Diğer Sizin hiç yaz günü burnunuz sızladı mı? Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kış aylarında soğuktan sızlar normaldir peki ya yaz günlerinde Güncellemeler1 yıl Benim kokusunu bilmesem de burnumda tüten biri var o yüzden sızlıyor🥹🥹 Sizin hiç yaz günü burnunuz sızladı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Pek başıma gelmedi gadası 1 1 Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Gelmesin zaten gadası Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. sızladı evet 1 1 Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Neden peki
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet leş gibi çöp kokusundan. Çöpe ne atmışlar anlamadım gitti 1 10 Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl 🙄🙄şey ceset filan geldi aklıma İnşallah değildir abi 😐😐 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Yok ceset falan yoktu normal çöp Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl İyi iyi ondan bir şey olmaz Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Allah'tan çadıra biraz uzaktı o kokuda duramazdım yoksa Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Aynen öyle Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Neyse ki ertesi gün çöp kamyonu geldi topladı Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Günlük olarak geliyorlar zaten abim hatta günde 2-3 sefer geldiklerini duymuştum Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Benim gittiğim yer hem yolu engebeli hem de merkeze baya uzak o yüzden 4-5 tane çöp konteyneri var bi kaç gün gelmiyorlar Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Ayhh kokusu bana kadar geldi😣😣 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Heee öyle işte Yorumla
Lovabudi Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evtt 1 5 Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Neden peki Yorumla Lovabudi 1 yıl SananeHıhhh Yorumla Lovabudi 1 yıl Saka sakaaNezle Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Yaz sıcağında nezle hiç çekilmiyor Yorumla Lovabudi 1 yıl Aynenn Yorumla
DişKavalyesi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl polen allerjim var oluyor bana da 1 9 Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Benimde cildim hassas sabahları soğuk suyla yüzümü yıkayamam yoksa hapşırık krizlerim başlıyor Yorumla DişKavalyesi 1 yıl allerji ilacı deneyebilirsin Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl İlaçları sevmiyorum diş hekimi misiniz? Yorumla DişKavalyesi 1 yıl evet dişinde problem mi var yoksa. Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Yok hocam bende asistanım ondan sordum Yorumla DişKavalyesi 1 yıl ne asistanısınız Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Diş hekimi😁 Yorumla DişKavalyesi 1 yıl harikaa çalışıyor musunz Yorumla Sananehıııhhh 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pek başıma gelmedi gadası
Gelmesin zaten gadası
sızladı evet
Neden peki
Evet leş gibi çöp kokusundan. Çöpe ne atmışlar anlamadım gitti
🙄🙄şey ceset filan geldi aklıma İnşallah değildir abi 😐😐
Yok ceset falan yoktu normal çöp
İyi iyi ondan bir şey olmaz
Allah'tan çadıra biraz uzaktı o kokuda duramazdım yoksa
Aynen öyle
Neyse ki ertesi gün çöp kamyonu geldi topladı
Günlük olarak geliyorlar zaten abim hatta günde 2-3 sefer geldiklerini duymuştum
Benim gittiğim yer hem yolu engebeli hem de merkeze baya uzak o yüzden 4-5 tane çöp konteyneri var bi kaç gün gelmiyorlar
Ayhh kokusu bana kadar geldi😣😣
Heee öyle işte
Hayır sızlamadı
Evtt
Neden peki
Sanane
Hıhhh
Saka sakaa
Nezle
Yaz sıcağında nezle hiç çekilmiyor
Aynenn
polen allerjim var oluyor bana da
Benimde cildim hassas sabahları soğuk suyla yüzümü yıkayamam yoksa hapşırık krizlerim başlıyor
allerji ilacı deneyebilirsin
İlaçları sevmiyorum diş hekimi misiniz?
evet dişinde problem mi var yoksa.
Yok hocam bende asistanım ondan sordum
ne asistanısınız
Diş hekimi😁
harikaa çalışıyor musunz
Evet
Çok k
Neden peki
Hayır sızlamadı