Diğer Yeni temizlik vileda kovasından alan olupta deneyen memnun kalan var mı arkadaşlar? denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Özelliği şuymuş temiz su ile kirli suyu birbirinden ayırıyormuş. 😀😃 ilgimi çekti merak ettim. Yeni temizlik vileda kovasından alan olupta deneyen memnun kalan var mı arkadaşlar? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. denemedim maalesef.. 1 0 Yorumla
elirza Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl alacaktım annem beş para etmez dedi vazgeçtim valla abla eğer alırsan ve iyiyse bana da haber et 1 3 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl araştırıyorum. Reklamlarda iyi olduğunu pratik olduğunu anlatıyorlardı. denizyıldızı28 1 yıl @elirza bahsettikleri gibi iyi çıktı. Olumlu. Özellik mevcut kirli su ile temiz suyu ayırıyor. Kullanımı kolay ve pratik. elirza 1 yıl allah razı olsun senden hemen sepete ekliyorum
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. YouTube baksana oradan daha iyi verim alırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet çok güzel 0 8 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Alıp kullandınız mı? Cevap sahibi 1 yıl Tabiki aldık ama ben değil annem kullanıyor denizyıldızı28 1 yıl Anlıyorum anneniz memnunsa o halde işe yarıyordur. denizyıldızı28 1 yıl İlk defa alacam. Ondan sormak istedim. denizyıldızı28 1 yıl Kurulumu basit ve kolaydır sanırım. 😃 Cevap sahibi 1 yıl Eğer çocuklu bir aile isen tavsiye etmem eviniz kirleniyor ise bu sadece bana sorarsan temızlık için değil daha çok gösteriş için denizyıldızı28 1 yıl Anladım pratikliği severim bende ondan merak ettim. Cevap sahibi 1 yıl Görünüş tanıtım olarak güzel ama kullanışlı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
denemedim maalesef..
alacaktım annem beş para etmez dedi vazgeçtim valla abla eğer alırsan ve iyiyse bana da haber et
araştırıyorum.
Reklamlarda iyi olduğunu pratik olduğunu anlatıyorlardı.
@elirza bahsettikleri gibi iyi çıktı.
Olumlu.
Özellik mevcut kirli su ile temiz suyu ayırıyor.
Kullanımı kolay ve pratik.
allah razı olsun senden hemen sepete ekliyorum
YouTube baksana oradan daha iyi verim alırsın
Evet çok güzel
Alıp kullandınız mı?
Tabiki aldık ama ben değil annem kullanıyor
Anlıyorum anneniz memnunsa o halde işe yarıyordur.
İlk defa alacam.
Ondan sormak istedim.
Kurulumu basit ve kolaydır sanırım. 😃
Eğer çocuklu bir aile isen tavsiye etmem eviniz kirleniyor ise bu sadece bana sorarsan temızlık için değil daha çok gösteriş için
Anladım pratikliği severim bende ondan merak ettim.
Görünüş tanıtım olarak güzel ama kullanışlı değil