Geri dönme şansın olmayacak çünkü seneler sonra pişman olduğunda eminim ki çeşitli sebeplerden dolayı eğitimine kaldığın yerden devam edemeyeceksin veya artık çok geç olacak, her ihtimalde de pişman olacaksın diye düşünüyorum ama umarım her şey istediğin gibi olur
Bu ülkede vasıfsız insan işi bile yapmaya kalksan sana diyecekleri üniversite diploması olacak. En azından açıktan bile olsa bir yer bitir sonra ev hanımı mı oluyorsun a101 de kasiyer mi oluyorsun evde baba parası mı yiyorsun naparsan yap ama o kağıt parçasına ülkede feci değer veriyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çalışırlar
Bıraktığında her şey daha güzel olmuyor. Bende 3. Sınıfta bıraktım sonra yeniden üniversiteye başlayıp bitirdim
Sakın bırakma hayatın boyunca bir daha geri dönme şansın olmayacak
Neden olmasın ama şu an kendimi daha çok önemsiyorum
Geri dönme şansın olmayacak çünkü seneler sonra pişman olduğunda eminim ki çeşitli sebeplerden dolayı eğitimine kaldığın yerden devam edemeyeceksin veya artık çok geç olacak, her ihtimalde de pişman olacaksın diye düşünüyorum ama umarım her şey istediğin gibi olur
Git evlen 2 çocuk yap ev hanımı ol okumayı beceremiyorsun anlaşılan
Boş yapma
Ciddiyim sonun bu olacak
Aynen
Bu ülkede vasıfsız insan işi bile yapmaya kalksan sana diyecekleri üniversite diploması olacak. En azından açıktan bile olsa bir yer bitir sonra ev hanımı mı oluyorsun a101 de kasiyer mi oluyorsun evde baba parası mı yiyorsun naparsan yap ama o kağıt parçasına ülkede feci değer veriyorlar.
Ben zamanında elektrik elektronik bölümünü bıraktım üstünden 30 sene geçti hala pişmanım
İş hayatına mı atılmak istiyorsun? Sanırım okumanın bir yarar sağlamadığını düşünüyorsun
Hayır öyle bir şey düşünmüyorum
çok stres yapıyorum saçlarım dökülüyor, kilo kaybediyorum vs
Anladım.
Yapacağın en büyük slaklik olur
biliyorum ama yapacak bir şey yok
bırak reis yeni açılan bimlere kasiyer lazım
Neden bırakmayı düşünüyorsun?
Yorucu çok stres yapıyorum saçlarım dökülüyor, kilo kaybediyorum hiç bir şey iyiye gitmiyor
Çıldırmış olmalısın
Hayır? Bilmeden konuşmayın lütfen
Pişman olcan
Bırakma sebebin ne?
Stres, kilo kaybetme, saç dökülmesi, mutlu olamama
Hangi üni?
yurt dışı
Kaçıncı sınıf?
3
Bence sabret, olayları nasıl karşıladığımız ile ilgilidir her şey.
Karaciğer de de sıkıntı olabilir
Sorunum yok aslında sadece 7/24 stres yapan bir insanım ve başarmamaktan çok korkuyorum
Stres her sıkıntının başı değil midir? Sen o okuldan da bölümden de daha kıymetli birisin sadece bu bilince ulaşmalısın başka bir şey değil
Evde takılıyorlar
Yatiyo Şu an
Neden birakiyorsun
Yorucu çok stres yapıyorum saçlarım dökülüyor, kilo kaybediyorum hiç bir şey iyiye gitmiyor
Neden bu kadar kasiyorsun ki sen biraz fazla kasiyorsun bence yek bu değildir sebep
Başarmama korkusu var. Ailem hukukçu ve baskı yapıyorlar farkında olmadan
Anladim biraz rahat olmaya calissana basaramayacak olsan Şu an o bölümde olamazdin dimi yapacagina inan yaparsin
Demesi kolay ama öyle olmuyor maalesef
Olur olacak yapacaksin canim bırakmayı unut bir kere o daha kotu olur
Bırak
Yatiyo