumlu değilsek olmazsın zaten erkekler uyuma aşık olur.
Bilemeyiz değilmiyiz denemek lazım
Ben anlarım sen zevklerini hobilerini anlat.
Birlikte ı uyumak
Başka?
Gezmek calısmak yüzmek
Futbol basketbol uyumak
Senınn
Yok hiç uyumlu değiliz. Benim hobilerim fizik felsefe hukuk ve pilates.
Zaten seninle uyumlu olma şansımız yok kii
Neden yok? Çok fazla olasılık var nerden denk gelicek dimi
Denk gelmemiz zor
Burcun ne
Burçlara inanmıyorum
Burcun nee bnde inanmıyorum
Kafana göre
Bilmiyorum
Severim
Boş sohbet değilse okey ama saçma boş sohbetse boş
Evet
Severim, sen peki?
Sohbetin konusu önemli
Muhabbete bağlı
cok severim
Herşeyim derin
kaç metre
Bayililimmm
Evet seviyorum
Devletmiyiz
Evet
Evet
Severim ama var mı o sohbeti edecek biri
sevmem derinleştikce şaçma haller alır
severiz
Severim
Konu aç
Din hakkında ne düşünüyorsunuz
Ohooo neler neler düşünüyorum. Kıyamete kadar konuşsam bitmez.
Konuş bitmesin
Bendeniz dini inancı islam. Diğer dinlere saygı duyuyorum. Senin dinin sana benim dinim bana.
Amenna peki neden İslam?
Dinin ispatı imanı bozar. Ben İslam'a inanıyorum tercih ediyorum
Neden bozsun kü? Onca delil kanıt var iken
evet
bazen oluyor çok fazla konustugum herkesle degil sitede bulunanların en fazla yuzde 5 i ile
Ölüm hakkında ne dersiniz felsefesini yapacak olursak
felsefe konusunu sevmem pek
Felsefe yoksa ne var hayatta
Bir insanın yaşamı boyunca vereceği en önemli karar sizce nedir?
Severim ama geceleri
Bende geceleri severim. Sessiz olunca
Aynen bu akşam nöbetteyim 😜
Kolay gelsin. İçindeki ses son zamanlarda ne diyor?
Sağol, muhabbet edecek biri olsa geceleri iyi olur diyor
Hangisi daha önemli? Amaçlar mı yoksa araçlar mı?
Yorgunu yokuşa sürüyorsun
Akşam boşsan cevaplarsın dediydim.
Nöbetteyim zaten boşum, direk söylesene madem 👍
Çok yabancı keşime kullanmışsın, sen felsefe okuduğun içindir ama ben hayata başka yönden bakıyorum. Allah (c. c) bizlere zaten hür irade vermiş ama sen bunu doğru ya da yanlış kullanabilme imkanına sahipsin.
İster işlerini helal yönden halledip cennete gidersin ya da haram yollara gider cehenneme, yani Allah ne dediyse o, iman ettik dersin be dosdoğru olursun olay bu bence
evetttt
İyilik ve kötülük hakkında ne dersin?
iyilige iyilik kotuluge ayni kimene gore degisir
Çok iyi biri misin cidden nickindeki gibi?
evet gercektenn
Bunun için çaba harcadınız mı? Çok iyi olmak çok çaba ister mi?
cabalamadim kisilik karekter meselesii
Can çıkar huy çıkmaz mı?
aynenn
Başarının formülünü hatırlıyor musun?
basarimin
formulu zamaninda iyilik yapmaktan ve boyle gordukk
Olamadımmmm 4lvl olamadımmmm :((
Konusuna göre
Günaydın nasılsın
Evet
Ne gibi derin
Seninle ilginç bir bilgi paylaşabilirim! Mesela, dünyanın en eski ağaçlarından biri, Kaliforniya'da bulunan ve tahmini 5.000 yıl yaşında olan "Methuselah" adlı çam ağacıdır.
Ne kadar derin
En derinine inmek keşfetmek iyi olurdu
Himm
Severim
Olmuyor
Nerelerde konuşuyorsunuz?
Whatsapptan
Reelde?
Kütüphaneye git
Gidicem zaten
Kuantum fiziği?