Normal giyinmiştim merak etmeyin kot pantolon ve ceket vardı. Ayrıca genelde erkeklerin bazıları aşırı gergin ve sinirliler. Türk erkekleri çekilecek gibi değil
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgisiz zavallı şey
Yolda neden bazı erkekler yiyecekmiş gibi bakıyor?
soru sahıbı. benı gercekten sıkayet etmedıysen kı umarım etmıssındır. yıne ben kazanacagım ama etmemıs ısen gecmıs olsun
o bana attıgın sıkayet ekran göruntulerını eger etmemıs ısen ınternetten ekran göruntusu alarak senı sıkayet ettım dıye kandırıp tehdıt ederek mustafa sarıgulun avukatı dıyerek su bu ıftıralarla kandırmaya gırer DEDIGIM GIBI UMARIM ETMISSINDIR ETMEMIS ISEN VAH HALINE :) bır de amerıkadayım dıyor kahkaha tufanı ya :)
Mk gergin türkü seni. Sosyal medya diye öyle her yaprağın üstüne oturursan böyle şikayet edilirsin işte ezik bebe bu mallıkla alman mı oldum zannediyon köylü mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şimdii senn kendine bir tane biber gazı alıyorsun baktıgı zamanda ne bakıyorsun de direk sık biber gazını bak bakıyım bidaha bakabiliyormu
Sapıklıktan
Öyle çok öküz var
Maalesef
Vucudun yapilimki
Ne alaka
Yani gösterslyse ondan dikkat çeker
Bu bana bakması için bir unsur değil
soru sahıbı. benı gercekten sıkayet etmedıysen kı umarım etmıssındır. yıne ben kazanacagım ama etmemıs ısen gecmıs olsun
o bana attıgın sıkayet ekran göruntulerını eger etmemıs ısen ınternetten ekran göruntusu alarak senı sıkayet ettım dıye kandırıp tehdıt ederek mustafa sarıgulun avukatı dıyerek su bu ıftıralarla kandırmaya gırer DEDIGIM GIBI UMARIM ETMISSINDIR ETMEMIS ISEN VAH HALINE :) bır de amerıkadayım dıyor kahkaha tufanı ya :)
Ger…zekalı aptal instagramdaki ssleri burası şikayet olarak değerlendirmiyor
Mk malı
Bu havada diyorsun bkkkk almanyadasın almanyada şu an havalar soğuk yalancı
Ezk seni
Yorumların kaldırıldı ohhhhh
Ezik bebe git Türkçe öğren bi bk yapamazsın mk
Bir poh kazanamazsın
Mk gergin türkü seni. Sosyal medya diye öyle her yaprağın üstüne oturursan böyle şikayet edilirsin işte ezik bebe bu mallıkla alman mı oldum zannediyon köylü mk
Hadi hadi ezik çöplüğüne dön
Yok canım bakmaz
Gözümle gördüm
Nasil bakti