Diğer Ölümünüze son 15 saniye kalsaydı o sürede ne yapmak isterdiniz? yaswinxss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ben olsam bulaşık makinesi tabletini yerdim hep merak etmişimdir tadını Ölümünüze son 15 saniye kalsaydı o sürede ne yapmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. bu sitede ki arkadaşımla konuşurum 0 0 Yorumla
TilkiS2mi7 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Kalmadığı ne belli babuşCevaba gelirsek bekaretimden kurtulur bol bol sebişirdim 0 1 Yorumla mAlperen 1 yıl 15 saniye içinde nasıl olucak o hemde bol bol Yorumla
1806deli Takip Et Xper 2 Yaş: 39 1 yıl Gideceğim yer i düşünmekten başka bir şey idtivrmi sanıyor 0 0 Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. Şehadet getireyim yeterli 2 0 Yorumla
familo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Altıma yapardım heralde 0 14 Yorumla s straliiewygꯁ 1 yıl Sesli güldüm hxndkxmxjsnsm Yorumla familo 1 yıl Acınası bir durumdan bahsetmiştim ama Yorumla yaswinxss 1 yıl bulaşık tableti yemek daha avantajlı bir durum sanki Yorumla familo 1 yıl O an aklımıza onun geleceğini pek sanmıyorum 😂 Yorumla yaswinxss 1 yıl ben yemediğim veya yapamadığım ne varsa yapardım Yorumla s straliiewygꯁ 1 yıl Kanka 15 saniyeye nasıl sıgdıracaksın mxkxmdx Yorumla yaswinxss 1 yıl sığdırırım ya direkt yakınımda varsa at mideye zaten saniyesinde ölürüm Yorumla familo 1 yıl 15 saat değil he saniye. Hayalini kursan bile 15 sniyeyi geçer zaten Yorumla s straliiewygꯁ 1 yıl Hahahahaha cmxkxmxkxmxxmx Yorumla familo 1 yıl Seninde baya gülesin var gibi gece gece Yorumla yaswinxss 1 yıl 15 saniyeye tedt çözerken 5 soru sığdırıyoeum bir bulaşık tabletini niye yemeyeyim ki Yorumla s straliiewygꯁ 1 yıl İkiniz beni cok güldürdünüz bu soru nerden cıktı karsıma xnxkdmdmd Yorumla familo 1 yıl Ben 15 saniyede sadece kutucuğu doldurabiliyordum Yorumla yaswinxss 1 yıl 😂😂 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. 15 saniyede pek bir şey yapılmaz 0 3 Yorumla yaswinxss 1 yıl yapılır ya Yorumla Cansu_Moon 1 yıl Şehadet yapılır ve Fatiha suresi okunabilir Yorumla Arda1966 1 yıl Onlar tabi ki de bir müslüman olarak normal 3 saniyecik bir şey de başka demek istedim Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Sigara yakardım 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şehadet getirirdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bu sitede ki arkadaşımla konuşurum
Kalmadığı ne belli babuş
Cevaba gelirsek bekaretimden kurtulur bol bol sebişirdim
15 saniye içinde nasıl olucak o hemde bol bol
Gideceğim yer i düşünmekten başka bir şey idtivrmi sanıyor
Şehadet getireyim yeterli
Altıma yapardım heralde
Sesli güldüm hxndkxmxjsnsm
Acınası bir durumdan bahsetmiştim ama
bulaşık tableti yemek daha avantajlı bir durum sanki
O an aklımıza onun geleceğini pek sanmıyorum 😂
ben yemediğim veya yapamadığım ne varsa yapardım
Kanka 15 saniyeye nasıl sıgdıracaksın mxkxmdx
sığdırırım ya direkt yakınımda varsa at mideye zaten saniyesinde ölürüm
15 saat değil he saniye. Hayalini kursan bile 15 sniyeyi geçer zaten
Hahahahaha cmxkxmxkxmxxmx
Seninde baya gülesin var gibi gece gece
15 saniyeye tedt çözerken 5 soru sığdırıyoeum bir bulaşık tabletini niye yemeyeyim ki
İkiniz beni cok güldürdünüz bu soru nerden cıktı karsıma xnxkdmdmd
Ben 15 saniyede sadece kutucuğu doldurabiliyordum
😂😂
15 saniyede pek bir şey yapılmaz
yapılır ya
Şehadet yapılır ve Fatiha suresi okunabilir
Onlar tabi ki de bir müslüman olarak normal 3 saniyecik bir şey de başka demek istedim
Sigara yakardım
Şahadet getirirdim
Şehadet getirirdim