Diğer Elektrikli tandır kullanan bilgisi olan paylaşabilir mi? Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kullanışlı miAyrıca kablolari dayanıklı mi Elektrikli tandır kullanan bilgisi olan paylaşabilir mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. kullanışlıdır evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayh köylümuyim ben izmirliyim medeni avrupaliyim ayol 0 2 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Ahahaa 😁 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Hasbam köylü olsan buna ihtiyacın olmaz Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, bütçen ne kadar 0 4 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Bilmiyorum ki şu anda araştırma yapıyorum Yorumla didakdik 1 yıl Yani çok iyi bir şey istiyorsan Alman ürünü var, 14000 civarı Yorumla Eylülgns2 1 yıl Link ataar msnz Yorumla didakdik 1 yıl Buna bakabilirsin Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 670 cevap paylaştı. Hepsi aynı kalitede değildir 0 19 Yorumla Eylülgns2 1 yıl İyi ürünü naisl bulacağız Yorumla Hakanesk 1 yıl İncelemek lazım tesisatını kalitesini falan Yorumla Eylülgns2 1 yıl İşte internette bu imkansız Yorumla Hakanesk 1 yıl Yorumları inceleyebilirsiniz Yorumla Hakanesk 1 yıl Ne yapacaksın bakalım tandırda 😅😅 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Sizce kaç volt alınmalı Yorumla Hakanesk 1 yıl Araştırmak lazım Yorumla Eylülgns2 1 yıl He. Ben sizi Bilgi sahibi sandım :) Yorumla Hakanesk 1 yıl 😅😅yok hayır boş zamanlarimda ekmek vs yapmıyorm. Genel olarak teknik anlamda baktım olaya😅😅 Yorumla Eylülgns2 1 yıl İşte bana da zaten teknik bilgi lazım ekmek tarifi değil Yorumla Hakanesk 1 yıl Aslına bakarsan hepsi basit ürünler çokta önemli değildir Yorumla Eylülgns2 1 yıl Siz ne iş yapıyorsunuz Yorumla Hakanesk 1 yıl Uçak bakım teknisyeniyim Yorumla Eylülgns2 1 yıl E bu tarz şeylerden rahatlıkla anlarsınız o halde Yorumla Hakanesk 1 yıl Evet 😂😂 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Yalnız sizin meslek pilotluktan daha karlı avantajlı Yorumla Hakanesk 1 yıl Yok ya okadar değil 😊 iş alanım güzel ama değişken şartlara ayak uyduramadik😅 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Ama asla ölmeyecek bir meslek sürekli ihtiyaç duyulan. Yapay zekanın bile yenemeyeceği daha doğrusu kolay kolay yenemeyeceği Yorumla Hakanesk 1 yıl Orası kesin. Her daim insana ihtiyaç var Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Nasıl bir bilgi istiyorsun 0 2 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Kullanışlı mi Yorumla Blackflights 1 yıl İşe yarıyor mu kullanışlı mı dersen evet ama aynı tat veriyor mu dersen tabii ki de odun ateşinde olan gibi tat yok Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 704 cevap paylaştı. Bizde vardı neyini merak ediyon 0 4 Yorumla Eylülgns2 1 yıl İse yarıyor mu Yorumla softhayat33 1 yıl Tabi yarıyor kullanışlı bir şey ekmek lahmacun ta yenekleri herşeyi onda yapıyor du annem Yorumla Eylülgns2 1 yıl Şimdi? Yorumla softhayat33 1 yıl Şimdi ben yalnız yaşıyorum o yapmaya devam ediyor.Kabloları fakan da iyi ya dayanıklı Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. Vay arkadaş herşeyin elantirigi çıktı ya 0 2 Yorumla Eylülgns2 1 yıl Benden duymuş olamazsınız 😁 Yorumla PİKAÇU10 1 yıl Cidden buradan duydum ya tandirin elektriğini de bıan düşündüm birazdan da PC den bakacağım 😂 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Kullanmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kullanışlıdır evet
Ayh köylümuyim ben izmirliyim medeni avrupaliyim ayol
Ahahaa 😁
Hasbam köylü olsan buna ihtiyacın olmaz
Merhaba, bütçen ne kadar
Bilmiyorum ki şu anda araştırma yapıyorum
Yani çok iyi bir şey istiyorsan Alman ürünü var, 14000 civarı
Link ataar msnz
Buna bakabilirsin
Hepsi aynı kalitede değildir
İyi ürünü naisl bulacağız
İncelemek lazım tesisatını kalitesini falan
İşte internette bu imkansız
Yorumları inceleyebilirsiniz
Ne yapacaksın bakalım tandırda 😅😅
Sizce kaç volt alınmalı
Araştırmak lazım
He. Ben sizi Bilgi sahibi sandım :)
😅😅yok hayır boş zamanlarimda ekmek vs yapmıyorm. Genel olarak teknik anlamda baktım olaya😅😅
İşte bana da zaten teknik bilgi lazım ekmek tarifi değil
Aslına bakarsan hepsi basit ürünler çokta önemli değildir
Siz ne iş yapıyorsunuz
Uçak bakım teknisyeniyim
E bu tarz şeylerden rahatlıkla anlarsınız o halde
Evet 😂😂
Yalnız sizin meslek pilotluktan daha karlı avantajlı
Yok ya okadar değil 😊 iş alanım güzel ama değişken şartlara ayak uyduramadik😅
Ama asla ölmeyecek bir meslek sürekli ihtiyaç duyulan.
Yapay zekanın bile yenemeyeceği daha doğrusu kolay kolay yenemeyeceği
Orası kesin. Her daim insana ihtiyaç var
Nasıl bir bilgi istiyorsun
Kullanışlı mi
İşe yarıyor mu kullanışlı mı dersen evet ama aynı tat veriyor mu dersen tabii ki de odun ateşinde olan gibi tat yok
Bizde vardı neyini merak ediyon
İse yarıyor mu
Tabi yarıyor kullanışlı bir şey ekmek lahmacun ta yenekleri herşeyi onda yapıyor du annem
Şimdi?
Şimdi ben yalnız yaşıyorum o yapmaya devam ediyor.
Kabloları fakan da iyi ya dayanıklı
Vay arkadaş herşeyin elantirigi çıktı ya
Benden duymuş olamazsınız 😁
Cidden buradan duydum ya tandirin elektriğini de bıan düşündüm birazdan da PC den bakacağım 😂
Kullanmadım
Sen kullandın mı
Evet.