Güncellemeler
1 yıl
Ben edebiyat tutkunu biriyim ve doğayı hayvanları severim, söz, şiir karalarım ama meslek bulamıyorum kendime göre kapalı alanlar da olmayı sevmiyorum, doğadan uzak olmayı içime sindiremiyorum, emir almaktan hiç haz etmiyorum o yüzden her mesleğe gönül verip ömrüme şekil bir türlü veremiyorum öneri verirseniz meslek açısından çok memnun olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel satış yaparsın sen bence 😄
Dilim uzun iyi laf eden biriyim, insanlara sözlerim ile etkim altına alıp iradelerine hakimiyet kurabilen biriyim 🤷😂
Bulduk mesleğini o zaman 😆
Yok satış yapamam insanların karasızlıklarına sabırlı davranamam, birinin emrinin altın da ticaret yapıp satış gibi bir işle uğraşıp kendimi yıpratamam, ama aklım ile ortaklığa her an varım
Ufak bi mağaza olabilir. Ama şuanda ekonomi de sıkıntılı. Ticarete girmekte tehlikeli. Biraz daha bekle bari sen 😅
Evrenlerin kraliçeliği
Hımm güzel meslek beğendim. Ehh kraliçeysem evrende hükmederim herkese dikkat edin iradeler de girer bu işe 😂🦂🤷
İradeler girerse galadriel akıllı olsun.
Söz dinlemez ise ne olur kim meydan okuyabilir, gücüne kim güç yetirebilir, sözlerinin büyüsüne kimler direnebilir, bir bakışı bile kendinden edebilir, iradesini yerinden edebilir, akıllarını yoluna sürgün edip, dizginleriyle istediği gibi yön verebilir, kim direne bilir…
Sen çok kitap okuma
Niye
Kitapla yaşıyan biriyim satırların da uyuyup, karakterlerden etkilenen biriyim, yalnızlığıma bu sayede yoldaş edinen biriyim. Ruhumu duygulara verip, şiirler yazan biriyim, ✍️🤩🤷
Mutluysan ne güzel
Niye mutlu olmayalım ki, hayat bize bu güzelliklerini sunarken, umut pınarı geleceğimize kadeh kaldırırken, sadece zalime dur diyememek vicdanı mı kederlendirir, diğer türlü rabbimin verdiği her anı deli dolu yaşamaya çalışan biriyim. Ama dünyada ki, haksızlıklara sınır olan biriyim, boykot ederek gücumü ortaya koyan biriyim, iradem ile tüm zülm görenlerin yanın da yer alan biriyim