Benim hiç olmadı 9 kere de reddedildim. İlk teklif ettiğim kişinin peşinden 4 yıl koştum lisede. Tipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı. Sizce tipsiz erkeklerin kızlar karşısında hiç şansı var mıdır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir örnek anlatıcam. Tanıdığım bir kız vardı ve çok güzel buluyordum. Ortalamanın üzerindeydi kesinlikle. Mavi gözlü hem yüzü hem fiziği güzel bir kızdı. Bunun sevgiliside kesin çok yakışıklıdır diyordum ama hayal kırıklığına uğradım. Yanında ki erkek kötü değildi ama fazla yakışıklıda değildi. Kız daha iyiydi. Erkeği merak ettim sadece bir kaç yıl önceki foto. baktım o çocuğu o haliyle ben görseydim ciddiye bile almazdım hani ergen tipli geldi bana. Ancak bu kişi spor yapmış, fiziği daha iyi hale gelmiş. Biraz boyu uzamış, biraz kilo almış giyimide değiştirmiş ve değişmiş. Sakalda bırakmış daha iyi görünmüş ve anladığım kadarıyla karakteri düzgün birisi. Mutlular şimdi sende çabala ve hayırlısını isteyerek dua et
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlur olur. Kendine güven. Çok oku. Zeka da çok önemli. Doğru yaklaş kızlara. Centilmen olmayı ihmal etme. Bir kereden fazla da uğraşma. Kendi kaybeder.
09 Yorumla- +1 yıl
9 kere denedim dediklerinizi de olmadı be. Tip olmayınca malesef bir yere kadar.
- +1 yıl
Ben bir sürü çirkin erkek gördüm kolunda güzel kızlarla.
- +1 yıl
Ben hiç görmedim. Bir dahaki gördüğünde fotoğrafını çekip atarsan ben de görmüş olurum.
- +1 yıl
adriana lima - marko jaric bak internetten
- +1 yıl
Türkiye'deki kızlardan bahsediyorum. Ayrıca o adam yine benden yakışıklı.
- +1 yıl
Sen neye inanırsan o'sun.
- +1 yıl
Neysem oyum. Neysem o olduğuma inanırım.
- +1 yıl
Yakışıklı olduğuma inanmak beni yakışıklı yapmaz.
+1 yılerkekte tip çok önemi değil kız mı sanıyorsunuzz kendinizi sen zaten 4 yıl peşinden koşarak neden reddedildiğini açıklamışsın :)
03 Yorumla- +1 yıl
Öbürkülerinde o kadar koşmadım.
- +1 yıl
kanka mantaliten bu abazan mentalitesi direk sapık olarak algılama kadınlara çok anlam ve değer yüklüyorsun kibar ve iyi çocuk oluyorsun yaanlarında gerçek anlamda bir erkek baskınlık ve egemenlik sahibi misin? özgüvenin yerinde mi? kendine ne kadar güveniyorsun? Karşındaki kadına ben senin vahşi ve ne yaptığını bilen erkeğinim sense benim s*rtük kölemsin mantığını işletebilsen zaten kızlar önünde eğilecek :D
- +1 yıl
Onu genelde yakışıklı erkekler yapabiliyor. Ayrıca kötülük konusunda dünyanın en iyisiyim gene de olmuyor. Demek ki tip olmadan olmuyormuş.
+1 yılKimse kimseyi kandırmasın. Çirkin kızada tipsiz erkeğede kimse bakmaz. Kalbi güzel olsun lafları boş laflar.
11 Yorumla- +1 yıl
Adamsın lan helal olsun şu sitede dürüstlüğün soyu tükeniyor valla.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
14Cevap
cidden çirkin değilsin kendine haksızlık ediyorsun, benim sevgilim yakışıklı değil ama ağzı laf yapıyor mesela. tipten çok hal ve hareketler önemli gerçekten. kızlarla nasıl konuşacağını bilmediğin için böyle olduğunu düşünüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlarla nasıl konuşulacağını gayet iyi biliyorum.
