Diğer Gece uyurken yüzünüz mü duvara dönük olur sırtınız mı? curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yüzün duvara dönük olması %100 rahatlık %100 tehlikeSırtın duvara dönük olması %10 rahatlık %1 tehlike Gece uyurken yüzünüz mü duvara dönük olur sırtınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. benim ikisi de olabilir 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Uykuya dalmadan önce nereye dönersin u Barış_LonelyForever 1 yıl kıbleye sdfsdf
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Alakaya kel mahfonoz sağıma yatıyorum sağdan uyanıyorum sağ tarafımda sırtım duvara dönük oluyor ama tehlike içinde değilim zort 2 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Tehlikedesin farkında değilsin Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sırtımın duvara dönük olması. Tam tersi olunca hep böcek gelir diye korkuyorum çünkü olmuştu daha önce 1 3 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Böcek yine iyi ya biz de işte g0tumuzu inden cinden korumak için sksjksks Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Kdkdkdkdkdkdkdkd yarabbi Yorumla curlyboyyy 1 yıl Kxkxkxox Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değişiyor yüzümü dönmeyi daha çok seviyorum. 1 8 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Dön yüzünü ver duvar Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Sana dönüyorum tamammmm Yorumla curlyboyyy 1 yıl Yok karanlığa bakmanı istemem Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Belki ben o karamlığı seviyorum belki ben onu göze aldım ne biliyorsun? Yorumla curlyboyyy 1 yıl Kaybolacaksin başıma iş açma sksksks Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Açasım var uğraş dur ggngnv Yorumla curlyboyyy 1 yıl Ugrasamam Yorumla eliffffnaz 1 yıl Üsengeclik hhdhhdhd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yüzüm duvara dönük. Awq Türkiye'de yaşamanın kendisi tehlikeyken arkadan biri ne korkutcak. 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Çok şey kaybetmedigim hâlâ bir g0tum var onu da kaybedemem Yorumla eliffffnaz 1 yıl Oauhshah Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl valla benim öyle bi şeyim yok ya genelde herkesde varmış genelde yüzümü duvara vuruyorum 1 0 Yorumla
eliffffnaz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Yatağım odanın ortasında hdhdh 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Kötü olmuş Yorumla eliffffnaz 1 yıl Bizim tek korkumuz Allah aslanım tehlike yok hdhhd Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yatağım odanın ortasında sağ ve solumda duvar yok 1 8 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Çok kötü be ssknskzk Yorumla Arda1966 1 yıl Nereye dönersem döneyim bi güvensizlik var ndkdnd Yorumla curlyboyyy 1 yıl Bence de olmalı yatağı duvara iteli 4 koldan taciz yicen sksmsk Yorumla Arda1966 1 yıl En çok ayak ucundan tırsma geliyor 😂 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Yaz gelince ne yapacaksın bakalım o ayaklar yorganın dışında olacak skskks Yorumla Arda1966 1 yıl Sorma ndkdndn Yorumla curlyboyyy 1 yıl Alıştır ya kendini bir şey olmuyor dkdkk Yorumla Arda1966 1 yıl Alışkınız da işte akla geliyor bazen ndkdnd Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum fark etmiyorum 1 4 Yorumla curlyboyyy 1 yıl İlk nereye yatiyon sksmks Yorumla Carvel 1 yıl sırt üstü sonrada deli dana gibi dönüp duruyorum dfaafd Yorumla curlyboyyy 1 yıl İyi karabasan çökmüyor sskskks Yorumla Carvel 1 yıl Ben ona çökerim :D Yorumla
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sagima yatiyorum 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Duvar ne tarafta Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Memlrm ustune yatiyorm 1 7 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Portakal büyüklüğünde demek ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Limom Yorumla curlyboyyy 1 yıl Kocaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Limom diyorum sinir etme ya Yorumla curlyboyyy 1 yıl Kocaman işte ne sinir etmesi o kadar olmayan da var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla curlyboyyy 1 yıl Evett Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yüzüstü uyuyorum 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl İyi ne güzel Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Dolaba dönük olur 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl İyi olur öyle Yorumla ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ 1 yıl Evet Yorumla
