AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmadı yar
Güzel oda
Diyarbakırın neresinden
Yenişehir siz
Çermik
Memnun oldum
nickeebak püüü
Amed diye bir yer yok yalnız kardeş
Kim dedi
Aç haritaya bak bakalım yazıyor mu? Kimliğinde doğum yerinde ne yazuyor bak bakalım gtünüzden isim uydurmayın
Şeytanın kızı tufi sana
tatlım evladı seni ki. Zikti
Pijj
Noldu la zoruna mı gitti olmayan yerli hırto daha söylediğin gibi bir yer yok. Orası TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN toprağı adı da DİYARBAKIR
@ateslialper06 cahil cahil konuşma diyarbakırın ilk adı Amed'dir genel kültür nerelerdesin
Ne gidecek gct lalesi harita bir çok ismi var bilen bilir zaten amed surkent diyaribekir Enson diyarbakır oldu pezeovag
@Günesinkadini ilk adı skimde mi sence? Şuanki adı önemli geçin bu bölücülükleri terör seviciler sizi
Oğlum boş yapma rahatsız oluyorsan çık sorudan
Teröründe senin de MK ırkçısı
@Amedlý-azad bırak konuşur konuşur susar reisi bizim partiyle görüşmeler yapıyor bu kim ki hahahaha
@Günesinkadini sizin partiyi bak nasıl skecekler silahlarınızı bıraktırdılar farkındaysan termrist kpke
Hahahaha canım benim görücez sonda ne olacağını
@Günesinkadini siha ile hepinizi gbertip hindistana göndercez ana topraklarınıza
Dikkat et seni s*kerken öldürüp Suriye'ye götürmesin ler puhahahha
İşin gücün yok Allah seni kahretsin biz allahtan başkasını sewmiyoruz senin gibi ortalık karıştıran ırkçılık yapanların allah belasını versin inşallah rezil
Irkçı olan sizsinşz aq pkklıları sizi
Kodumun tatlım hayatında kaç kere pkklı gördün
Bu uygulamanın da agzına s*çayım ben ne yazıyorum o gidip neye çeviriyor
@Günesinkadini bu uygulamanım ağzına scayım dsenij gibi bölücü kğrtçü pkklıları barındıryor
O. ru. s. buuu e. vladı kes ırkçı köpek
Kürtçülük de ırkçılık ml oğlu mş baban muhtemelen akrabasını skip sen olmşsundur geröi o uine iyi eşek skiyorsunuz ırk olarak
@ateslialper06 sen bana kurban ol ben türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan Türk bayrağının altında yaşamaktan onur duyuyorum ama senin gibi m@hluklar anlamaz
@ateslialper06 senin babanda bir şempazeyi s*kti sanırım senin gibi bir ucube var olduğuna göre
@Günesinkadini evet belli amed diye olmayan yeri savunup pkkyı bizimkilerle görüşüyor diyorsun kesin gurur duyuyorsundur Türk bayrağı altında yaşamyı yedik biz de
@Günesinkadini sana giren çıkan ne sana demedim niye savunuyorsun yoksa cidden akraba evliliği olan sen öisin?
@ateslialper06 ruh hastası amedspor neden var o zaman
Bana giren çıkan yok sana belli ki Kürt bir kız iyi bir darbe vurmuş o yüzden böyle kudurmuşsun
@Günesinkadini terör örgütü takımı zaten * *ed spır dediğin takım
@Günesinkadini bu pi.. çee cevap verme
@Günesinkadini kürtlerle sorunum yok sevdiğim çok kürt insan var ama hiç biri bölücü değik. Amedsporu da ismihü de kabul etmiyorlar
Terör örgütü takımı olsaydı reis Türk televizyon kanallarında yayınlanmasına izin verir miydi Alper bana laf yetiştiremezsin
Sen Kürt düşmanısın ismihü ne demek onu bilmiyorum
@Günesinkadini bu ğlkede her şey oluyor teröristlerle masaya oturukdu sen neden bahsediyorsun?
E buna izin veren kim peki?
@Günesinkadini bunun gibilerinin işleri bu zaten ırkçılık yap başka zi. kim olmaz bundan
Sen solcusun sanırım