- +1 yıl
Fotoğrafa göre yorum yapıyorsun da fotoğrafta sadece kusurlu yönlerimi örtmeyi biliyorum. Yani aslında fotoğrafta gördüğün %20 falan %80i çirkin :D
+1 yılNeden bu kadar özgüvensizsin? Sürekli bu konuyla ilgili sorularını görüyorum ve sürekli kendini aşağılıyorsun. Derdin ne?
03 Yorumla- +1 yıl
Özgüvensizlik değil bu farkındalık.
- +1 yıl
Farkındalığı aşmış ve özgüvensiz olmuşsun.
- +1 yıl
Haklı özgüvensizlik farkındalıktır.
+1 yılevet olunur ilk sevgilimden biliyorum bir orangutana aşık olmuştum.
16 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmasaydı bakmazdın adım kadar eminim.
- +1 yıl
yakışıklı olsaydı ayrıldıktan sonra da yakışıklı gelirdi
- +1 yıl
Yakışıklı olduğu için pişmanlığından dolayı çirkin diyorsun zaten. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
- +1 yıl
Çirkin erkeğin hiçbir kız karşısında şansı yoktur.
- +1 yıl
yoo pişman değilim ayrılan taraf benim
- +1 yıl
Tipsiz olduğunu fark ettiğin için ayrıldın o zaman ama benim düşünceme göre tipsiz olsa en başından kabul etmezdin. Bence ilk önce yakışıklı gibi göründü gözüne sonra tipsiz olduğunu anladığın anda kıçına tekmeyi koydun.
Kardesim fotona baktim hic te tipsiz degilsin iyi insan olmak zorunda olmadiginin insanlarin temiz kalpli oldugun icin sevmesini isteme
00 YorumlaTabikide olur aşk dış güzelliğe bakmaz şimdi recep ivedikten çalıcam -Ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani.
Yani bence olur01 Yorumla- +1 yıl
Bence tip olmadan olmuyor.
+1 yılSen demedin mi adriana lima bana çıkma teklif etti de reddettim diye :D
02 Yorumla- +1 yıl
Adriana çok yalvardı da yüz vermedim.
- +1 yıl
Hah işte bu :D aferin sana gelirse kov gitsin hacı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkegin tipsiz olup olmadigina karar veren kizlardir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende de göz var.
kardeş fotodaki sensen tipinde bişey yok gayet iyisin
00 Yorumla
+1 yılasıl bence tipsizlerin sevgilisi çok dil önemli tipsiz erkek yok kendine bakmayı bilmiyon
03 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz erkek yok mu? :D
- +1 yıl
ben varım diyon hemi 😅
- +1 yıl
Yoo hakkı bulut'u örnek verecektim. Ama ben de olurum tabi.
Kiyamam ya sana birini bulalim site olarak kampanya filanmi baslatsak. ya da seninle sevgili olcak kisiye ödül filanmi versek.. bedri 'ye bir sevgili.(kampanyayi imzala )
32 Yorumla- +1 yıl
Amacım sevgili bulmak değil içinizdeki dürüstlüğü ortaya çıkartmak.
allah belani versin yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yıltipsiz olduğumu düşünüyorum. Teklifi ben aldım. Umutsuz olma.
010 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz olsaydın bok teklif alırdın.
- +1 yıl
gel taktik vereyim at kafası gel. Okucaksan anlatırım. Tipsizim ve kilolu halimle teklif aldım. Şimdi spor yapıyorum ama teklif aldığımda lisedeydim.
- +1 yıl
Sen daha 18 yaşındasın bana taktik falan veremezsin. Ayrıca tipsiz olsaydın "Y. rak başı alırdın teklif" şimdi daha kibar söyledim anlamışsındır umarım.
- +1 yıl
kardeşim tamam yaşına bakmadım kusura bakma. Ama çok sertsin. Taktik falan yoktur bu işlerde bence. Ben doğru durdum her zaman. Hatalarımı sonuna kadar telafi etmeye çalıştım. Ağzımdan çıkanlarla çelişmemeye çalıştım. Ve çalışmama baktım. Yoluma baktım. Hiç beklemediğim bir anda bir kız bunu istediğini iletiverdi. Şimdi çok seviyoruz. Hatasıyla kusuruyla seviyorum. Oda beni aynı şekilde. Yaşıma aldanacak olursan şu an ben beni tanıynlardaki referansımla teklif almasamda, istesem bunu yapardım. Ama yapmak aklımdan geçmedi. Kız seni, seni tanıyanlara sorduğunda, kardeşim , sarhoş, dengesiz, kötü alışkanlıkları var, gibi gibi cevaplar alırsa zaten ilkel olarak geridesindir. Vaad edeceğin birşeyler olmalı. Mesela ben sonsuz sevgimi vaad ettim. Ve geleceğimi adadım. şu an o kız sakat kalsa, ben gider evlenir , o kıza bakarım ki şüphemiz yok ikimizde yaparız.
- +1 yıl
Ben 6 yaşımdan beri hiçbir kızın benden hoşlanma ihtimali olmadığını düşünüyorum ve söylüyorum ki hala da bakan olmadı. Demek ki haklıyım kardeşim.
- +1 yıl
dünyada allah yok diyerek ölenlerde var ama ne yazık ki doğru cevap bir ve hata yaparak ömür bilr bitiyor. Dönmek önemli olan. Umutsuz olma dayı. karakter %50 surat %25 vücut %25. ben karakterli durdum. şimdi de vücut yapıyorum. Ama biliyorum ki %75 i geçemem. Saygılar :D
- +1 yıl
Benim görüşümce %100 tipi oluşturuyor.
- +1 yıl
dayı sen karşındaki kızdan sadece güzellikmi beklersin. İyi bir arkadaş olsun istemezmisin. Arkanda dursun, güvenilir olsun. Ben bunu istedim. Ve tam olarak istediğimi aldım. Güzelliği nasıl gözüküyor bilmem ama, ben artık sokakta kızların suratına bile bakmak istemiyorum.
- +1 yıl
Onlar da benim suratıma bile bakmak istemiyor. Çünkü tipsizim kardeşim.
- +1 yıl
fotoğraftaki sensen ve tipsizim diyorsan ağır sövdüm kardeşim kusura bakma ama tipsiz değilsi, hatayı başka yerde ara
+1 yılSen tipten mahkemeliksin olmaz boşuna uğraşma.
12 Yorumla- +1 yıl
Hacı keşke şu sitedeki herkes senin kadar dürüst olsa. Resmen annem doğurmamış sıçmış yani. Önden bakınca ren geyiği , sağdan bakınca piknik tüpü, soldan bakınca afrika dere kurbağasına benziyorum. Bunu söyleyemeyen kimseyle arkadaş olmadım şimdiye kadar. Nasılım diyorum iyisin derse direk bağlarımı koparıyorum :D
- +1 yıl
Maalesef dediklerinde haklısın, gerçekleri söylemekten çekinmem.
tipsiz filan değilsin, güven kendine
02 Yorumla- +1 yıl
Sen de erkeksin ben bişey diyom mu?
Agzi laf yapınca oluyor gayet de.
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar Yakışıklı erkeğin her sözünü ağzı kulaklarında dinlediği için ağzı laf yapıyor sanar. Halbu ki çirkin erkek ne söylerse söylesin hiçbir kızın etkilendiğini görmedim ben.
+1 yılOlur niye olmasın. Davul dengi dengine :D
010 Yorumla- +1 yıl
İşte çirkin erkeklerin bir dengi olmuyor malesef. Çirkin kızlar da yakışıklı erkek istiyor güzel kızlar da yakışıklı erkek istiyor.
- +1 yıl
Ya anca isterler sonra görücü usuluyle kız istemeye gelen öz güveni sıfır cahilin birine giderler :D
- +1 yıl
Görücü usulünde de kız istemiyorsa vermiyorlar.
- +1 yıl
La isterler isterler son kullanma tarihleri bitmeye başlayınca istiyorlar :D :D :D
- +1 yıl
Kaç yaşından sonra? 45-50 ?
- +1 yıl
Yok be abartma 27-28 yaşından sonra bunalıma girip ilk karşılarına çıkanla evleniyorlar. D
- +1 yıl
Ben hiç 27-28 yaşında tipsiz bir erkekle evlenen kız görmedim.
- +1 yıl
O da senin görmemişliğinin eksikliği, az gezmişsin demek ki :D
- +1 yıl
Düğünlere gitmiyorum çok fazla. Zenginim diye altın takmamı bekliyorlar.
