İzmir erkekleriyle ilişki yaşanır veya evlenilirmi malum İzmir clup deniz bar vs olan şehir erkekleri ciddimi olur yoksa takılmalıkmı çoğunlukla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yani İzmir kızı ile üstüne para versler evlenmem yani o anlamda erkeğide uzak dursun denk istedim
Bende İzmir'de oturuyorum ama hiç bar clup gitmem açık giyinemem ya da alkol içmem neden öyle dedin
Belki de çok izlmirli namussuz kıza denk geldik ondan dolayı migdemiz bulandı aynı burada ki kızlar gibi yani şimdi seni arastirsak çok mu temiz birisin onu mu demek istedin yani
Evet
Burdaki kızların yatmadıgi yok derler ben kimseyle yatmadım bile daha
Anlıyorum ama şuphem var yine de bir tane şey bulursam peki? O kadar kendine guvenirmisin
Kütahyaliisin ama sorun olmaz ki onda
Bilemem seni tanımıyorum şimdi bende 32 yaşına kadar kız eli tutmadım diyorum ama sende bilemezsin dogrumu yanlışmı sonuçta tanışmadan bilinmez bunlar
Ama ben ne kadar İzmirli görsem alayi ahlaksız geçmişleri kirli bozuk insan yani kesinlikle istemem
Tabiki
Ama ben aslen İzmirli değilim işte
Evet o konuda şansin var 😂
Doğru haklısın bilinmez ama yapıcak bişey yok kimse kimseyi inandırmaya çalışamaz
Vardı benim bi manita geçmişte ordan oraya gezmiş bi sürü şehir en son İzmir'e gelmiş alkol içiyor
Valla benden öyle bir talepde bulunursa ben kendi geçmişimi evrak halinde kendisine teslim ederim çünkü tertemiz biriyim Allah'a şükür ama bende isterim tabiki de o da seviyorsa bence saygi duymak zorunda
İstanbul İzmir bodrum Antalya uzak durulur net
Benim eskisi ona rağmen bana namussuz muamelesi yaptı
Kendisi alemci içki içen birisi ben daha önce bi sevgilimle öpüştüm diye namussuz oldum
Erkek dokunulmamış ister sonuçta yani ama şimdi hakkı olan ister tabiki ama ben şimdi hiç yasamadiysam karsimdaki de yasamicsk o kafadayim öpüşmeye bile karşıyım sonuçta
Şimdiki bulduğu bunu yanağından öperken foto falan çekilmiş bide bakire kız isteyene bak
Bilemem orasını o onun karakteri herkes ayni olmuyor bakire istemek için bakir kalmak gerekir ama bizim erkekler 300 tane kızla ilişkiye girer 10 tanesini de patlatır sonra bakire arar öyle oc larida var mesela
Bunun derdi bakire kız bozmakti zaten bence ondan benimle o kadar uğraştı en sonunda bi öpüşmüşüm geçmişte diye namussuz oldum iyimi
Neyse sen de düzgün birine bakarsın artık sonuçta derdi belliymiş
En azından dürüstmüşsün takdir ettim seni bak 👍
En başta ona söylemedim diye laf etti sanırım beni hiç öpüşmemis falan sanıyordu
Onuda bi gün konusu açıldı sıkıştırdı öyle söyledim
Ama sen yine de sôyle saklma bir şey saklarsan sıkıntıya girer ilişki karşıdaki kişi efendi biriyse saklama zaten istemezse de istemesin ne olucak ne kızlar var esc olmuş onlar bile evleniyor
Buda ben başta söylemedim diye yapmışsın işte bırak bu namuslu kız ayaklarını niye yalan söylüyorsun dedi tek o değil seviştimde demiştim ama ilişkiye girmedim öyle kıyafet üstünden yani
Eee neler neler yapan var benmi namussuz oldum şimdi
Tamam anladım sana iyi bulmalar 🙏
Al bak işte sende böyle yaptın
Ben bişey yapmadim ilgilenmiyorum o kadar ben de temiz arıyorum çünkü temizim yani alakası yok temiz olmasam anlayış gösteririm yani
Izmirliyim. İzmirlilerle elbette evlenilir çoğu erkek kadına değer verir, kibar, anlayışlı vsdir.
Doğma büyümeyse sonradan görme değilse gayet yaşanırda o normal insanlar bu zihniyette birine bakmaz.
Eğer İzmir'de yaşayıp evlenen varsa yasanabiliyordur
Çoğu modern oluyor yaşanır ya
Olmaz onlardan
şehre göre yargılamak çok saçma
ist. lu bul her yol var bizde
Ben kendi cinslerimi tercih ediyorum ordayım
Bunun şehri mi var
Nebiliyim İzmir erkekleri biraz rahat görülüyor o yüzden
Alakası yok bence
Sen nerenin kizisin
Aslen Kütahyaliyim ama İzmir'de yaşıyorum
Öyleyse bilmem lazım
Bilmen pardon
İzmir erkegini bilmem ama kiziyla evlenilmez
Kızını boş ver erkeğinden bahsediyorum ben
erkegini boş ver kizi cok fena
Bende İzmir'de oturuyorum ama hiç fena değilim alkol içmem açık giyinemem ve bar clup hiç gitmedim
sen izmirli degilsindir
Değilim aslen Kütahyaliyim ama yıllardır burada oturuyorum ailemle ebet
has izmirli kiz olsan yunan kizlari gibi olurdun bi o kucakta bi bu kucakfa
Allah'tan değilim aman
😄😄
yaşanır
Alakası yok öyle düşünmee
Cogu yakilmaklim
Ne.
Takilmaklik
Yanlis yazdim ozur
İzmirde evlenmek isteyen kızlar başka şehirdenmi erkek bulsun şimdi yani