Sizce böyle birine hangi meslek gider?

Rüzgar endamımın ağırlığın da savrulur, auramın etkisiyle kendini bir hiçliğe bırakır, hırsım'ın çarpıcı etkisiyle şaşkınlıktan, diyar diyar gezer hikayami fısıldar umutsuz yüreklere, toprak enerjimin akımın da kendinden geçer alır herkesi kucağına, gazeller yazar benim için, hayvanlar bana göz kırpar, ben onlara tebessüm edince, o minik yürekleri mutluluktan pır pır eder, beni de bu halleri memnun eder ahh güneş çapkınca gülümser, dudaklarıma öpücüklerini yollar, ruhum ise sersemleşir, sarhoşluğunun etkisiyle kendinden geçer Vel hasıl ben yıldızların gerdanının da uyur, ayın kolların da parıldarım, gecenin koynun da ortaya çıkar tüm güzelliğim ben böyle biriyim ama bir türlü meslek seçemeyen biriyim

Güncellemeler
1 yıl
Ben edebiyat tutkunu biriyim ve doğayı hayvanları severim, söz, şiir karalarım ama meslek bulamıyorum kendime göre kapalı alanlar da olmayı sevmiyorum, doğadan uzak olmayı içime sindiremiyorum, emir almaktan hiç haz etmiyorum o yüzden her mesleğe gönül verip ömrüme şekil bir türlü veremiyorum öneri verirseniz meslek açısından çok memnun olurum
Sizce böyle birine hangi meslek gider?