- +1 yıl
Hahahahah :D
+1 yılEvet olur tipsizlere de aşık olunur.
05 Yorumla- +1 yıl
Bok olunur.
- +1 yıl
Ben oldum.
- +1 yıl
Tipsiz olsaydı olamazdın.
- +1 yıl
sıfatına soktuğumun aptalı, her yoruma" tipsiz olsan bok" diye cevap verceksen soruyu neden sordun. Aptalmısınız ya
- +1 yıl
@nasretdinhoca Yanlış yere yorum attın soruya atıcan.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur olur relax ama olmadığı daha iyi kafa rahat
04 Yorumla- +1 yıl
Senin hiç sevgilin olmadı mı?
- +1 yıl
Ben de sana diyorum ki sen en azından bişeyler yaşamışsın ben hiçbir şey yaşayamadım ve yaşayamıcam o yüzden benim durumum daha vahim
Olur mu deme oluyor😂😂😂😂
013 Yorumla- +1 yıl
Ceyhun gürkan halil gibi arkadaşlarımın niye olmadı hiç? Benim çirkin dediğimin soyu kuruyor. Demek ki sizin gözlerde bir problem var. Ben hiç görmedim çirkin erkeğin sevgilisi olduğunu.
- +1 yıl
Benim terazi doğru ölçüyor işte tipsiz dediğim insanın niyeyse hiç sevgilisi olmuyor.
- +1 yıl
Benimki dert mi be sizinkilerin yanında :D Benim hergünüm tatil valla siz kendinizi düşünün. Şükrediyorum ki diğer insanlar gibi para derdim yok.
- +1 yıl
Sen de bul bir zengin yakışıklı koca hayatın kurtulsun.
- +1 yıl
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin ama evlenirken fakire ve çirkine kesinlikle güvenme.
- +1 yıl
Valla ben insanları tam da bu kriterlere göre ayırıyorum. Fakir insanla arkadaş olmam ben.
+1 yılVardır. her kes aynı değildir.
00 Yorumla
+1 yılAgzin iyi laf yapsin bir suru kiz tavlarsin😂
00 YorumlaBenimds olmadı ama teklif etmedi tipsiz miyim
06 Yorumla- +1 yıl
Teklif etmediysen onu bilemeyiz. Teklif et bakalım kaç kere reddedilirsen o kadar tipsizsin kardeşim.
- +1 yıl
Fotoğrafta öyle değilim gerçekte öyleyim. Gerçek beni ilgilendiriyor zaten.
- +1 yıl
www.chip.com.tr/.../...-cekme-teknikleri_1224.html sadece fotoğraf çekerken kusurları örtmeyi biliyorum diyelim. Eğer yakışıklı olsaydım fotoğrafta tanrı var sanardınız.
+1 yılAdriana limanın ilk eşine bak istersen sbbdb
13 Yorumla- +1 yıl
İlk eşi kimmiş ki?
- +1 yıl
@Esmer_Ogi Ya bunlar yalan dolan kardeşim.
+1 yılTipsiz değilsin kendine güven
01 Yorumla- +1 yıl
Kendime güveniyorum ve tipsizim.
olur oluyor cevremden biliyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Yaw bir git iyi tipin
00 YorumlaOlur
01 Yorumla- +1 yıl
5 sene önce de olur demişlerdi ne zaman olur acaba şöyle 2150de falan mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipsiz diilsin kafani duzelt kanki bende oyleyim
01 Yorumla- +1 yıl
Kafam tipsiz işte.
olur niye olmasn
08 Yorumla- +1 yıl
Çünkü tipsizzzz niye olsun asıl?
- +1 yıl
Adam olsun yeterse ilk önce benim değil ceyhun diye bir arkadaşım var onun sevgilisi olması lazımdı. Demek ki adam olmak yetmiyor tip olmayınca.
- +1 yıl
Senin görüşün değil bu senin olmasını istediğin ama olmadığının farkında olduğun yalan bir görüş bu.
- +1 yıl
İnanmak istediğime değil doğrulara inanırım.
+1 yılOlur
01 Yorumla- +1 yıl
Bence tip olmadan olmuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor ama olur
01 Yorumla- +1 yıl
Zor değil imkansız.
Olur
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi