Mesela Hintliler :)
Bir toplumda ne kadar çok akraba evliliği varsa, toplum zeka ve görünüş olarak o kadar geri kalıyor..
Bir toplumda ne kadar çok akraba evliliği varsa, toplum zeka ve görünüş olarak o kadar geri kalıyor..
seneler önce özgür seksin yaygın olduğu toplumlarda genlerin doğrudan etkilenip güzel ürünlerin ortaya çıktığını iddia eden bir yazı okumuştum. Slav genini de buna bağlamıştı. akraba evliliğine sıcak bakan toplumlarda özgür seksten bahsedemeceğimiz için güzellik ortalaması ister istemez düşüyor. Yazı bana oldukça mantıklı gelmişti.
Marilyn Monroe da Rusların güzel olmasının sebebini komünizme bağlamıştı.. Para önemli olmadığı için çocuklar hep aşk ürünü..
Ona benzedi bu biraz asd
Hem de nasıl gerilik... canıma tak ettirdiler. artık okul bitince akraba evliliğinin zararlarına dair toplumda bilgilendirme yapacağım. lanet olası kafalarına girene kadar
Teşekkürler...
Yanlış analiz.. Şu an Yazılımda birinci ülke Hindistan.. Zeka olmadan bu mümkün olamazdı herhalde..
İkincisi çirkinleri olabilir ama bunlarda var;
www.alasayvan.com/.../hintli-g-zel-k-z.jpg
Tamam Hintliler iyi görünüyor yani :)
Çok çirkin
Cevap
5Cevap
Zaten akraba evliliğine sıcak bakan toplumların zeka seviyesinin yerlerde olduğunu düşünüyorum. Kardeş ortamında büyümesi gereken çocukları evlendirebilmek hangi mantığa sığar ki?
Akraba evliliği sonucu engelli, zihinsel ve bedensel özürleri olan çocuklar doğma riski oldukça fazlayken bırakta görünüş olarak geri kalsınlar yani.
Direkt engelli olmasa bile gizli engelli oluyor çocuk.. Mesela boyu kısa kalıyor..
Hep aynı genetik akıştan dolayı evet benzer tipte olurlar genelde
Uzmanımız da geldi :)
Erkekleri için bir şey diyemem ama bayanları gayet güzeller.
Hindistanlılar'ı Bollywood filmlerine göre değerlendirme canımm :)
Ben toplumun genelinden bahsediyorum.. İllaki 3-5 tane taş Hintli çıkacak :)
türkiyede bu yüzdenmi geriden geliyor hiç sanmıyorum akraba evliliği ile alakası yok herşey eğitim yetersizliği.
Bilimsel bir durum mu bu?
Akraba evliliğinin kötü sonuçları bilimsel gerçek, ben kendi gözlemimi söyledim..
Evet, anladım. Bende hiç tasvip etmiyorum akraba evliliğini bence değişmesi gereken algılardan. Hem genetik olarak hemde ailevi sorun bazında sonucları karmaşık ve çözümsüz olabiliyor, genelde öyle oluyor maalesef..
Melezin gücü diye bir şey var bilmiyolar
Doğru..
zeka değilde görünüş olarak haklısın sanırım
Zeka olarak da öyle aslında...
hintlilerin birçok alanda yaratıcı fikirleri var, neye dayanarak zeka yı öne sürdün bilmiyorum
İneğin götünü yalayan milyonlarca tip'e bakarak mesela..
inançla zekayı birmi tutuyorsun, yapma be portakal
Portakal değil, kısa Allah
tabi canım
İstisnalar da var ama genelde öyle evet.
===))))))
Kesınlıkle gözle görülür fark var
Çirkinlikten öte engellilik oluyor
Evet. Melez insanlar daha zeki oluyormuş bir de.
Hiç dikkat etmemiştim.
E normal olarak.
Yani...
Normal bir durum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar