Geçenlerde tanışmaya çalıştığım muhtemelen feminist olan bir kızla yaşadığım saygısızca diyalog?

İki gün önce oldu. Kütüphanede ders çalışıyorum. Araya çıktım. Hava almak, biraz kafa dağıtmaktı amacım. Bir tane kız gördüm. Fiziğini ve yüzünü beğendim. Tanışmak sohbet etmek istedim. Merhaba dedim. Merhaba dedi. Ders çalışıyordum ara verdim biraz. Sıkıldım çalışmaktan dedim. Sen de sınava çalışıyorsun herhalde dedim. He hü evet bir şeyler geveledi özgüvensizce. Çok marjinal ve güzel görünüyorsun tanışmak istedim dedim sonra niyetimi netleştirmek için. Kız da sen bunu daha önce de yapmıştın bana dedi. Ben de yanlışın vardır dedim. Hayır yapmıştın hatırlıyorum dedi. Başka biriyle karıştırıyorsundur, insana insana benzer, seni tanımıyorum bile ilk defa gördüm dedim. 2 yıldır zaten burada bile değildim. Belki öncesinde olmuş olabilir en fazla dedim. O da eee 2 yılda bir bunu mu yapıyorsun dedi. (Kızdaki tuhaflığı görüyorsunuz değil mi? Nasıl drama oluşturduğunu. Tanışmak istemiyorum dese 2 saniyede bitecek konuşmayı boş boş uzatıp drama çıkarıyor). Ortamı yumuşatmak için şarkı söyledim hafif bir ses tonuyla bu konuyla alakalı. O da tuhafsın dedi. Niye tuhaf olayım ki. Sevgilim yok. Tanışmak gayet normal bir şey dedim. (Beyni feminizm öğretileri ile yıkanmış şeriatçı bir yobazdan HİÇBİR FARKI YOKTU ve bu kız feminist bir kız olduğu çok belliydi)

İstemiyorsun yani anladım dedim. “Sence? Of git işine ya” dedi. Ben de “ istemiyorsan tamam o zaman istemiyorum dersin ben de giderim başka bir şey olacak hali yok” dedim. O da “bir de olsaydı” falan dedi. (Hala daha uzatıyor takıntılı, okb li ruh hastası feminist, kesinlikle normal bir kafanın ürünü değil bu)

Cevap vermedim bu son dediğine ve merdivenlerden aşağı iniyordum. Merdivenin ortasındaydım tam aşağıya iniyorum hala susmuyor. Bu sefer de şey dedi “sapık mıdır nedir ya. İki dk sigara molam vardı geldi içine etti modumun. Gelip bize yavşıyor” dedi. O sapık lafı beni çok rahatsız etti. Benim yaptığım şeyin sapıklıkla hiçbir alakası yok. Ben de dayanamadım. “ O sapık sana benzer dedim. O da hala daha uzatıyorsun bak dedi. (uzatan da kendisi, ben bir kere cevap vermediğimde halen daha uzatan yine kendisiydi. Pireyi deve yapıp, olayları provoke etme konusunda usta bir feministti. Bunlar genelde bu teknikleri how to destroy a mans life now isimli feminist kitaptan alıyorlar. Bu kızın sıradan bir ruh hastası olduğunu düşünmüyorum. Olayları nasıl proveke edeceğini çok iyi biliyor. Buna benzer bir olay da bir arkadaşımın başıma gelmişti. Bilin bakalım başrolde kim var yine. Yine feminist bir tatlım vardı. Neyse bu hala daha uzatıyorsun dediği noktada ben buna ikinci kere yine cevap vermedim. İlerledim ve kütüphanenin önünden ileriye doğru banklara doğru gittim. 5 dk orada soluklandım. Su içtim. Olayın kapanmadığını biliyordum. Kendi kendime dedim bu kızın çenesi durmaz yine. Kesin yine bir şeyler sayar. Biraz daha uzun beklemek istedim içeri girmeden. Biraz daha bekledim ama içeri de girmek zorundayım çünkü sınavlarım var ve yetiştirmem gereken ödevlerim vardı. Hafif uzaktan yürüyordum. Baktım hala kapının önünde. Yanında da bir erkek var. Onla konuşuyor. Bir arkadaşımı aradım. Telefonla konuşarak içeri gireyim dedim. Bu bile bu o puyu durduramadı. Geçerken bana şey dedi. “Sapık herhalde baksana gidiyor. “. Ben de “sapık sana benzer” dedim. Çünkü insanların içinde bana bu şekilde hitap edemez. Konuyu yine alevlendirmeye başladı. Yanındaki erkek şey dedi. Telefonu bir kapatsana bir gelsene buraya dedi. Kapattım gittim. Sen niye rahatsız ediyorsun bu kızı dedi.(evet meriçimiz teşhisi koymuş. Kız öyle diyorsa öyledir).

Güncellemeler
1 yıl
Ben de şunu dedim. “Kızı rahatsız etmiyorum. Merhaba dedim. Tanışmak istediğimi söyledim. Hepsi bu” . O da kıza döndü “tanışmak istiyor musun” dedi. Kız muhtemelen olayı buna yanlış anlatmış. Kim bilir neler saçmaladı ona da. (tam bir ruh hastası bu feministler işte görüyorsunuz. Bir merhabanın geldiği noktaya bakar mısınız). Kız yine bir şeyler saçmaladı. Ben artık cidden sıkıldım bu saçma ve basit olayın uzamasından ve gereksiz bir tartışmayla canımı da sıkmak istemediğim için olayı kapatmak
Güncellemeler
1 yıl
istedim. “Tamam ben haksızım oldu mu? Özür dilerim” dedim. Gidiyorum. Hala arkamdan küfür ediyor. ya falan dedi. Hasta hasta cidden kafadan hasta. Bir de bağırarak konuşuyor. Bu kızı dövmediğim için pişmanım. İçim rahatlamadı. Özür diliyoruz yanlış yapmadığımız bir şey için hala daha uzatıyor küfür ediyor. Kanunun verdiği gücü kullanıyor. Biliyor çünkü başına bir şey gelmeyeceğini. Bugün benim için milat oldu. Böyle hasta feministlerle nasıl mücadele edilmeli sizce?
Geçenlerde tanışmaya çalıştığım muhtemelen feminist olan bir kızla yaşadığım saygısızca diyalog?