Diğer Yokmu biri sohbet edebileceğim iyi temiz efendi birisi ya 23 yaşındayım tek arkadaşım yok😔? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kimsem yok tek bi arkadaşım arkadaş kalmak istiyorum tek günlük degil Güncellemeler1 yıl Yaşı bana yakın olsun istiyorum akranim olsun Yokmu biri sohbet edebileceğim iyi temiz efendi birisi ya 23 yaşındayım tek arkadaşım yok😔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
johnwicker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şu an nedense ben de aynısını arıyorum sen neden yalnızsın 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş sevgili yok😔bir günlük değil arkadaş arıyorum ben Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Merhaba, ben konu oldukça konuşabiliyorum ama eminim vardır size tam hitap edebilecek birisi. Efendi, iyi niyetli biriyimdir. 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim şu anda reelde de konuştuğum kişilerin geneli 22-23 yaşlarında. Güncellemeyi okudum da yazayım dedim 😊 Cevap sahibi 1 yıl Ama bir daha bu tarz sorulara yazmayım en iyisi net karar verdim. İyi günler 😊
Ordulu000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dolu bura herkes sohbet arıyor 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş olmak istiyorum efendi iyi biriyle sohbet değil Yorumla Ordulu000 1 yıl Efendiyim desem inancan mı :))) Yorumla Soran 1 yıl Konuşma tarzına bakılırsa değilsin Yorumla Ordulu000 1 yıl Helal ama konuşma tarzımdan anlayamassın nurda 6 7 tane kız arkadaşım var gayet konuşuyoruz arkadaşça Yorumla Ordulu000 1 yıl Yaşım kaç? Yorumla Soran 1 yıl 23 benim Yorumla Ordulu000 1 yıl 24 de benim abi diceksin Yorumla Soran 1 yıl Ya yürü git Yorumla Ordulu000 1 yıl Ya ne oldu şimdi şaka yapıyoruz hani arkadaş oluyorduk Yorumla Soran 1 yıl Ben efendi birisi istiyorum sen efendimisin Yorumla Ordulu000 1 yıl Evet tanışalım bak bu uygulamayı bile silerşm senin için Yorumla Soran 1 yıl Yürü git ya efendiymis verdiğin cevaplardan gördük efendiligini Yorumla Ordulu000 1 yıl Cevaplar ne vermişim aypsın ha Yorumla
denizkaradenizz Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Abim var tabimak istermisin 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Siz mi Yorumla denizkaradenizz 1 yıl Abim Yorumla Soran 1 yıl Sadece burdan sohbet etmwk istiyorum sosyal medya kullanmıyorum Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burası soru cevap Esra Erol değil 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 597 cevap paylaştı. Yasim buyuk ;) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl burada efendi biri mi var ya 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hala burdan birini mi arıyorsun cidden? Burdakiler ya evli ya sevgilisi var. Daha geçen gün konuştuğum kişinin sevgilisi olduğunu öğrendim. Çok yanlış yerdeki insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışıyorsun üzülürsün Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Olur buyrun 1 1 Yorumla Masal63636633 1 yıl Sadık arkadaş diyorsun hergun arama sorma ne bilim arkadaş işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şu an nedense ben de aynısını arıyorum sen neden yalnızsın
Arkadaş sevgili yok😔bir günlük değil arkadaş arıyorum ben
Merhaba, ben konu oldukça konuşabiliyorum ama eminim vardır size tam hitap edebilecek birisi. Efendi, iyi niyetli biriyimdir.
Benim şu anda reelde de konuştuğum kişilerin geneli 22-23 yaşlarında. Güncellemeyi okudum da yazayım dedim 😊
Ama bir daha bu tarz sorulara yazmayım en iyisi net karar verdim. İyi günler 😊
Dolu bura herkes sohbet arıyor
Arkadaş olmak istiyorum efendi iyi biriyle sohbet değil
Efendiyim desem inancan mı :)))
Konuşma tarzına bakılırsa değilsin
Helal ama konuşma tarzımdan anlayamassın nurda 6 7 tane kız arkadaşım var gayet konuşuyoruz arkadaşça
Yaşım kaç?
23 benim
24 de benim abi diceksin
Ya yürü git
Ya ne oldu şimdi şaka yapıyoruz hani arkadaş oluyorduk
Ben efendi birisi istiyorum sen efendimisin
Evet tanışalım bak bu uygulamayı bile silerşm senin için
Yürü git ya efendiymis verdiğin cevaplardan gördük efendiligini
Cevaplar ne vermişim aypsın ha
Vardır çıkar şimdi birileri
Eğlenceli bi tipsen yaz
Abim var tabimak istermisin
Siz mi
Abim
Sadece burdan sohbet etmwk istiyorum sosyal medya kullanmıyorum
Aynı durumu bende yaşıyorum
Burası soru cevap Esra Erol değil
iyice izdivaç uygulamasına döndü bura
O ben olsam bariğğğ ben olsam bariğğğ ooo 😂
Yasim buyuk ;)
Uyucam
burada efendi biri mi var ya
Hala burdan birini mi arıyorsun cidden? Burdakiler ya evli ya sevgilisi var. Daha geçen gün konuştuğum kişinin sevgilisi olduğunu öğrendim. Çok yanlış yerdeki insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışıyorsun üzülürsün
Olur buyrun
Sadık arkadaş diyorsun hergun arama sorma ne bilim arkadaş işte
Yyyy