Bi varlığın Allah’ın meleği olduğu nasıl anlaşılır nasıl bir belirti göstermesi gerekir melek olduğunun anlaşılması icin ona melek demek icin?
Mesela örneğin bundan bir ay sonrasının haberlerini bana söyle dersek ve doğru çıkarsa melektir denilebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Melekler bizle konuşmaz. Dua ederiz. Melekler bizi korur. Nasıl anlarız? İç huzurdan. Hayat akışından. Diyelim ki ihale süresini okuduk. Bizi kötülükten korur. Felak suresi pis düşünceden temizler. Bunu biz vücudumuzda hayatımızda eylemlerde gözlemleriz. Deriz ki oh be Allah beni korudu. Duasıyla kelamıyla. Melekler nebilerle konuşur. Bizle konuşmaz. Son peygamber Hz Muhammed Sav
Geleceği sana kimse söyleyemez , melek seni korur kollar ama geleceği söylemez göstermez
sorum bu değildi melek olduğunu nasıl anlarsın sorum buydu
Tamam tanımındaki melek değil yani
anlamadım
Yav nesini anlamadın bahsettiğim özellikler melekte yok
Böyle bir şey mümkün değil
diyelimki oldu bi varlık geldi allahın meleğiyim dedi nasıl anlarsın melek mi değil mi diye ne isterdin nasıl bi belirti isterdin?
Şeytan hergun kulağının dibinde konuşuyor ya o da melek 😅 neyse tamam ciddiyim ona gerçekten melekse burada ne işi olduğunu Gazze'de okadar bebek çocuk ölürken keyfine mi bakıyorsun diye sorardım ilk önce. Daha sonrasında uçmasını söylerdim bakalım uçabiliyor ya da görülmez olmasini derdim yok mok derse dalga mı geçiyorsun diye döverdim
şeytanlarda uçabilir ve görünmez olabilir farklı bişe olmalı
Birbirinden ayırmak mi istiyorsun yani