Bazıları öyle diyor pişman olursun.
Yapmayıp pişman olan var mı
Bazıları öyle diyor pişman olursun.
Yapmayıp pişman olan var mı
500 bin ile 1 milyon tl düğüne ver akrabalar onlarda 💩 tan kişiler gelsin halay çeksin mantıklı mı asla
O paraya borcunuzu ödeyin veya evinize eşya alın balayına gidin eviniz yoksa ev almak için biriktirin arabanız kötüyse onu yenileyin vs vs ama canım olup 2 halay çekecekler diye saçmayın
Aynen bir de bu ekonomide daha mantıksız
Evet mantıklı yanı yok
Evet
Küçük bir merasim elbette yapılmalıdır. Ama iki tarafında maddi olarak kaldıramayacağı şatafat çok gereksiz. Çünkü bunun yükünü de siz taşıyacaksınız. Bunun yerine harcayacağınız parayla gezmek farklı yerlere gitmek çok daha mantıklı ve ilişkiyi pekiştirebilecek bir şey. Kim ne dermiş çok da takmayın derim. Hepimizin gireceği yer toprağın altı. Size mantıklı olan ne geliyorsa veya nasıl rahat edeceğinizi düşünüyorsanız öyle davranın derim.
Cevap
11Cevap
hayır düğün pişmanlıktır
Yapınca pişman olursun paran yoksaa o borcu sen ödeyeceksin baskasi degil tabi işine gelmeyecek sonra kavga gürültü bosanıyoruz ama senin paranı yemeye devam edecem diyeceksin
Yani içsel olarak çokta anlam yüklememek lazım belki de düğüne. Çok meşaketli bir şey ya insanlar nasıl kaldırıyor o telaşı
Kararında yaparsanız pişman olmazsınız. Ne sizi yaptığınıza pişman etsin ne de yapmadığınıza. Ama buna şu an karar veremezsiniz insanlar sürekli değişiyor
Saçmalık
düğünde bir ton borca giriyorsun. Ben düğün istemiyorum
Olabilir veya olmayabilir
Yapıpta iyi ki yapmışım diyen görmedim
O parayı yemeye içmeye gezmeye harcayin
Yapıp pişman olan daha çoktur.
Niye olsun aç evde oyna çok istiyorsan
Yapmadım pişman değilim
Olmaz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?