balyumos Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Düz uyuyorum 1 8 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Hmm sırt üstü uyuma Yorumla balyumos 1 yıl Neden Yorumla curlyboyyy 1 yıl Karabasan gelir Yorumla balyumos 1 yıl Senden nefret ediyorum artık bu gece uyuyamayacağım sus Yorumla curlyboyyy 1 yıl Ben dedim diye olmuyor skskks baya kötü kabus görmen lazım daha önce yaşadın mı ayrıca Yorumla balyumos 1 yıl Yaşadım kötüydü Yorumla curlyboyyy 1 yıl He çok yasamamissin o zaman Yorumla balyumos 1 yıl İyi mi demem gerekiyordu Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Uyuyorum ne biliyim 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Uyu uyu Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yüzüm. 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl İyi iyi Yorumla
olgunkocaarıyom Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Yüzüm duvara dönük 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Yüzüm 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sırtım 1 0 Yorumla
Sslaaydnn Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl İki türlüde olmuyor 1 5 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Sırt üstü mü yatiyon Yorumla Sslaaydnn 1 yıl Yüz üstü Yorumla curlyboyyy 1 yıl %50 hakkım vardı onu da bilemedim Yorumla Sslaaydnn 1 yıl Olsun arada öyle de uyuyorum sjsjsusj Yorumla curlyboyyy 1 yıl Skskkss Yorumla
Hyra_megg Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Tehlike ne anlamda 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Yüzün duvara dönük ya arkandan biri yaklasabilir Yorumla
Mesut_yekte Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl 10/10 tespitt👏👏👏 1 2 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Ne tarafa dönüyon ksksksk Yorumla Mesut_yekte 1 yıl Duvara diğer tarafa doğru uyuyamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
benim ikisi de olabilir
Uykuya dalmadan önce nereye dönersin
kıbleye sdfsdf
Alakaya kel mahfonoz sağıma yatıyorum sağdan uyanıyorum sağ tarafımda sırtım duvara dönük oluyor ama tehlike içinde değilim zort
Tehlikedesin farkında değilsin
Sırtımın duvara dönük olması. Tam tersi olunca hep böcek gelir diye korkuyorum çünkü olmuştu daha önce
Böcek yine iyi ya biz de işte g0tumuzu inden cinden korumak için sksjksks
Kdkdkdkdkdkdkdkd yarabbi
Kxkxkxox
Değişiyor yüzümü dönmeyi daha çok seviyorum.
Dön yüzünü ver duvar
Sana dönüyorum tamammmm
Yok karanlığa bakmanı istemem
Belki ben o karamlığı seviyorum belki ben onu göze aldım ne biliyorsun?
Kaybolacaksin başıma iş açma sksksks
Açasım var uğraş dur ggngnv
Ugrasamam
Üsengeclik hhdhhdhd
Yüzüm duvara dönük.
Awq Türkiye'de yaşamanın kendisi tehlikeyken arkadan biri ne korkutcak.
Çok şey kaybetmedigim hâlâ bir g0tum var onu da kaybedemem
Oauhshah
valla benim öyle bi şeyim yok ya genelde herkesde varmış genelde yüzümü duvara vuruyorum
Yatağım odanın ortasında hdhdh
Kötü olmuş
Bizim tek korkumuz Allah aslanım tehlike yok hdhhd
Yatağım odanın ortasında sağ ve solumda duvar yok
Çok kötü be ssknskzk
Nereye dönersem döneyim bi güvensizlik var ndkdnd
Bence de olmalı yatağı duvara iteli 4 koldan taciz yicen sksmsk
En çok ayak ucundan tırsma geliyor 😂
Yaz gelince ne yapacaksın bakalım o ayaklar yorganın dışında olacak skskks
Sorma ndkdndn
Alıştır ya kendini bir şey olmuyor dkdkk
Alışkınız da işte akla geliyor bazen ndkdnd
Bende bilmiyorum fark etmiyorum
İlk nereye yatiyon sksmks
sırt üstü sonrada deli dana gibi dönüp duruyorum dfaafd
İyi karabasan çökmüyor sskskks
Ben ona çökerim :D
Sagima yatiyorum
Duvar ne tarafta
Memlrm ustune yatiyorm
Portakal büyüklüğünde demek ki
Limom
Kocaman
Limom diyorum sinir etme ya
Kocaman işte ne sinir etmesi o kadar olmayan da var
Evet
Evett
Yüzüstü uyuyorum
İyi ne güzel
Dolaba dönük olur
İyi olur öyle
Evet
Düz uyuyorum
Hmm sırt üstü uyuma
Neden
Karabasan gelir
Senden nefret ediyorum artık bu gece uyuyamayacağım sus
Ben dedim diye olmuyor skskks baya kötü kabus görmen lazım daha önce yaşadın mı ayrıca
Yaşadım kötüydü
He çok yasamamissin o zaman
İyi mi demem gerekiyordu
Uyuyorum ne biliyim
Uyu uyu
Yüzüm.
İyi iyi
Yüzüm
Yüzüm duvara dönük
Sirt
Yüzüm
Önümde duvar arkamda 😂😂