AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
kimin ne kadar zeki olduğu değil bunun nasıl kullandığı önemli biz daha zeki olsakta doğru kullanamıyoruz
hayir inanmiyorum cunku onlara yeteneklerine gore egitim veriliyor bizde oyle degil bize gelisme firsati verilmiyor
Dha zekiden ziyade avrupalılar haşktaki zeki insanları kullanabiliyorlar insana değer veriplar bizde tam tersi geri zekalıları halkın gündemine oturtabiliyrz sıkıntı bu
Hayır. Cok Saçma bir düşünce olurdu inansaydım eğer
Hayir!
Tarihimdeki bilim ilim adamları cevaben yeterli
Hayır düşünmüyorum sadece biz cevherin degerini bilmiyoruz
Hayır. Marketteki raflara şaşıran ingilizi görünce...
hic birseyleri gizli degil adamlar sevgili yapsalar herkes biliyor kumar oynasalar biliyor mesela avrupadaki turklerin herseyleri gizli herkesten habersiz is cevirirler
eğitim sistemleri daha iyi herkes sevdiği işe yöneliyor. türkler kızlı erkekli uçkur manyağı olmuşlar. o yüzden bir halt başaramıyoz
Avrupa'da düzen var sadece zekilikle alakası yok türkiyede de öyle bir statü olsa eminim çok daha ileri seviyede olurduk insanımız rahat abi olay bu
evet çünkü onlar telefonla meşgül olmak yerine çok kitap okuyolar.
Zeka cogu insanda adagi yukari esittir cok nadir ornekler disinda onemli olan onu nsil kullandigin
zeka durumunu bilmem ama daha çalışkan ve hırslı oldukları kesin
Biz daha zekiyiz büyük ihtimalle ama bizden daha çalışkan oldukları kesin
Biz dusuncesisiz onlar düşünceli düşünerek hareket ediyorlar biz reflekslerimizle.
daha zeki değiller ama zekalarını doğru kullanıyolar bizim aksimize
Hayırrr tam bir gerzekler ve hiç insanlık duygularının olduğuna inanmıyorum
hayır daha zeki değiller fakat gerçekte namuslu insanlar
genetik olarak öyle aman aman kimsenin kimseden zeki olduğuna inanmıyorum. ama acı gerçek, kesinlikşe bizden daha iyi eğitiliyorlar
Bence biz çalışkan değiliz ve onların eğitimleri kesinlikle daha iyi
Bence değil nedeni ise kuzenim bir saniyede 156 çarpma ve diğer işlemleri çözebiliyor ve ben buna şaşaırmıyorum tam tersidir
Hayır biz daha zekiyiz bence ama biz kırmızı don giymek günah mı diye düşünürken adamlar herhangi birşeyi nasıl geliştiririz diye düşünüyor
onu bunu bilmemde türkler kadar gerizekalı bir millet yok :)
Tabiki inanmıyorum. İnsanların zeka seviyelerinin hangi milletten olduklarıyla bir ilgisi yoktur.
Gerçek evrimi tamamaladiklrini düşünüyorum... biz daha belden yukarı çıkamadık çok ekmek yemek lazım...
Hiç bir insan zekasından kusku etmemeli ettiğinde onda zeka gezmemeli çaktınnn
Aslında daha zeki değiller. Sadece araştırmacı yapilari ve bilgiye daha açık bir beyinleri var
İlkel ve modern dediğimiz olay her zaman için ilkellik daha bir cekici oldu benim icin
hepimiz insanız. kimse kimseden iyi ya da kötü değildir. böyle boş işlerle uğraşmayın.
Boş.. Hm kullandığın telefonu, interneti, siteyi kimler buldu sence?
bu genelleme yapmanı gerektirmez. ayrıca elalemin icadıyla kafa patlacağına önce kendi tarihinle ilgilen. çok hayransan git orada yaşa, sana ihtiyaç yok burada belli ki...
Ben kendi tarihimi de bilirim. 3. Selimin ne ihtiyaç var gavur icadına dediğini bildiğim kadar avrupalı inadını da bilirim bu ülkenin en çok senin gibilere ihtiyacı yok o yüzden bence sen ampul beynini alıp islam cumhuriyetinin yolunu tut
ahahaahahah :D milliyetçi olmam akpli ve yobaz ve islamcı olduğum anlamına gelmiyor. önce yazdıklarımı doğru yorumla. embesil.
