Öz annem bana pskjik eziyet ediyor sizce bu dünyada mutlu olur mu?

:( arkadaşlar hep beni hor görüyor diğer üvey kiz kardeşimi el üstünde tutarken ilk çocuğu ben olduğum halde ona sahip çıkıyor beni nedense hiç sevmiyor 12yasindan beri hep sokaklara attı onun yüzünden uyuşturucuya düştüm onun yüzünden alkole bulaştim evet şimdi bıraktım herşeyi fakat çok üzülüyorum o üvey kızı evde tutuyor bana evini bile söylemiyor hiç bir zaman evini bile göstermedi sokaklarda kalırken dedim beni yanına gelmek istiyorum sokaklar çok kötü artık dayanamıyorum dedim yok yeni babaligin var olmaz alamam seni kocam laf eder dedi :`( cidden pskjikmen sanki bu dünyada kendim çok gibiyim hergun ağlıyorum ama ona hiç ağladığımi göstermedim hep bana eziyet ediyo pskjik olarak bilmiyorum acaba ben bu dünyada ona fazla mı geldim çok yoruldum beni yetiştirme yurtlarina attı beni ücret karsiligi 14yasinda sattı hep benim üstümden gelir kazandı o birine kazık attı bana da dedi suçu kendi üstüne al sen yat cezaevinde günahım olmadan onun suçunu kendi üstüme alıp cezaevinde yattım oda yetmedi beni Erenköy hastanelerine attirdi ben gene sustum ona mont aldım o giysin die montu yere fırlattı ben beğenmedim bunu giymem dedi sizce bu kadın bu dünyada huzur bulur mu?

Öz annem bana pskjik eziyet ediyor sizce bu dünyada mutlu olur mu?