Kahve içtim, dumanı izledim, mesaj bekledim... Hiçbiri gelmedi. Acaba bu evrenle aramızda bir iletişim sorunu mu var? Yoksa Merkür retrosu falan mı? Sizin de böyle "her şey aynı anda ters gidiyor" anlarınız oluyor mu?

Kahve içtim, dumanı izledim, mesaj bekledim... Hiçbiri gelmedi. Acaba bu evrenle aramızda bir iletişim sorunu mu var? Yoksa Merkür retrosu falan mı? Sizin de böyle "her şey aynı anda ters gidiyor" anlarınız oluyor mu?

Birazda yalnız olmayı keşfetmeni istiyor evren belki de. Otur kahveni yudumla farkındalıkla hayatı izle duygularını izle bedenini izle kendine sorular sor ben şu an ne yapıyorum de mesela sonra ben şu an ne hissediyorum sonra iyice izle ve şu an ne yapabilirim de ve böyle devam et hayatın farkında ol
O zaman keşfin daha bitmemiş yeterince öğrenmiş olsaydın o yol bitmiş olurdu
Cevap
18Cevap
istememiş olabilir tabi ki de.
Kim
Evren
Sbshdjdfk ne zaman istyck acaba

Bakış açını değiştir. 😇
Kahvenin böyle bi algısı mı vardı? Ben iki lafın belini kırarken içerim genelde. Neyse, yalnız değilsin yine de🙏
O atmıyorsa sen at, hayat beklemek için kısa gklşş🎀🥂
Yok sana gelmiyorsa sen yola👣git kızce sdfgh🎀
Yol*
O sana ne kadar giderse o kadar git 💁🌺
Bi tersliğe isyan diğer tersliğin fitilini ateşliyor.
Bazen oluyor çok takılmıyorum daha beteri olmasın diye iç geçiriyorum
Tek teselli
Öyle üst üste gelir geldiği zaman
Alooo kimden mesaj bekledin de benim haberim yok hdjsjs
Sadana jsdjdx
Evren belki seni koruyordur nerden biliyorsun yanlış değil de olanı yapmadığını
Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrintıyı bile değiştiremeyiz. “Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı” gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatimizda karşılastığımız her olay, mükemmeldir
Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler
bence varya bu evrende enerjiler var ya biri negatif enerjiyle gelmiş sana ya da sen salgılıyorsun
harbiden 777 olayını falan bi araştır
Hayat bazen çok zor geliyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum
Böyle durumlarda daha çok buzlu içecekler tercihim olur 🥃
Son 6-8 aydır benimde öyle gidiyor. Evren e kötü bir mesaj mı verdik bende bilmiyorum. Umarım bu durum düzelir
Hatlar karışmış galiba arada (:
Biz Buna nasip diyoruz. Sena hanım 🙂
En dibe batana kadar yüzeye çıkılmaz
Bende merak ediyorum kendim için…
Evren sana yanlış yaptı 😏
Evren 💥🔫 😄
Kahve sigara mesaj vs neyse de elleriniz çok güzel b bakımlı 💅🏻 😃
Ben kahveyi spordan önce içerim
Enercii
aen nslsnn kötü müsün
Şu an ben de oyleyim
Evrenden ne gibi mesaj atmasını istiyorsun.
Gızz sende mi manit yapma yolundasın.
Pembe ay yüzünden
Herkes hata yapar , sen yanlış yaptın yavrum
Valla bende böyle bir durumdayım
Mesaj yolla
Üzdün bak
Ellerin güzelmiş
Beklentiler üzer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?