O zaman akpden daha kötüsün nitekim ıq tuvalet pompası yerine kullanıyorsun:) rezil şey seni
ayy gece gece ne güldüm :DD
yapcak bişey yok sana tutulan aynayı görünve gülersin tabii:D
ben kendimi biliyorum. asıl siz avrupa ve amerika hayranlığınızdan kendi benliğinizi unutmuşsunuz. evet 'gavur' da olsa insandır icatlar çıkarmıştır vs. sen kendi kültürünü ezersen senden hiçbir halt olmaz ama.
Ben kendi kültürümü ezmiyorum ezmem de ama bizden çok daha ilerde oldukları gerçeğini de Türklük vs ile karartmaya çalışmam.
bizden ileride oldukları doğru olabilir ama bunu zeka ile ölçmek yanlış. ayrıca ben hiçbir şeyi Türklük ile karartmaya filan çalışmıyorum. evet dışarıdan öğrenmemiz gereken çok şey var, ama bu zekayla ilişkilendirilemez.
Gayet tabii ki de ilişkilendirilebilir misal bir başkasının senden daha iyi olduğunu milliyet kültür vs kavramlara sığınarak görmezden gelmeye çalışıyorsa biri zekasından şüphe etmekte haklıyım çünkü zeka beraberinde tarafsızlığı getirir.
ben bir şeylere dayanarak kendimi (zi) daha zeki gördüğümü söylemedim. ayrıca bu zaten çok yanlış. kimse kimseyi kendinden üstün ya da alçakta göremez. söylemek istediğimbu.
O zaman bana direkt hakaret etme çabanı da boşa çıkarmış oldun nitekim sorun kalmamış oldu iyi geceler
ben sana hakaret etmeye filan çalışmadım. öyle olmadığım halde beni söylediğim tek bir kelimeden saçma bir kişiliğe atadın, bu da çok sinir bozucu. anlarsın, ben de aynısını yaptım. iyi geceler.
Peki. o zaman öyle. olmadığına ve aşağıdaki arkadaşımın yorumunun altına yazdıklarının samimiyetine inanarak özrümü kabul et. Tekrar iyi geceler
Hayir. Daha duzenli calisiyolar o kadar. Millet irk zekayi etkilemez. Bunun adi irkciliktir
çuvaldan önümü göremediğim için...
Allah aşkına bu çuval nedir yaaa ironiyi anlamadım 2 saattir:)
Coniler geçirdi ya Türk Askerine.. boşver ya espiriden anlasaydık uzaydaydık;)
tamam doğru tahmin etmişim:)
cıkk,.. olmaaaaz ne uzayı yaaa türban meselesini halletmeden gitmeyelim yaaa ölürüm valla!:D
Ruslarla Coniler uzaydan menzil alırken biz burada geyik ediyoruz 'sevgi kalmadı' dienlerle ugrasıyoruz ya odur bana koyan.. zaten artık bende hayatımdan sevgiyi çıkarttım en azından bu cehennem ülkeden kurtulana dek erteledim diyelim...
Üşengeç olmak, tembel olmamız
Hayir, sadece daha caliskan ve arastirici millet.
Biz daha iyiyiz bizde iman guvveti var
Biz zeki ama calismayan toplumuz
sadece biz tembeliz :D
Hayır tabiki biz varken onlar kim 😉
Her şey filmlerdeki gibi olsa 😉
Hayır sadece tahsil , kültür farkı var.
Hayir daha zeki degil daha disiplinliler.
zeka değil kültür farkı çok
Eğitim tarzımız köreltiyor
Biz daha zekiyiz ama gavurluğa çalışıyor kafamız
Biz daha zekiyiz ama daha cahiliz.
Allah herkesse ahni akli zekayi vermis
daha zeki değil daha disiplinli ve çalışkanlar
Daha zeki olduklarına inanıyorum
Hayir ama daha cok kitap okuduklarina inaniyorum
bizden daha akıllı oldukları kesin.
Daha ileri ve açık görüşlü olduklarına inanıyorum
Evet dah zeki ve kültürlüler
Daha iyi eğitim aliyorlar.
Hayır, ne alakası var.
Biz devam edelim bugün ne giysem izlemeye...
Pratik zekalarının daha iyi olduğunu düşünüyorum
Daha zeki değiller eğitimleri gelişmiş sadece
Hayır sadece çok çalışkan lar
Akıl imanda dır. Avrupa gerici. Sömürgeci
Hayir blakis aptal olduklarıni düşünüyorum
Avrupalılar sadece daha mantıklı.