Çekingen birisi hangi işlerde çalışabilir?

Güya 18 yaşında kendi paramı kazanacaktım ama yaş 21 oldu hala ailemin yanında parasız yaşamaya çalışıyorum. Yaşıtlarım arkadaşlarıyla, sevgilileriyle geziyor ben 7/24 bilgisayar başında oyalanıyorum.

18 yaşında çalışmayı denedim ama olmadı ya. Büyük bir kafede garsonluk gibi bir şey yaptırdılar, tepsi bile tutmayı bilmiyordum. Orada eğitimsiz kişiyi almıyorlarmış güya. Anasını satayım beni niye alıp rezil ettiniz o zaman. İlk günden kovulmuştum. Garsonlarda tip tip samimiyetsiz kişilerdi. Neyse işte, daha sonra Domino's'a gittim, pizza falan yaptırıyorlardı. Daha doğrusu bütün ayak işlerini bana yaptırmaya çalışıyorlardı demek daha doğru olur. Keko keko kişiler vardı, bildiğin mobbing yapıyorlardı. Bi'tane siparişi yanlış yapmışım güya, geldi azarladı. O günün ertesi daha da gitmedim.

O günden sonra 2 yıl çalışmayı kafamdan çıkardım. Geçen sene Kadıköy'de, AVM'de falan iş aradım ama bulamadım. İş aramak da ayrı bir eziyet arkadaş. Ben bulamıyorsam kim buluyor bu işi.

Arkadaş bana keko keko kişilerin çalışmayacağı bir iş önerin ya da alternatif bir para kazanma yöntemi söyleyin ya. Çekingenliği üstümden atmaya çalışıyorum ama keko keko kişiler yüzünden daha beter oluyorum. Benim gibi asosyal, ağzı laf yapmayan birisi nerede çalışabilir gerçekten? Millet nerden buluyor bu özgüveni ya? Anne bana niye almıyorsunuz, bizde niye yok!!!
Çekingen birisi hangi işlerde çalışabilir?