Güncellemeler
1 yıl
O şekil diyelim bazı kadınlar baksa ne düşünür ne hissedersiniz? Böyle durum karşısında naparsınız?
Bakmanın ölçüsü olmalı bazı erkekler çok acayip bakıyor insanı rahatsız ediyor bu ya da etkisiz bırakıyorlar bakışlarıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yemeyi geç kimisi yok edecek gibi bakıyor gadası
Öyle haklısın
Rahatsız edici bı durum böyle bana bakanların gözlerini kaşıkla sevmek** istiyorum. Bilmem anlatabildim mi
👍 sinir değil insanı deli ediyorlar
Her ikisi de oluyor bende hayır bazen evde bile rahatça cami pencereyi açamıyorum ya
Evet her ikisi de oluyor bu konuda haklısın aşağıda bir abi bazıları bakışlarıyla yok ediyor dedi haklı
fazla abartmamak lazım bence niywtini belli et bırak demi anlamıyolsr ince işlerden
😅
sen yer gibi bakanlardan hoşlanıyosun bence ama sen sert seviyon belli
Hayır hosuma gitmiyor rahatsız oluyorum aksi
ne bileyim bazı kızlar etkileniyor bende onları anlamoyorum maço seviyolar heralde
Kızdırıyor rahatsız ediyor öyle bakan erkek oldumu o erkeğin bulunduğu yerden kaybolmak istiyorum aynı ortamda kalmak istemiyorum sinir bozucu rahatsız edici ama dedigin gibi bazı kızların hoşuna gidiyor bunu ben de fark ediyorum
kabul etmiyolarda ay bu beni parçalasa diyolar çok belli yani 😂😂
Evet istekli kadın ve erkekler belli oluyor acayip derecede erkek olmasa bile ortamda bazen kadınların konusma tarzı girdikleri konular alakasız konular bakış tarz duruşlari garip belli oluyor
biraz hovardaysan anlıyosun direk zaten daha hiç şaşırmadım iyi secerim o konuda 😂
Siz bana hovarda mi dediniz bence alakası yok hovarda olmayan insanlarda anlar
sana demedim kendime dedim onu nasıl anladınn yani sen kadınsın anlamak için bişeye ihtiyacın yok
Kusura bakma vize haftasindayim derslerim yoğun yorgunluktan anlamamiş olabilirim haklısın
rica ederim ne okuyorsun üni zor dönemler
Terbiyesiz oldukları için kendi anneleri kardeşleri yok düşüncesinde ve ahlaksızlar
Hepsi abaza olmuş uckurun peşindeler rabbim hidayet versin
Bakmanın ölçüsü olmalı derken? Nasıl bakmalı mesela?
Benim genelde yüzüme bakarlar bu benim için o gün nasıl göründüğümün puanlamasıdır
Sana öyle geliyordur
Güzele seksi olana bakılır ama. Keşke benim kadınım olsun diye iç geçiririz 😀
Üsküp, duruş ve karakter önemli herkeste olamaz
Yiyodur belkide sen farkında degilsin
abazaküsler bak çevir kafanı yani
Ben ilk bakışta göz kırparım
Ozguvensizdir
Abazadırlar
abazalığın top noktası işte...
Kötüler